Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 gb hard diskin içini fat32 biçimlendirip cihaza takıp ayarlar sistem yedekle kısmından yedekleyip takıcağın hard diski de dışardan alırsan ps4 içinden sökmezsen yukarda arkadaş video çekmiş harici diski takıp usb yolu ile ps4 yazılımını yükleyip en son ise geri yükle yapman lazım. Eğer başka makineden alıyorsanız hard diski direk takıp yedeğini geri alırsanız çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin muhteşem E3 performansından sonra ben de Seagate Expansion 2TB STEA2000400 model harddisk ile videoda anlatılanları teker teker uyguladım,tornavidayla parmağımı deşmem dışında gayet sorunsuz bir şekilde her şeyi hallettim. Videoyu hazırlayan kişiye çok teşekkür ederim emeğine sağlık
  • Herkese merhaba,

2 TB harddiski 270 liraya N11'de buldum. Fiyat sizce uygun mu ? Tüm diski kopyalama ve aktarma işlemi ne kadar sürüyor tahminen ? (500 GB dolu şuan da)

N11 linki : STEA2000400
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris707

Herkese merhaba,

2 TB harddiski 270 liraya N11'de buldum. Fiyat sizce uygun mu ? Tüm diski kopyalama ve aktarma işlemi ne kadar sürüyor tahminen ? (500 GB dolu şuan da)

N11 linki : STEA2000400

urunu aldinizmi acaba bende almayi dusunuyorum

• Henüz almadım bende kararsızım alsam mı almasam mı diye.
  • benimde kuskum su tasinabilir disk baslikta ki videodaki disk gibi icinden kolayca sokebilecekmiyiz ? cunku suan bu videoda ki disk teknosa vb yerlerde seri sonu olmus gelmiyormus..

• Encoretr kullanıcısına yanıt
    söküp takmada sıkıntı olacağını sanmam ama benim elim yatkın değil ben başkasına yaptırabilirim sök takı. Videoda ki ürün eski olabilir bilgim yok ancak yukarıda arkadaşın birisi aynı ürünü sormuş. ürünün uygun olduğu yazılmış.
  • an itibari ile konuda gecen urunu aldim

Seagate Expansion 2TB STBX2000401

hemde uygun fiyata aldim

bakalim eve gidince denicem icinden cikanida vudeo film resim aticaz esimle 100 tl gibi bi rakama denk gelicek icindeki hard diskide kullanicam cok iyi oldu bu arkadaslar..

• 2 tb yaklasik 10 dakikada hallettim hen ps4um hizlandi hemde 2tb ile 3,4sene rahatim.. Ayrica ps4un icinden cikan diskide harici disk olarakta esim kullaniyor yaninda bonusu oldu diyebilirim.. 500 gb harici diskler en ucuzu 200 tl basliyor cok iyi oldu.. herkese tavsiye ediyorum..

• Encoretr kullanıcısına yanıt
    Nereden ve kaça aldınız hocam ürünü ?
  • Bu ürünü alabilirsiniz çok kolay bir şekilde kredi kartı yardımıyla sökebilirsiniz.

http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-expansion-2tb-stea2000400-P69764147
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bu ürünü bende görmüştüm ancak kararsızdım. Bu gün siparişini vereyim madem.
  • Rica ederim hayırlı olsun.
  • peki içindeki 1 tb dahili hafıza dolu diyelim, 2 tb takıcam o içindeki 1 tb dolu olan hafızayı yeni takacağım 2 tb da aktarabiliyormuyum ve nasıl?
  • her hard disk uyumlu değil derken nasıl bi sorun oluyor merak ettim. neticede fat32 boş bi hd takınca neyini tanımayacak sistem ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum olucak, kardeşlik sistemi yapmıştım hhd yi değiştirince kullanıcı bilgilerini kaybetmemek için ne yapmalıyım? başka bir diske full yedek alırsam makinaya yeni sistemi kurduktan sonra yedeklemeyi tekrar yükle dediğimde bu kullanıcı bilgileri aynen gelecek mi? bir sorum daha var; sistemi sıfırdan kurduktan sonra geri yüklemeyi başlatmak için kullancıcı bilgilerini girmem gerekiyormu default kullancı ile yüklemeyi başlatsam kurulum bitince eski kullancıı bilgilerim aktif olucak mı ? bira karışık yazmış olabilirim şimdiden teşekkürler
  • Hocam bu yedekleme işlemini aldığımız hard diske yapıyoruz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Hocam bu yedekleme işlemini aldığımız hard diske yapıyoruz değil mi?

Hayir, tamamen farkli bir diske yedekliyoruz gecici olarak.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Peki sadece save dosyalarını yedeklersek olur mu? Öyle bir sans var mi? Çünkü bende başka bir disk yok o kadar boyutta.

Ya da çıkardığımız diski sizin yaptığınız gibi hariciye çevirip onu ps4 e takarak geri yukleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 1 Temmuz 2016; 20:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Peki sadece save dosyalarını yedeklersek olur mu? Öyle bir sans var mi? Çünkü bende başka bir disk yok o kadar boyutta.

Ya da çıkardığımız diski sizin yaptığınız gibi hariciye çevirip onu ps4 e takarak geri yukleyebilir miyiz?

Çıkardığımız disk derken PS4 diski mi yoksa harici harddisk diskinden mi bahsediyorsunuz?

Eğer PS4 ise;

Diski çıkardıktan sonra o diski yedekleyemezsiniz. PS4'ün diski sadece PS4 üzerinden yedeklenebilir. O yüzden tamamen farklık bir harddisk şart eğer oyunları tekrar indirmek/kurmak istemiyorsanız.

Eğer Harici HDD ise:

Yedeklersiniz fakat yedeği geri yükleyemezsiniz. PS4, USB üzerinden yedekleri geri yüklüyor. O anda o disk PS4 sistem diski olacak çünkü.

Veya save dosyalarınızı (PS PLUS abonesiyseniz) buluta upload edin. Zaten otomatik yüklüyor diye biliyorum ama yine de kontrol edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Temmuz 2016; 2:08:34 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.