Şimdi Ara

Taşınabilir hdd'yi kasaya sabitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde usb girişli ps3 için kullandığım hdd var bunu bilgisayarıma nasıl sabitleyebilirim usb den o hdd girişi ağzına dönüştürmek için birşey varmı?

• Harici diski sökerseniz içinden zaten büyük olasılıkla sata harddisk çıkacaktır hocam.

• casper160 kullanıcısına yanıt

abi kapağın içinden hdd çıktıda pcye nasıl montaj yaparım

sanırım dönüştürmek için kablo icat edilmemiş

• Nervous9 N kullanıcısına yanıt

patlama falan yaparmı ya kapak hafif açıkken çalıştırdım yanık kokusu geldi sanırsam ışık devresinide kaldırdım sonradan aklıma geldi şuan çalışıyor

• Taşınabilir  hdd'yi kasaya sabitleme
    Taşınabilir  hdd'yi kasaya sabitleme
    Taşınabilir  hdd'yi kasaya sabitleme

1.fotoda gördüğünüz gibi dönüştürücüyü çıkardım

2.fotoda görüntü bu halde acaba pcye uyarmı bu sakınca olurmu etiketindede pc diye birşey geçmiyor

• Sata olan her disk, sata girşi olan her cihaza bağlanabilir. Usb gibi düşünebilirsiniz.

Kasanızın içerisinde boşta sata kablosu yoksa, anakart kutunuzun içerisine bakın ve diskin kısa soketine sata kablosunu, uzun soketine de power supply den gelen güç kablosunu takın.

Bütün bu işlemleri bilgisayar kapalıyken ve kabloların çentik yönlerine dikkat ederek yapınız.

Merak etmeyin çalışsacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M2 ssd'yi hp cihaz görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Terimleri google a yazarak,
    Örn sata kablosu neye benzer, güç kablosu neye benzer diye bakarak. Rahatlıkla takabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk sata veri kablosu ve sata güç kablosunu bağlarsan çalışacaktır hocam.

Bu arada harddisk kasada sallanmasın mutlaka diski kasada sabitleyin.

• ruzgarnufel kullanıcısına yanıt

Yorumun için çok teşekkür ederim soketler tam oturdu sata3 kablosunun olmadığını farkettim çözdüm işi teşekkürler

hocam nasıl sabitleyeceğim bayağı küçük geldi aslında başaşağı duruyor yani sallanacağıda yok aslında hiç hareket ettirmiyorum kasayı

• Hocam diski genede sabitlemeniz lazım. Sallanmasa bile en ufak titreşim bile olmaması daha iyi. Zaten kasayı pek oynatmam demişsiniz. Öyleyse kasanın tabanına çift taraflı bant kullanarak sabitleyebilirsiniz.

diskin zaten kendi kutusu var kutusuna koyup ağız yerini kesip bantlayacağım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.