Şimdi Ara

taşıt kredili aracımı babama devredebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaşım 25 geçen sene ilk aracımı aldım ve sigortasını da 500 liraya yaptırdım bu sene sigorta fiyatları fahiş olacağından da hazırlıklıydım fakat ben 800-900 arası bir fiyat beklerken firmaların en uygun teklifi 1780 lira oldu.bende bu konuyu buraya açmaya karar verdim

taşıt kredili aracımı babama devredebilir miyim böyle birşey mümkün mü biligisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum zor durumdayım yardım ederseniz çok mmutlu olurum

• Bankalar bazı durumlarda onay veriyor.Bunu banka şubenizle görüşebilirseniz belki size onay verebilirler.
  • kabas123 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Babanıza taşıt kredisi verilmesi uygun ise hem araç hem kredi devri yapılabilir kalan kredi borcu babanızın adına olur,

Banka kendini garantiye almadan aracın üzerinde ki rehini kaldırmaz, rehin kalkmadan siz aracı devir edemezsiniz.

Krediyi babanıza devretmeden aracı vermek istiyor iseniz, ve Bankada portföyünüz var ise(araç bedelinin üzerinde rakamlar) baskı yapın bankaya hocam,

belki çok düşük bir ihtimal rehini kaldırabilir.
  • Çok teşekkür ederim bu konuyu bankamla görüşeceğim bu trafik sigortası malesef bizi farklı yöntemlere itiyor zaten halihazırda türkiyede araç kullanmak zorken dahada zorlaştırıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracımı sattım hgs ne olacak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.