Şimdi Ara

Taşınabilir Hard Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bende 1 tb lık taşınabilir hard disk var. Ve bunu masaüstü pc me takınca okuyor görüyor fakat başlatmıyor. Bilgisayarım içinde de gözükmüyor. Başka bir bilgisayara taktığım zaman ise hem otomatik başlat çıkıyor hemde bilgisayarım içinde de gözüküyor. Benim bilgisayarımda da çalıştırmam için ne yapabilirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallica35 -- 18 Şubat 2014; 21:57:47 >

• Biraz bekleyin taktiktan sonra birde başka girişe takın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniyorum fakat olmuyor. Format atıcaktım bu diskten biçimlendirirken falan oldu şimdi okuyor ama çalıştırmıyor sıkıntı bu diskin ışığı yanıyor ama ne otomatik çalışıyor nede bilgisayarımda gözüküyor.
  • denetim masası
    yönetimsel araçlar
    bilgisayar yönetimi
    depolama
    disk yönetimi

(adımlar hangi işletim sistemi kullandığınıza göre ENG mi TR mi ona göre de değişir)

adımları ile ulaşaılan disk yönetimi bölümünde diski görebiliyorsanız, dosya formatı işletim sistemi ile uyumlu ise sağ tıklayın sürücü harfi atayın, formatsızsa yine sağ tıklayın formatlayın görür bence.

diskteki bilgileri kaybedebilirsiniz, bu işe bunu kabul ederek girişin.
  • iyigun kullanıcısına yanıt
    Hocam çok çok teşekkür ediyorum dünden beridir ne denediysem olmadı ama şimdi harf atayınca direk otomatik çalıştır kısmı geldi ekrana sağol varol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallica35 -- 19 Şubat 2014; 9:19:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.