Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flow

bir sorum olucak, kardeşlik sistemi yapmıştım hhd yi değiştirince kullanıcı bilgilerini kaybetmemek için ne yapmalıyım? başka bir diske full yedek alırsam makinaya yeni sistemi kurduktan sonra yedeklemeyi tekrar yükle dediğimde bu kullanıcı bilgileri aynen gelecek mi? bir sorum daha var; sistemi sıfırdan kurduktan sonra geri yüklemeyi başlatmak için kullancıcı bilgilerini girmem gerekiyormu default kullancı ile yüklemeyi başlatsam kurulum bitince eski kullancıı bilgilerim aktif olucak mı ? bira karışık yazmış olabilirim şimdiden teşekkürler

Şifreyi tekrar girmenizi istiyor.

Açılışta bir takım ayarları girmeniz gerekiyor fakat tamamen saçmalayabilirsiniz o aşamada. Sonrasında geri yüklediğinizde zaten eski ayarlarınız kullanıcılarınız vb geri geliyor.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. Çok sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi kargo gelirse ben de 2TB ye geçiyorum... Şimdiden PS4 de yer kalmadı daha plus ile gelecek oyunlar var...

STA2000400 modelini n11 den aldım bakalım...
  • PS4'ümün belleğini farklı bir taşınabilir harici diske yedeklemeye çalışıyorum diskte yeterli yer yok hatası veriyo. 0 kb gözüküyo hatta. Disk ExFat. Sıkıntı nerede anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

PS4'ümün belleğini farklı bir taşınabilir harici diske yedeklemeye çalışıyorum diskte yeterli yer yok hatası veriyo. 0 kb gözüküyo hatta. Disk ExFat. Sıkıntı nerede anlamadım?

Diski formatlıyıp tekrar denemketen başka çareniz gözükmüyor hocam.
  • Benimde harddikten ses geliyordu ve çok ağırlaşmıştı ps4 1tb segate aldım değiştirdim ondan önce wd element aldım uyumsuz çıktı
    ps4 hardiskini de segate kutusuna taktım test ettim 1 adet bad sector çıktı yani bozuk olarak kullanıyormuşum erken davranıp yedeğimi iyiki akmışım yoksa indir tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

quote:

PS4'ümün belleğini farklı bir taşınabilir harici diske yedeklemeye çalışıyorum diskte yeterli yer yok hatası veriyo. 0 kb gözüküyo hatta. Disk ExFat. Sıkıntı nerede anlamadım?

Diski macbookta formatladık acaba ondan mı oluyo. Hatta sadece macbookta kullanıyoz normal laptopa sokunca açılmıyo içi bi türlü . başına bi haller geldi de napcaz bilmiyom baştan yapçaz artık
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynısından aldım. Sizin elinize ulaştı mi? Eğer ulaştıysa ve taktıysanız dikkat etmem gereken birşeyler var mi harddiskle ilgili?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün içinde gelecek hala kargo dağıtımda...

Eğer sizden önce yaparsam ekstra dikkat gerektirecek bir durum olursa yazarım yine...
    Videodaki her şey STEA2000400 için de geçerli tek fark eden nokta bu modelin kutusunu tornavidayla açmak zulüm,kredi kartı kullanabilirsiniz onun dışında her şey videodaki gibi
  • Sagolun arkadaşlar.

Dostum elime geçti Hard disk kutuyu açmada sıkıntı yaşamadım tırnaklarımla açtım sadece biraz sert olmak lazım birazdan da kuruluma başlayacağım...

Tamamdır hocam. Teşekkürler. Kutuyu açarken falan disk e zarar verebilecek bi4 durum var mi?

Yok hocam ben kutu çizilmesi diye tırnaklarınla açmanı öneririm sadece geri kalan içinde bağlantı vs vs bir şek yok normal bir şekilde çıkıyor ben işlemi yaptım şimdi sistemi kuruyorum diske birazdan da yediklerimi atacağım

Anladım. Sagolun tekrardan.

• benimde 1tb doldu 2tb geçmenin vakti geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

quote:

Diski macbookta formatladık acaba ondan mı oluyo. Hatta sadece macbookta kullanıyoz normal laptopa sokunca açılmıyo içi bi türlü . başına bi haller geldi de napcaz bilmiyom baştan yapçaz artık

Sizin Hdd oldukça sıkıtnlıymış,windosw tabanlı bir pc'de formatlamanız en iyisi olucaktır .

• 4TB İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN BU DİSKİ ÖNERİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan jedi

4TB İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN BU DİSKİ ÖNERİRİM

Bu olmaz. Bu model iki tane 2TB diskin RAID0 yapılmasıyla oluşuyor. 4 TB 2.5inch lik disk henüz yok çünkü.

http://www.storagereview.com/seagate_backup_plus_fast_portable_review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Temmuz 2016; 22:25:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: uçan jedi

4TB İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN BU DİSKİ ÖNERİRİM

Bu olmaz. Bu model iki tane 2TB diskin RAID0 yapılmasıyla oluşuyor. 4 TB 2.5inch lik disk henüz yok çünkü.

http://www.storagereview.com/seagate_backup_plus_fast_portable_review

https://youtu.be/tj5s6vbYxhc. Diski farki kusura bakma bu hd ile yapiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 6 Temmuz 2016; 23:48:26 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.