Şimdi Ara

Task Host Windows Sorunundan Kurtulamıyorum :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Win 7 Ultimate kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Programları tek tek kaldırıp denedim olmadı. Bunun için bilgisayarı formatlayıp işletim sistemini sıfırdan kurdum. En başta sorun düzeldi sandım ama tüm güncellemeleri yükledikten sonra tekrar başladı. Bu durumu başlatanın ne olduğunu bir türlü bulamadım. Yukarıdaki öneriyi ve diğer önerileri denedim hiç biri maalesef işe yaramıyor. Denemediğim şey kalmadı. Üzgünüm buraya bir çözüm yazabilmek isterdim. Haftalarca internette bunu çözümünü aradım ama yok yok yok.. İşletim sistemini sırf bunun için yeniden kurmak istemiyorum. Belki bir umut çözümü bilen vardır konu üst sırada görünsün diye yazıyorum. Maalesef bu şekilde kullanmaya alıştım. Üç bilgisayarım var. İkisinde bu sorun yok.10-15 saniyede kapanıyorlar. Ama birisi maalesef bu durumda. Kapanması 1 dakika hatta bazen daha uzun sürüyor. Sinir bozucu...

Sizle aynı sorunları yaşıyorum ve yaşamaya devam ediyorum. Yok mu bu allahın belası şeyin bir çözümü yahu?

Senin derdinin çaresi burda.

HKEY_CURRENT_USER\CONTROL PANEL\DESKTOP ” altındaki “AutoEndTasks” değerini ’1′ yaparak programların kapanma süresini kısaltabilirsiniz. Ayrıca “HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control”de yer alan “WaitToKillServiceTimeout” değerini 20.000′den 3.000′e indirdiğinizde, 3 saniye içerisinde kapanmayan uygulamalar otomatik olarak kapatılacaktır.

Bu yazdıklarının ikisi de yok bende :)
    “AutoEndTasks” ve “WaitToKillServiceTimeout” yok :)

Nasıl yok ya ? ben şimdiye kadar olmayan windows 7 görmedim,senin windows 7,de bi tuhaflık olmasın sakın ?

Sağlam-temiz-üzerinde oynanmamış windows 7

http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html

Acaba benim işletim sistemimde mi tuhaflık var :))

• bende aynı sorun vardı görev zamanlayıcıdan kapattım ilkten çözüldü sanmıştım ama arada bir çıkıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Win 7 Ultimate kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Programları tek tek kaldırıp denedim olmadı. Bunun için bilgisayarı formatlayıp işletim sistemini sıfırdan kurdum. En başta sorun düzeldi sandım ama tüm güncellemeleri yükledikten sonra tekrar başladı. Bu durumu başlatanın ne olduğunu bir türlü bulamadım. Yukarıdaki öneriyi ve diğer önerileri denedim hiç biri maalesef işe yaramıyor. Denemediğim şey kalmadı. Üzgünüm buraya bir çözüm yazabilmek isterdim. Haftalarca internette bunu çözümünü aradım ama yok yok yok.. İşletim sistemini sırf bunun için yeniden kurmak istemiyorum. Belki bir umut çözümü bilen vardır konu üst sırada görünsün diye yazıyorum. Maalesef bu şekilde kullanmaya alıştım. Üç bilgisayarım var. İkisinde bu sorun yok.10-15 saniyede kapanıyorlar. Ama birisi maalesef bu durumda. Kapanması 1 dakika hatta bazen daha uzun sürüyor. Sinir bozucu...

Sizle aynı sorunları yaşıyorum ve yaşamaya devam ediyorum. Yok mu bu allahın belası şeyin bir çözümü yahu?

HKEY_CURRENT_USER\CONTROL PANEL\DESKTOP ” altındaki “AutoEndTasks” değerini ’1′ yaparak programların kapanma süresini kısaltabilirsiniz. Ayrıca “HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control”de yer alan “WaitToKillServiceTimeout” değerini 20.000′den 3.000′e indirdiğinizde, 3 saniye içerisinde kapanmayan uygulamalar otomatik olarak kapatılacaktır.

Nasıl yok ya ? ben şimdiye kadar olmayan windows 7 görmedim,senin windows 7,de bi tuhaflık olmasın sakın ?

Resimde gösterdiğim yere bakıyorsun dimi ?

Task Host Windows Sorunundan Kurtulamıyorum :((

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resimde gösterdiğim yere bakıyorsun dimi ?

Task Host Windows Sorunundan Kurtulamıyorum :((

Evet hocam aynı yere bakıyorum ve onlar yok. Ben de hayret ettim :))
    Şu an şehir dışındayım, eve dönünce size capsini yollarım
    Teşekkürler

• KB975777 yamasını yüklemeniz dahilinde bu kadar uraşmanıza gerek kalmayacak. ALINTIDIR
  • SP1 yüklü ise KB975777 yaması yüklenemiyor maalesef. Kurulum bunu engelliyor. Zira sp1 içinde bu yama mevcut ama buna rağmen task host sorunu görülüyor.
    Neyse her şeye rağmen ben Windows'u formatlayıp yeniden kurulum yaptım. Öncelikle SP1 ve tüm güncellemeleri yaptım. Aygıt sürücülerini yükledim. Anti virüs yazılımını kurdum. Şüphelendiğim ilk yazılım anti virüs idi.(Kaspersky kullanıyorum) Şimdilik bu sorun baş göstermedi. Kullandığım yazılımları teker teker ve günlere yayarak kuracağım bu sorunu hangisinin başlattığını anlamanın başka yolu yok gördüğüm kadarıyla.

DÜZELTME:
    Kaspersky yükledikten sonra sorun olmadı demiştim. Yanılmışım. Kaspersky Task Host hatasına neden oluyor. Programı uninstall ettim. Sorun düzeldi. Bir süre bu şekilde deneyeceğim. Bir süre sonra tekrar kurup aynı hata oluşacak mı izleyeceğim. Bu sorun işletim sisteminden değil kurulu yazılımlardan kaynaklanıyor demek ki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 16 Kasım 2013; 14:51:40 >

• LokmanHekim kullanıcısına yanıt
    Antivirüsler buna sebep oluyor antivirüs kullanmayınca hata veriyor 1 hafta denedim Eset ve Kasbersky da oluyor
  • Geçen hafta format attım, kullanıdğım tüm programları yeniledim, en güncellerini kurdum. Antivirüsümü değiştirdim
    Ve sonunda bu hataya sebep olanı tespit ettim :)) "utorrent"
  • quote:

Orijinalden alıntı: byefendi87

quote:

Orijinalden alıntı: ckr5206

aynı sorun bendede var... acaba bilgisi olan biri yokmu.

aynı sorun bendede vardı win 8 64 bit,bu şekilde devre dışı bıraktım,sorun çözüldü

Görev Zamanlayıcı - Görev Zamanlayıcı Kitaplığı - Microsoft - Windows - RAC - RacTask üzerinde sağ tıkla ve devre dışı bırak.

NOT:Task Host Window ram yiyen bir uygulamadır.
    Paylaş

teşekkür ederim. yardımın için. aynen uyguladım ilerleyen günlerde tekrarlamazsa bunu da bildiririm.
  • rica ederim
  • win10 task host window sorununu ben böyle çözdüm
    arama kutusuna görev zamanlayıcı yaz
    windows
    plug play
    device install sag tuş sonlandır veya elle ye al bende sorun böyle çözüldü win10 64bit kullanıyorum şimdilik sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgaybuz -- 26 Nisan 2018; 23:6:46 >
  • Windows 11 de de aynı sorunu yapıyor. Çözüm önerilerinizi deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.