Şimdi Ara

TAŞINABİLİR DİSK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 senedir kullandığım taşnıabilir diskim sorun yaptı. Diskim 2 ye bölünük ama 1. kısım çalışmıyor şuan. verdiği hata ise "Dosya veya dizin yapısı bozuk ve okunamaz durumda:(
    Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı? Formatda atmadım daha o kısma.İkinci bölümüm çalışıyor şuan ama 1. bölüm :(

• quote:

Orjinalden alıntı: akif_seksekci

Merhaba arkadaşlar 1 senedir kullandığım taşnıabilir diskim sorun yaptı. Diskim 2 ye bölünük ama 1. kısım çalışmıyor şuan. verdiği hata ise "Dosya veya dizin yapısı bozuk ve okunamaz durumda:(
    Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı? Formatda atmadım daha o kısma.İkinci bölümüm çalışıyor şuan ama 1. bölüm :(

İlk önce işletim sistemini öğrenebilirmiyim?

Böyle sorunlar genelde ani güç kesintilerinden, bad sectorlerden vs vs. bazende sebebini bilmediğimiz sorunlardan kaynaklanabiliyor. Eğer bu bölümde önemli dosyaların varsa bunları file recovery programlarıyla kurtarmayı deneyebilirsin.

Ama ilk önce bence yapman gereken file recovery programlarıyla sorunu çözmeye çalışmak.

http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/tm.htm

• Windows Xp Prof. kullanıyorum.
    Recovery Programıyla tüm dosyalarımı görebiliyorum 250 lik hdd min 240 kadarını. Muhtemelen dosyalarımda çalışıyor.
    :) yaa ustam (babam) çözdü şimdi olayı dosdan chkdsk ile çözdü :) 10 yıldır bilgisayarcıyım ama o dos temelinden yetiştiği için :) Bitirdi mevzuyu:) Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar buradan çözüme ulaşır inş. chkdsk ? yapınca gerekli komutlar çıkıyor.
    Çok sağolun beni dinlediğiniz için
  • Dosdan yetişen insanlar, olayı daha temelden aldıkları için çözüm üretmede daha başarılı oluyorlar gerçekten. Dos görmemiş olan yeni nesil için üzülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akif_seksekci

Windows Xp Prof. kullanıyorum.
    Recovery Programıyla tüm dosyalarımı görebiliyorum 250 lik hdd min 240 kadarını. Muhtemelen dosyalarımda çalışıyor.
    :) yaa ustam (babam) çözdü şimdi olayı dosdan chkdsk ile çözdü :) 10 yıldır bilgisayarcıyım ama o dos temelinden yetiştiği için :) Bitirdi mevzuyu:) Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar buradan çözüme ulaşır inş. chkdsk ? yapınca gerekli komutlar çıkıyor.
    Çok sağolun beni dinlediğiniz için

Aslında ben chkdsk yap derdim ama bazı durumlarda chkdsk kaç yapım derken göz çıkarabiliyor bu gibi durumlarda.. Sizin şansınız yaver gitmiş diyelim. Tekrardan geçmiş olsun....
  • Allah razı olsun gerçekten yaver gitti :) raid 5 li bi sistemle 500 gb lik hdd yi bölüp kullanmak lazım yoksa çok önemli dosyalarım vardı.Daha öncede kaybettim dilim yandı uzun süre:) Dosu seviyoruz:) Dos ile ilgili bir bölüm açmk lazım:)
  • dos kalmadı artık komut satırı o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.