Şimdi Ara

Taşınabilir harddisk dosya aktarım hız sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaş Western digital 596 gb'lık taşınabilir harddiskim var ancak usb 3.0 olmasına rağmen ve 3.0 dan veri aktarmama rağmen sn de 1 mb hatta daha aşağısında veri aktarımı yapıyor. NTFS veya EXFAT şeklinde biçimlendirdim ama düzelmedi sorun ne olabilir yardım ederseniz çok sevinirim.

• WD disklerde sık rastlanan bir durum. Bir süre sonra donmalar ve yanıt vermeme durumları da olabiliyor. Sorunun ana nedeni bad sector listesinin veya hata kaydının şişmesi .veya okuyucu kafa zayıflaması olabilir. Diskte kıymetli veri tutmamanızı öneririm.
    Windows ortamında düzeltme metodu var mı bilmiyorum. Veri kurtarma cihazı ile bu durum düzeltilebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalVeri

WD disklerde sık rastlanan bir durum. Bir süre sonra donmalar ve yanıt vermeme durumları da olabiliyor. Sorunun ana nedeni bad sector listesinin veya hata kaydının şişmesi .veya okuyucu kafa zayıflaması olabilir. Diskte kıymetli veri tutmamanızı öneririm.
    Windows ortamında düzeltme metodu var mı bilmiyorum. Veri kurtarma cihazı ile bu durum düzeltilebiliyor
    İçinde önemli veri yoktu hdd format mı öyle bişey yaptım düzeldi devamlı sn de 100 mb aktarmıyor ara ara 50 30 lara düşüyor ama yinede 200 gb ı yaklaşık 1 saatte attı idare eder yani ben genel olarak pc yi formatlarken kullanıcam bunu dosyaları yedekleyip format atıp geri yükleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.