Forum kalabalık olduğu için mutlaka bu tarz kişiler vardır. sadece otomobil aşırı tutuyor ve bu durum geçmiyor. uçak , metro vapur , tren , travmay metrobüs tutmuyor. Ama otobüs ve otomobil tutuyor. Özellikle yere yakın otombillerde 5.dakikada bulantı başlıyor. Malum istanbul trafiğinde dur kalk çok olunca bulantıyı arttırıyor ve bulantı artıncada aha bulantım artıcak diyip psikolojik olarak dahada hızlanıyor (bu işin %99u biyolojik ama o %1 kısımlık psikolojik kısım olayı x2 yapıyor). özellikle son zamanlarda soğuk terler dökmeye başlayıp 1-2 saat bildiğiniz sarhoş gibi olmaya başladım ve şimdi direksiyon derslerine başlayacağım için doktora gideceğim. Daha önce kocakarı ilaçları dışında herhangi bir tedavisi ve ilacı olmadığını okumuştum (araba süren biride uyku hapı içemez) Mesela cam açıksa ve öndeysem tutmuyor (çok dur kalk olursa böylede tutuyor) , trafik yoksa daha geç tutuyor , camlar kapalıysa klima dahi açıksa trafik yoksa bile özellikle uzun yol otobüslerinde tutuyor (1 kere denedim bu yol bitmez diyip yolun daha başında indim) artık ileri seviye gördüğüm için bu durumu nöroloji ve kulak doktoruna gideceğim ayrı ayrı. Böylede çok insan var özellikle maddi durumu pek yerinde olmayan bu durumdaki insanlar resmen kusa kusa el mecbur uzun yol otobüs varsa gidiyorlar inanamıyorum çünkü gerçekten insan 2 gün kendine gelemediği oluyor daha önceden benzer durumda biri varsa ve çözüm sağladıysa yazarsa bizde yararlanırız |
Bildirim