Şimdi Ara

Taşıt Kredisi Hak Mahrumiyeti ( Rehin Kaldırma ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
24.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bir 2006 model aracımı satıcam. Aracımı Oyakbank tan taşıt kredisiye almıştım. Ancak ruhsatta hala rehinlidir yazıyor. Ne yapmalıyım? Oyak banka gidemem çünkü ingbank satın aldı. Ingbank a mı gitmem gerekiyor? Onlar nasıl vercek o belgeyi? Ve rehin kaldırma işlemi kaç gün sürüyor ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @w@terfly@

Arkadaşlar bir 2006 model aracımı satıcam. Aracımı Oyakbank tan taşıt kredisiye almıştım. Ancak ruhsatta hala rehinlidir yazıyor. Ne yapmalıyım? Oyak banka gidemem çünkü ingbank satın aldı. Ingbank a mı gitmem gerekiyor? Onlar nasıl vercek o belgeyi? Ve rehin kaldırma işlemi kaç gün sürüyor ? Teşekkürler

Borç bitti yazısıyla emniyete git istemden hacizi kaldırsınlar.Ruhsatta yazsa da olur satışta sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 8 Eylül 2013; 15:01:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

Orijinalden alıntı: @w@terfly@

Arkadaşlar bir 2006 model aracımı satıcam. Aracımı Oyakbank tan taşıt kredisiye almıştım. Ancak ruhsatta hala rehinlidir yazıyor. Ne yapmalıyım? Oyak banka gidemem çünkü ingbank satın aldı. Ingbank a mı gitmem gerekiyor? Onlar nasıl vercek o belgeyi? Ve rehin kaldırma işlemi kaç gün sürüyor ? Teşekkürler

Borç bitti yazısıyla emniyete git istemden hacizi kaldırsınlar.Ruhsatta yazsa da olur satışta sıkıntı olmaz.

Sağolun teşekkürler

• E-devlet sitesinden benim araca bakma imkani var mi ? Yoksa ruhsata kayitli kisinin e-devlet ile bakilmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

E-devlet sitesinden benim araca bakma imkani var mi ? Yoksa ruhsata kayitli kisinin e-devlet ile bakilmasi lazim

istediğiniz plaka sorgusunu yapabılırsınız. e-devlet şifrenız yoksa yardım edebilirim.
  • rehin kaldırım ile ilgili ekteki yazı faydalı olacaktır.

http://www.kucukpara.com/kredi-islemleri/tasit-kredileri/tasit-rehni-nasil-kaldirabilir-siniz/
  • 5 dk.da rehin kaldırma...
    Kredi çektiğiniz şubeye , araç üzerindeki rehinin kaldırılmasını talep eden dilekçe fakslayın. Onlar elektronik olarak kaldırıyorlar rehini. Sizde edevlet üzerinden kontrol ediyordunuz.
    https://www.turkiye.gov.tr/arac-sorgulama

Hepsi bukadar....
    0 | |
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.