Şimdi Ara

TASİŞ Erenköy Perakende Mağaza 'Delonghi Kahve Makinesi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
11.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kesinlikle söylüyorum...Çünkü komşumun bir tanıdığı personel...Gelen hesaplı ve kaliteli malları hiç tezgaha çıkartmayıp arka tarafta kırışıp eşe dosta veriyorlar...

Ankara'daki yerlerde de aynen bu olayların döndüğünü çok sayıda kişiden duydum. Artık bu iddialar benim için salt iddia olmaktan çıkıp "kuvvetli şüphe" halini aldı.

Bazı Adliyelerde haciz işlemlerinde dönen "TİTAN SAADET ZİNCİRİ" olaylarından ise bahsetmeye bile değmez... Bunları başına haciz işi gelenler iyi bilirler.
    Bizim başımıza geldi, aman sizin başınıza gelmesin diyorum...

3 kuruşluk haksız yere kesilmiş ve tebliğ edilememiş bir borç (fatura) için yüzlerce TL harcamak hangi adalet anlayışına sığar bilemiyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

orda yazması yapıldığı anlamına gelmiyor. ayrıca ürünlerin yok paraya haczedilmesinden bize ne ?

ayırca 2001 senesinde 3000 tl kredi kartı borcu olan adam %90 haketmiştir haczedilmeyi. ben 400 tl senelik üni harcı ödeyip 70 tl ye parttime çalışıyodum. acıtasyon yapmaya gerek yok.

Bana ne derseniz hiç bir şey demem. Kişisel tercihinizdir.

Ancak "BİZE NE" derseniz, yani genel bir yargı oluşturup "ben malımı alırım gerisini bilmem" derseniz, Tasiş'in çalışma stilinin, mal temin yönteminin ve orada döndüğü iddia edilen rant çarkı beni ilgilendirmiyor derseniz yukarıdaki örneklerden çok farkınız kalmaz. Sadece kendinizi kandırırsınız ve kendini kandırmaya hazır kitlelerin vicdanına bir miktar da olsa su serpersiniz. Yani vicdanınızı kısa bir süreliğine bastırırsınız.

İnsanoğlu işte... Oradaki bazı ürünler hacizden, bazıları da 3-5 kuruş daha ucuza almaya çalışan orta direk garibanlardan elde ediliyor. Ama insan vicdanını rahatlatmak için "haciz yiyen hak etmiştir" deyip haciz maddesini bir kanara sıkıştırıo orada dövüp diğer maddeleri görmezlikten geliveriyor.

"Zihinsel öz doyum" dediğimiz şey bu işte...

Öncelikle Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.

Atlanan birkaç husus var bence. Haczedilen malların tamamı sizin anlattığınız örnekteki gibi haczedilmiş değildir.

Düşünün benim borcum var, arabam var, evim var vs. Ama bunları satıp borcumu ödemiyorum, mal kaçırıyorum vs. ya da 1.000 TL gelirimle 2.000 TL harcıyorum. Yani borcumu ödemek için satacağım arabam filan varken hiç yanaşmıyorum bu işe. Bu durumda benim mallarımın zorla elimden alınması o malı ahlı mal yapar mı? Alacaklı olanın ne suçu var bu durumda?

Yani her hacizli mal ahlı mal değildir. Kendinizi o malı haczettiren alacaklı yerine koyun bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinoner -- 14 Aralık 2012; 15:30:01 >

• quote:

Bıkmadınız şu ahlı-vahlı mal geyiklerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bıkmadınız şu ahlı-vahlı mal geyiklerinden.

Bitmez bu geyik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kesinlikle söylüyorum...Çünkü komşumun bir tanıdığı personel...Gelen hesaplı ve kaliteli malları hiç tezgaha çıkartmayıp arka tarafta kırışıp eşe dosta veriyorlar...

becede tanıdıklarına ve piyasada gümrük market adıyla satış yapan dükkanlara ve spotculara veriyorlar çünki 2-3 günde bir erenköydeki tasişe gidiyorum nerdeyse 1 yıla yakın bir süredir bu güne kadar kayda değer hiç bir şeye raslamadım tasişin internet sitesini güncelliyorlar adetli olarak markalı kıyafet ,pc parçaları ,hard disk ,vs yazıyor gidiyorum tasişin mağazasına tamamen tahtakale malı tarak, dandik çocuk oyunçağı, sahde deri cüzdan,saatci tornavida,kupa bardak, dedemim taktığı geniş optik gözlük çerçevesi var bir de devlet boş rafları bekleyen 6 tane adam dikmiş oraya maaş ödüyor boş yere.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 4 Ocak 2013; 17:20:15 >

• Zamanında Ankara Kızılay'da ki Tasis mağazası çok iyidi.. Tıka basa elektronik doluydu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort!

erenköydeki yer tam olarak nerde bi türlü bulamadım ve hangi günler açık ? site felanda yokki bakalım yardımcı olacak arkadaş varsa, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 18 Haziran 2013; 19:27:15 >
  • Delonghi ESAM4500 1900tlye buldum alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.