Şimdi Ara

Taşınabilir şarjlı playstation 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4 veya xbox one bunlar neden şarjlı değiller belki ben evimin değişik odalarında oyun oynamayı istiyorum neden ev eşyası gibi sabit duruyor koltuk takımı veya yatak odası takımları gibi bıktım laptop gibi taşınabilir ekranlı şarjlı playstation 4 istiiiiiiyorum ... kablolardan bıktım yeter artık ilkel cihazlar gibi kablolu yaşım 39 oldu bu yaşıma kadar 5 gta oyunu çıktı 1 oyunun çıkış süreci 4 veya 6 yıl olmaaaz zaten 6 yılda bir neredeyse yeni konsol çıkıyor ... kendime beyaz 1 sayfa açtım Beyaz renk playstation4 aldım kablolar ile uğraşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu mu demek istediniz?

El konsolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps vita var yanına ps vita alıp ortalarda dolanabilirsin yada tabletine veya cep teline ps4 ün görüntüsünü aktar öyle oyna çözüm çok sen iste yeterki
  • Geçenlerde türkiyede elektrik kesintisi oldu fifa 15 6 saat oynuyamadım .. zavallı parmaklarım dualshock 4 den uzak kaldı ... Bunu bana yaşatmaya kimin hakkı var psikolojim bozulsaydı dualshock 4 ile oyun oynamayı unutsaydım kim alacak bunun vebalini o yüzden playstation 4 şarjlı monitör yapsınlar laptop gibi olsun ... yaşım 39 şurda kaç tane yeni playstation 4 çıkışını görcem bilemiyorum ... ps vita aldım memnun kalmadım ... playstation 4 taşınabilir istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: trgametr34

Geçenlerde türkiyede elektrik kesintisi oldu fifa 15 6 saat oynuyamadım .. zavallı parmaklarım dualshock 4 den uzak kaldı ... Bunu bana yaşatmaya kimin hakkı var psikolojim bozulsaydı dualshock 4 ile oyun oynamayı unutsaydım kim alacak bunun vebalini o yüzden playstation 4 şarjlı monitör yapsınlar laptop gibi olsun ... yaşım 39 şurda kaç tane yeni playstation 4 çıkışını görcem bilemiyorum ... ps vita aldım memnun kalmadım ... playstation 4 taşınabilir istiyorum

Bkz. Cahit Sıtkı Tarancı 35 yaş şiiri

• trgametr34 T kullanıcısına yanıt
    Çözümü var kardeşim sıkma canını. Al 6 KVA online ups , bağla cihazını üstüne , istediğin yere taşı götür. Elektrik kesintisi nedir bilmezsin.

• quote:

Geçenlerde türkiyede elektrik kesintisi oldu fifa 15 6 saat oynuyamadım .. zavallı parmaklarım dualshock 4 den uzak kaldı ... Bunu bana yaşatmaya kimin hakkı var psikolojim bozulsaydı dualshock 4 ile oyun oynamayı unutsaydım kim alacak bunun vebalini o yüzden playstation 4 şarjlı monitör yapsınlar laptop gibi olsun ... yaşım 39 şurda kaç tane yeni playstation 4 çıkışını görcem bilemiyorum ... ps vita aldım memnun kalmadım ... playstation 4 taşınabilir istiyorum

Senin psikoloji zaten gitmis.
    http://m.ign.com/articles/2014/10/16/ps4-xbox-one-turned-into-portable-laptops

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yaşın 39 tamam anladıkta 4 yaşındaki çocuk gibi davranıyorsunuz. Madem elektrik kesintilerinden psikolojiniz bozulmuş o zaavallı parmaklarınız ds4 den uzak kalmış gidip jeneratör alın bu tip sorunları yaşamazsınız.
  • Ben kilobayt megabayt larla büyüdüm atari kara kutular commodore 64 amiga 500 büyüdüm Şimdiki nesil çok şanslı gb telebaytlar büyüyor ... ben tüplü televizyonlarda 2 . Dünya Savaşı oynarken yeni nesil 4 k televizyonlarda uzay savaşları oynuyor call of of bida of çeksem call of duty duyarmı sesimi call center duy sesimi

• Niye jeneratör alayım istersen mutlu akü alayım mutluluğun resmini çizim size ... biran önce hes ler yapılsın Hidro elektirik santraller yapılsın playstation 4 yeni aldım daha 11 buçuk ay garantisi var hemde euroziya pardon eurosia elektirik kesintisi bozarsa playstation 4 ümü kendimi kamıkaze yaparım yok harakiri yapim single player olsun kendi kendime zarar verim

• neyin kafası la bu?

•  Taşınabilir şarjlı playstation 4
  • quote:

Niye jeneratör alayım istersen mutlu akü alayım mutluluğun resmini çizim size ... biran önce hes ler yapılsın Hidro elektirik santraller yapılsın playstation 4 yeni aldım daha 11 buçuk ay garantisi var hemde euroziya pardon eurosia elektirik kesintisi bozarsa playstation 4 ümü kendimi kamıkaze yaparım yok harakiri yapim single player olsun kendi kendime zarar verim

Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu Christi, eradicare et effugare a Dei Ecclesia, ab animabus ad imaginem Dei conditis ac pretioso divini Agni sanguine redemptis.

Supernatural

• Ne mature diyorsun allaha şükür dişlerim takma değil yaşım 39 ama 23 yaşında gösteriyorum ... diş dedimde aklıma eski bir anım geldi amiga 500 bilgisayarım vardı orta okul 1 gidiyordum okula gitmeyip amiga 500 rick dangerous oyunu oynamak için sağlam dişimi çektirmiştim .. hadi ben çocuğum yalandan dişim ağrıyor dedim mübarek diş doktoru hiçmi anlamadı dişin sağlam oldunu gerçi adam yeni doktor olmuştu yeni açmıştı muayenesini bende açılış için çelenk yerine sağlam dişimi feda ettim hiç yoktan para kazandı doktor

• Bunu bunu alın dışarıya

• Çok garip bir konu

• Arkadaşlarım ben bizlerin iyiliği için konuşuyorum playstation 4 laptop gibi şarjlı monitörlü olsa Hepimiz mutlu oluruz ...

• 39 yaşında falan beni ilgilendirmez ama bu gösteriyor ki trollün yaşı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Bkz. Cahit Sıtkı Tarancı 35 yaş şiiri

Yaş 35 yolun yarısı eder
    (40'ında vefat etti)

• Cahit Sıtkı tarancı o şiiri araba için yazmış 35 km kalmış evine gitmeye benzin bitmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.