Şimdi Ara

Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir PS4 için taşınabilir ekran bakıyordum ve dün amazon.com da bu ürüne denk geldim. Türkiye'de alan yada inceleyen var mı diye araştırdım ama sonuca ulaşamadım. Ben de amazon.com üzerindeki yorumları okuyarak ürünü satın aldım. Önümüzdeki günlerde bana ulaşacak. Geldiğinde kendi çektiğim resimleri ve videoları sizinle de paylaşmak istiyorum.

Ben çok sık seyahate çıkıyorum ve otel odasında vakit geçmek bilmiyor. Telefonla ve bilgisayar (macbook pro o yüzden oyun seçeneği az) ile oyun pek keyifli olmuyor. PS4 ile çok iyi vakit geçebilir özellikle havalimanındaki bekleyişlerde, rötarlarda falan. Prizin yanına çöküp saatlerimi harcayabilirim gibime geliyor.

Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üretici Linki

Amazon.com Linki

Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ |

Özellikler:

• 15” 720p LED Ekran 1366 x 768 Parlak
    • Tümleşik hoparlör
    • Havayollarının taşıma kurallarına uygun standartlarda üretilmiş. (Kabin içinde taşınabilir ve kullanılabilir)
    • 2 Kulaklık çıkışı
    • HDMI girişi
    • Aksesuarları (DS4 vs) taşımak için küçük bez çantalar çıkıyor içinden
    • 220v destekli

İNCELEME

Ürün iç içe geçirilmiş 2 karton koli içerisinde geldi. (ben yokken açtıkları için resimlerini çekemedim)
    Kutunun içinden çıkan sünger parçayı alt kısmına koyuyorsunuz ve üzerine PS4 geliyor. Sünger ile tam uyum içerisinde ve yerinden kıpırdamıyor. Kutudan çıkan 30cm civarı uzunluğu olan HDMI kablo ile kolayca bağlantı yapabiliyorsunuz. Cihaz 12v 2a bir adaptör ile çalışıyor. Adaptör 220v destekliyor ve fotoğraflarda görüldüğü gibi çıkarılabilir bir başlığı var. (Blackberry kullananlar bu başlığı kolayca hatırlar) Bu başlıktan temin ederseniz çevirici kullanmanıza gerek kalmaz. Sirkeci tarafına yolum düşerse mutlaka alacağım bende.

Monitör açılırken marka logosu çıkıyor ve 3-5sn sonra kullanılabilir hale geliyor. Herhangi bir ayar yapamıyorsunuz. Sadece ses ve parlaklık için 4 buton ve güç butonu konumlandırılmış. 2 tane kulaklık çıkışı var, böylece iki kişilik oyunlarda herkes kulaklığını sisteme takabiliyor.

En çok merak edilen konulardan biri ısınmaydı. Cihazı 5dk falan kullandım ve arkası ısınmıştı. Ancak bu ısınma anormal bir seviyede değil, hatta cihazın normal hali de diyebilirim şuan. Arka kısmında havayı engelleyen birşey yok açık duruyor. Yan kısımlar da aynı şekilde gayet açık. Kullandıkça bu konuyu daha detaylı gözlemleyeceğim.

Çantaya iki DS4 ve cihazın kendi adaptörü çok rahat sığıyor. Hatta 4 tane DS4 bile sığabilir yer geniş. İçerisi bu kadar genişken dışından inanılmaz derecede küçük duruyor. Dışarıdan bakıldığında içinde PS4 ve görüntü sistemi olduğu pek anlaşılmaz. Çantanın malzemesi oldukça kaliteli ve pürüzsüz. Ayrıca açma kapama klipslerinde kilit takmak için 2 delik var. Yine boynunuza asabilmek için (laptop çanta askısı uyuyor) 2 ayrı bağlantı noktası da bulunuyor.

Hoparlörü oldukça yeterli ve kaliteli ses veriyor. Ekran kalitesi ise beklediğimin üstünde çıktı, renkler canlı ve kontrast iyi durumda. Görüş açısı ise izlediğim bir incelemenin aksine oldukça geniş. Fotoğraflardaki gibi iki yandan da çekim yaptım ve net gözüküyordu. 2 değil 4 kişi otursanız başına herkes rahatça görebilir.

Kullandıkça güncellemek üzere hoşçakalın arkadaşlar.

Fotoğraflar
     Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ | Taşınabilir PS4 Sistemi (Ekran ve Çanta) | GAEMS G155 Sentry 15' | İNCELEME GELDİ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaYC -- 21 Aralık 2015; 22:11:57 >

• Cok guzel bi urun hocam. Trde bulabilir miyiz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden detaylı bir inceleme bekliyoruz hocam
  • Ürün kesinlikle güzel ona birşey diyemem ama kitap okumak veya film izlemek daha yararlı olabileceği kanaatindeyim bu boş vakitlerinizde.

• Gittigidiyor.com üzerinden satan birisi var ama fiyat 1250TL

Gittigidiyor.com Linki

bana maliyeti kargo ve gümrük vergileri dahil $270'a geldi yani 790 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaYC -- 9 Aralık 2015; 15:03:29 >
  • Hayatımda hiç kitap okumadım (6.sınıfta zorla okutulan bi kitap hariç)

Okusam iyi olurdu belki ama ben daha görsel materyallerden (belgesel ve araştırma makaleleri) faydalanmayı tercih ediyorum.
  • Mustafa Hocam öncelikle hayırlı olsun

Bu forumu biraz tanıdıysam, sen alıp kullanıp memnun kalırsan eğer, burası bu üründen sipariş vermek isteyenler ve nasıl sipariş verileceği, hangi Amazon'dan en ucuza kaça alınabileceği, gift card'lar, promosyon kodları vs vs vs ile dolup taşmaya başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

Gittigidiyor.com üzerinden satan birisi var ama fiyat 1250TL

Gittigidiyor.com Linki

bana maliyeti kargo ve gümrük vergileri dahil $270'a geldi yani 790 TL

Trden alişveriş yapilmayacagini bir kaniti daha

• Ürün bugün kargolanıyor.

Umarım 17 aralıkta yapacağım seyahatten önce gelir de inceleme yapabilir ve o seyahatta keyfini sürebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

Ürün bugün kargolanıyor.

Umarım 17 aralıkta yapacağım seyahatten önce gelir de inceleme yapabilir ve o seyahatta keyfini sürebilirim.

Şimdiden hayırlı olsun, beklemedeyiz

• Yalnız kafama takılan bir konu var PS4 o çantada ısınma sorunu yaşar mı acaba?
  • Ben de düşündüm ısınma problemi olabileceğini. Amazon.com üzerinde ürünle ilgili soruları cevaplayan kullanıcılar sorun yaratmadığını söylemiş. Kullandığın sürece belirli tarafları açıkta kalıyor aslında ısınma sorunu olmayabilir.

Ama eğer böyle bir sorun olursa ek soğutucu alıp çantaya sığdırmayı deneyeceğim.
  • İzlenimlerini merakla bekliyorum hocam
  • Bende Vanguard - Black Edition siparişi verdim amazon üzerinden 5 gün oldu hala kargoya vermediler
  • $200 olan ürün total $0 nasıl olmuş toplamda $300 olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 15 Aralık 2015; 14:55:38 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Giftcard ile ödeme yapınca oradaki yerde $0 yazıyor.
  • benimkini 2 günde kargoya verdiler. AMA kargo tesisine gitmesi 5 günü buldu. şimdi uçağa binmiş türkiyeye geliyor gözüküyor bakalım.
  • abi aklima gelmisti benim bu cidden supermis ya. turkiyede yok heralde bu tarz bi urunun satisi

• yalniz cok agir olmamasi gerek

• OK

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.