Arkadaşlar Taşınabılır HDD içi dolu .fakat açamıyorum içindekı bazı dosyaları gostermıyor bile gosterenlerede tıkladıgımda İNVALİD DATA İN THE FİLE diyor. klasor seçeneklerınden gizli dosyaları gösterde yaptım fakat yine açılmoyr.sağ tık özellıklerden dolu gosterıyor ama içindekileri göremiyorum görünenlerıde açamıyorum YARDIM ...
Tarama yaptır bi olmadı gitmiş olabilr.
Geçen hafta kardeşimin 1,5TB hdd sine de aynı şey oldu, kullanılamaz olduğuna kanaat getirdik. yine de ben hdd yi çıkarıp kendi masaüstüme bağlayarak deneyeceğim, belki öyle içindekileri kurtarabilirim.
hasar görmüş olabilir büyük ihtimalle geri dönüşü olmaz verilerinizin HDD kullanılabilir durumdaysa biçimlendirmenizi tavsiye ederim
başlat -tüm programlar - winrar a tıkla winrarla hdd ye gir dosyaları görüp acabiliyorsan al alamıyorsan aynı hatayı verirse hdd arızası gibi duruyor.
Teşekkürler arkadaşlar winrarla yaptıgım şey işe yarıcak dosyalar gorunuyor ve alınabılır fakat.onarma vb bi yol yokmu acaba cünkü 500 gb yi yedeklicek bi yerim yok :S
quote:
Orijinalden alıntı: emilien
Geçen hafta kardeşimin 1,5TB hdd sine de aynı şey oldu, kullanılamaz olduğuna kanaat getirdik. yine de ben hdd yi çıkarıp kendi masaüstüme bağlayarak deneyeceğim, belki öyle içindekileri kurtarabilirim.