Şimdi Ara

Taşınabilir hard disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Dün Bir Tane Samsung marka 1 Tb Taşınabilir Hard Disk Aldım İçerisine Tüm Oyunları Filmlerimi Attım Sonra Bilgisayardan Çıkarıp Tekrar Taktım Tüm Bilgiler Dosyalar İçindeydi Sonra Format Çektim Bilgisayara Tekrar Taktık Bir Baktım İçi Bomboş Hiçbirşey Yok Format Çektiğim Zamanda Hiçbir bilgisayara Takmadım Sorunu Ne Olabilir
    Bide Bilgisayarda Yereldisk Diye Gözüküyor Normalde Çıkarılabilir Disk Demesi Gerek ?
    Olan Benim İçine Attığım Yaklaşık 4 Saat Kopyalanmasını Beklediğim 450 gb lık Film Oyun Arşivime Oldu :(

Taşınabilir hard disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehdiqQ -- 17 Mayıs 2015; 12:23:38 >

• Kardeşim bence senden gizli biri diski biçimlendirmiş
  • Kardeşim Bunun Olması İmkansız Eğer Cinlerin Görünmez Bilgisayarı Yoksa Tabi Çünkü Disk Yanımda Format Atarken masada oyun oyunuyordum telefondan (:
  • GÜNCEL ++++
  • External diskleri sabit diskler bölümünde gösterir. Kopyalama yaptıktan sonra dosya boyutlarını kontrol etmekte fayda var. Aynı olay benim başımada gelmişti.
  • Düzelttim Sıkıntı Yaşayan Başka Arkadaşlar Varsa Onlar İçin Diyim Sorun Dikin Erişimi tam deil ondan erişimi açmanız gerek buun için Diskin Üzerine Sağ Tıklayın
    >Güvenlik > Authenticated Users > Düzenle > Tam Denedim Diyp Uygulayın Artık Sadece Sizin Bilgisayarda Bilgileri Kaydetmeyecek her birgisayardan aldıklarını kaydedecek ben geç gördüm çok köyü oldu 450gb lık oyun film arşivim silindi gece gözme uyku girmedi hepsini tek tek indirmiştim artık İnşlla başıma bi daha gelmez sıfırdan başlayacam (:
  • silinmiş bilgileri geri getiren programlar var...
    önemli olan arızadan sonra...
    diske yazma silme yapmamak...
    silinmiş yerin tam üzerine başka bir kayıt yapmamak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.