Şimdi Ara

Taşınabilir HDD(2,5) için Ac Adaptör var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane TOSHIBA 250GB 5400RPM 2.5'' taşınabilir harddisk aldım. Kutu içinde 2 Usb girişli kablo veriliyor.(Taşınabilir HDD'lerin hemen hepsinde kutu içeriği aynı) Benim sorunum neden AC adaptörü yok. Yani aldığım ürünün arkasında USB girişinden hariç AC adaptörü girişi var ve sadece bilgisayarda kullanmayacağım için AC adaptörü gerekli. Bu ürünü satın alabileceğim bir site yada bir yer var mı? İnternette bu konuyla ilgili biraz araştırdım ama birşey bulamadım. Zaten bu konularda pek bilgim yok. Lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle2386

Arkadaşlar bir tane TOSHIBA 250GB 5400RPM 2.5'' taşınabilir harddisk aldım. Kutu içinde 2 Usb girişli kablo veriliyor.(Taşınabilir HDD'lerin hemen hepsinde kutu içeriği aynı) Benim sorunum neden AC adaptörü yok.

Ürününüz Hayırlı Olsun.

Sorunuzun cevabı ;

Aldığınız üründe gücü diğer usb den aldığı için AC adaptörü yok.

Ama harici AC adaptörü takabiliyormusunuz onu bilmiyorum.
    Yardımcı olan çıkacaktır.

Kolay gelsin.
  • 2,5 ürünlerlerde adaptör kullanılmaz.

Ürünün ekstra bir adaptör girişi felanmı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle2386

Yani aldığım ürünün arkasında USB girişinden hariç AC adaptörü girişi var

Evet Eh®imeN Üründe AC Adaptör girişi varmış.

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Evet ürünün arkasında USB girişinden hariç bir giriş daha var ve AC adaptör girişi olduğunu sanıyorum. Bir kaç resim eklemeye çalıştım. Tabi ekleyebilmişsem!..

• Bu arada ben de TOSHIBA'nın bu modelinden almayı düşünüyorum, hepsiburada'da indirimi devam ediyor (140 TL).
    Nasıl memnun musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

Bu arada ben de TOSHIBA'nın bu modelinden almayı düşünüyorum, hepsiburada'da indirimi devam ediyor (140 TL).
    Nasıl memnun musun?

Burocks arkadaş, ben ürünü alalı daha 6 gün oldu şuana dek bir sorunla karşılaşmadım. İnşallah karşılaşmamda ve memnunum. Verileri okurken ve yazarken performans güzel. Isınma yok denecek kadar az. sessiz çalışıyor. Kasasıda sağlam ve zarif (Malesef üründe deri kılıf yok). Eğer ürünü almayı düşünüyorsan memnun kalacağından eminim. Birde markası TOSHIBA. Normalde kampanyasız bu ürün hepsiburada.com'da 210 TL civarı. Bu fiyata bu kaliteli ürün kaçırılmamalı diye düşünüyorum. Tabi almak sana kalmış!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    10 yıl önce açıldı
    3.5 hdd yi usb ile bağlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu ürünün 160 gb. almayı düşünüyorum.Acaba sizin memnuniyetiniz,160 gb. için de geçerli midir? bu konuda internette fazla bir bilgi yok maalesef ama bildiğim kadarıyla ürünün üzerinde çarpmaya duyarlı bir çeşit sensör varmış ve bu sayede veri kaybı olmuyormuş.Buna dahili şok algılayıcısı sensörü deniyormuş.Bu özellik sizde de var mı yoksa bu sadece dedikodu mu?Bunun dışında 3 sorum daha var:
    Alet ısınıyor mu?
    Malzeme kalitesi nasıl?
    ve usb 1.1'i destekliyor mu?(genelde usb 2.0lar 1.1lerde de çalışır ama yavaştır)
  • @eagle2386 Güç girişi, büyük ihtimal dizüstülerde güç yetersiz geldiğinde kullanmak için.
  • Bu konuda yardım edecek kimse yok mu? Halen tam olarak soruma cevap alamadım.!..:-((
  • evet bazı larında ADAPTÖR süz tanımayabiliyor 5V - 1A civarında bir adaptör ile kullanabilirsiniz ama AC adaptör kesnlikle olamaz DC akım ile çalışır ürün
    dış - iç + olan ve voltajı jakı girişi uyumlu olan bir adaptörle kullanabilirsiniz isterseniz

www.adaptorcu.net/adaptorleri.htm

buraya bir bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.