Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence 2 al kafanda soru isareti kalmasin. Daha kac sene kulllancaksin bu cihazi kim bilir. Yilda 5 oyun alsan 50gb dan 250 gb ediyor zaten. 3 yil kullansan 750 eder. Zaten su anda 400 de sende var. 1150 etti. Yani 1tb yetmedi. Vay be ne matematik yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aklımda bir soru var cevaplarsanız çok iyi olur şimdi bu yedekleme işlemini yapıyoruz ya benim sistemde 16 kullanıcım var hepside primary olarak aktif yedekleme işlemi yapınca kullanıcılar siliniyormu ve aktiflikler gidiyormu lütfen bilgisi olan cevaplayabilirmi

• Arkadaşlar samsung alsam ne gibi fark olur ?
  • mlsbrn kullanıcısına yanıt
    Tüm hesaplar olduğu gibi yedekleniyor ve yeni harddiske geçiyor. Size sadece hesaplara tekrar giriş yapmak kalıyor.

• Ben evdeki 12.5 mm kalınlığında samsung hm100ui model 1 tb harddiski sorunsuzca kurdum kullanıyorum. 12.5 mm yerine otururken biraz zorlandı ama öyle ya da böyle yerine oturttum.

• Bu videoyu ve teknoseyirin videosunu izleyerek bu haftasonu 500 GBdan 2 TBa gectim islem gayet kolay oldu. Bimeksten 308e 2 TB Seagatei aldim 47 tl bipara verince 261e geldi. 1 TBlik yedekleme yapabilecegim bir harddisk vardi o yoksa 150-190 TL civarinda satiliyor. Bir de 16 gblik flash bellek aldim 18 Tlye. Amazondan getirtmek cok bir indirim saglamiyor gumruk sinirini gectigi icin. Harddiski degistirmeden once kupalari her hesap icin sync etmek ve her hesabin bu ps4u primary hesap olarak gormesini deactivate etmeniz gerekiyor. PS3um de 80 GB oldugu icin PS4den cikan 500 GBlik harddrivei ona takmayi dusunuyorum fakat 1 TBlik harddiskimi PS3 tanimiyor. Sorunun neden kaynakladigini bilen varsa cok yardimci olur.

Aldigim harddisk:http://www.bimeks.com.tr/urun/147300/seagate-2tb-2-5-expansion-portable-usb-3-0-external-hard-disk.aspx
    Teknoseyirin videosu:https://www.youtube.com/watch?v=QQy3c2PBuWE&list=FL7Hp_hTkaAXP0R9QPpVR2Hw&index=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 8 Şubat 2016; 12:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Bu videoyu ve teknoseyirin videosunu izleyerek bu haftasonu 500 GBdan 2 TBa gectim islem gayet kolay oldu. Bimeksten 308e 2 TB Seagatei aldim 47 tl bipara verince 261e geldi. 1 TBlik yedekleme yapabilecegim bir harddisk vardi o yoksa 150-190 TL civarinda satiliyor. Bir de 16 gblik flash bellek aldim 18 Tlye. Amazondan getirtmek cok bir indirim saglamiyor gumruk sinirini gectigi icin. Harddiski degistirmeden once kupalari her hesap icin sync etmek ve her hesabin bu ps4u primary hesap olarak gormesini deactivate etmeniz gerekiyor. PS3um de 80 GB oldugu icin PS4den cikan 500 GBlik harddrivei ona takmayi dusunuyorum fakat 1 TBlik harddiskimi PS3 tanimiyor. Sorunun neden kaynakladigini bilen varsa cok yardimci olur.

Aldigim harddisk:http://www.bimeks.com.tr/urun/147300/seagate-2tb-2-5-expansion-portable-usb-3-0-external-hard-disk.aspx
    Teknoseyirin videosu:https://www.youtube.com/watch?v=QQy3c2PBuWE&list=FL7Hp_hTkaAXP0R9QPpVR2Hw&index=2

İşte bimeksin yaptığı bi para çakallığı :) Ucuza aldım havasını yaşatıyor sadece

http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-expansion-2tb-stea2000400-P69764147

Hayırlı olsun bu arada

• berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler. Sirf bimeks icin degil yurtdisinda best buy falanda bu tarz indirim cok yapar rebate adiyla. Bu sekilde yapma sebepleri firmanin urunde indirime gidilmesine izin vermemesidir genelde. En azindan Media Markt gibi 295e satmiyorlar.http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_seagate-2-5-in%C3%A7-2-tb-expansion-usb-3-0-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-disk-stea2000400-1142305.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 8 Şubat 2016; 13:40:32 >

• Ps4’ün bilirsiniz 500 gb hdd benim gibi devamlı kardeşlikten oyun alan birisine haliyle yetmiyor. Bende 2 tb hdd aldım,sorun burada başladı hdd geldi güzel fat veya fat32 olacak denildi tamam usb kutudan ps4’e taktık işlem tamam. Derken 365 gb’a yakın oyunlar tüm yedekleri atmam lazım çünkü bir daha onları indirmek demek ölüm demek. Yedekliyor 3 saat diyor 5 dk geçiyor.
    Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım)
    Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım)

Yedeklenemiyor
    (CE-30005-8)
    E kaldık ortada ne yapacağız 365 gb oyun vs. bunları yeniden indirmek demek facia demek artık kaç ayda iner bilemiyorum.

ÇÖZÜLDÜ

Arkadaşlar çözüm şu asla kupalarınızı vs. yedekletmeyin. Ayrıca silin ve eski oyunların savelerini de harici başka bir usb belleğe tek tek yedekleyip makinadan silin.
    Takacağınız usb yedekleme için olan hdd tek partition olacak. Ve de FAT olması daha garanti oluyor. Exfat ile yaparken gene tam 10 dk kala hata verdi. Mutlaka FAT olsun. Yedekleme yaptıktan sonra yeni hdd takıp, işletim sistemini indirip usb bellekten kurup daha sonra tekrar ayarlardan yedekleri yüklüyorsunuz çok basit bir işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 2 Mart 2016; 14:45:40 >

• arkadaşlar selam,ilk sayfadaki videoda anlatılanların hepsini uyguladım,yedeklememi yaptım,aldıgım hardisci ps4 e taktım,814 mb sistemi indirim usb sticke attım,fakat ps4 u calıstırdıgımda guncelleştirme dosyası içeren usb bağlayın diyor,ve sonrada usb takılı oldugu halde guncelleme dosyası bulunamıyor hatası veriyor.2 tane usb de denedim hem exfat hem fat 32 formatlı olarak sorun aynı,birileri yardımcı ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonham55

arkadaşlar selam,ilk sayfadaki videoda anlatılanların hepsini uyguladım,yedeklememi yaptım,aldıgım hardisci ps4 e taktım,814 mb sistemi indirim usb sticke attım,fakat ps4 u calıstırdıgımda guncelleştirme dosyası içeren usb bağlayın diyor,ve sonrada usb takılı oldugu halde guncelleme dosyası bulunamıyor hatası veriyor.2 tane usb de denedim hem exfat hem fat 32 formatlı olarak sorun aynı,birileri yardımcı ol

İlk önce usb belleğin içine PS4 diye klasör onun içine de UPDATE diye bir klasör oluşturup, update klasörünün içine update dosyasını attığınızdan emin misiniz?
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    evet,16 gb usb stick aldım fat 32 olarak biçimlendirdim,içinde PS4 klasoru ve UPDATE klasoru açtım,onnun içinde de 800 kusur mb lık update dosyasını attım PS4UPDATE_2.PUP olarak gözüken.anlattıgın gibi hardiski taktıgımda ps4 sistemini güncelle diyor ok deyince biraz bekliyor ve güncelleme dosyası bulunamadı diyor.hard diski de exfat olarak biçimlendirdim,bilmiyrum ne yaptıysam olmadı:(

harddisci mi yanlış takıyorum diyicem ama tek bir sekilde giriyor zaten,benim ki mat kasa sizinkinden biraz farklı girişi videoda gördüğüm kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonham55 -- 5 Mart 2016; 0:28:06 >
  • bonham55 B kullanıcısına yanıt
    tam hatırlamıyorum ama dosya adını PS4UPDATE_2.PUP yerine PS4UPDATE.PUP olarak değiştirip tekrar deneyin isterseniz.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam çok teşekkürler dediğin gibiymiş,40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.herhalde 2 kere indirdiğim için falan oraya 2 yi eklemiş,şimdi güncellemeyi yapıyor,tekrar teşekkürler,herhangi bir sorun olursa yine yazarım:)
  • Selamlar Video icin Tesekkurler. Ps4 icin harddisk bakiyorum. Video da anlatilan harddisk ile seri numarasinin sonu 401 le bitiyor. Yukaridaki arkadas;
    -http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-expansion-2tb-stea2000400-P69764147

sonu 400 ile biten harddisk paylasmis . Hangisini almaliyim? Arasinda fark var mi? Ve bugunlerde herhangi bir saticidan Harddisk alip fiyat performans olarak onereceginiz ilan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Selamlar Video icin Tesekkurler. Ps4 icin harddisk bakiyorum. Video da anlatilan harddisk ile seri numarasinin sonu 401 le bitiyor. Yukaridaki arkadas;
    -http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-expansion-2tb-stea2000400-P69764147

sonu 400 ile biten harddisk paylasmis . Hangisini almaliyim? Arasinda fark var mi? Ve bugunlerde herhangi bir saticidan Harddisk alip fiyat performans olarak onereceginiz ilan var mi?

Herhangi bir fark yok hocam linkte belirttiğiniz ürünü alabilirsiniz, ben bu hafta için indirim kuponları ile 220 tl y aldım şuan sorunsuz çalışıyor.

• Arkadaşlar bu HDD'lerin modeli önemli değil dimi? Herhangi bir 2,5' luk hdd takabiliriz...

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    bence sen yine de konuda tavsiye edilenleri al 3 5 tl fark için riske girme. nolur nolmaz.
  • WD Marka almayın,çünkü 3.0 dönüştürücüsü sabit oluyor yeni model Seagate marka hem fiyat olarak hemde sökülme açısından en iyi alternatif.
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-2tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea2000400-p-BD803336

benim zamanında alıp ps4 e monte ettiğim hdd bu. gayet memnunum şu an. fiyat piyasası nedir daha ucuza bulunur mu bilemiyorum. ben alalı çok zaman oldu çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.