Şimdi Ara

Taşlara Kazınan Gurur: 'Orhun!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

Orijinalden alıntı: sweetlyboy01

quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

reklam güzelmiş

reklam nedir??

Yazinin tamamini koyabilecekken hic bir kazancin olmadigi halde sadece hit kazanmak icin site linki koymussun.Reklam budur

Reklam bir kazanç sağlamak değil midir? Dediğin gibi bir kazancım yok. Sadece donanımhaber forum düzeninde uzun yazıları okumak oldukça sıkıcı ve göz yorucu oluyor. O sebeptendi..

• quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Irkla üstünlük olmaz değerli soydaşlar. Irkıyla övünmek teneke sesinden başka bişey değildir. Bu kanıya çeşitli soylara mensup insanları tanıdıktan sonra karar verdim. Orhun kitabelerinin tarihi değerini hesaba katmadan söylüyorum.

atalarımızın bşaından geçenleri okumak anlamak, geçmişlerini öğrenmek bunlar ırkla övünmek değildir. gelecekle ilgili fikirler edinebileceğimiz yegane kaynaklar bunlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

Irkla üstünlük olmaz değerli soydaşlar. Irkıyla övünmek teneke sesinden başka bişey değildir. Bu kanıya çeşitli soylara mensup insanları tanıdıktan sonra karar verdim. Orhun kitabelerinin tarihi değerini hesaba katmadan söylüyorum.

atalarımızın bşaından geçenleri okumak anlamak, geçmişlerini öğrenmek bunlar ırkla övünmek değildir. gelecekle ilgili fikirler edinebileceğimiz yegane kaynaklar bunlardır.

Yaptığım yorumun sonuna bakarsan tarihi değerinden bahsetmişim
  • güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Türk kelimesinin eski runik alfabeyle yazılışı hangisi arkadaşlar? Çoğu yerde ilk resimdeki var fakat Wikipedia'nın Orhun Yazıtları sayfasında gördüğüm kadarıyla direkt taşın üstünde ikinci resimdeki gibi yazıyor.

Taşlara Kazınan Gurur: 'Orhun!'

bildiğim kadarıyla ilk yazıtta birinci fotoğraftaki kullanılmış. sonradan diğer yazıtlarda ise ikinci fotoğraf kullanılmış. sonuçta ikisinde de "Türk" yazıyor

• güzel konu
  • tarih proje ödevim var bu konudan,çok yardımcı olacak hocam.sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

tarih proje ödevim var bu konudan,çok yardımcı olacak hocam.sağolasın.

İşine yarayacak olmasına sevindim..

• güncel..
  • quote:

Konuyla ne alakası var anlamadım Orhun hitabelerinden toplumsal mesaj vermek nasıl bir beyin varsa sizde nerde ''TÜRK'' kelimesini veya Türklük ifade eden birşeyi görseniz hemen karşı çıkma humanist mesajlar verme gereği duyuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilebe

Dünyanın ilk CSB'siymiş.

Sen ancak ve ancak bim konuları açan en büyük sosyal etkinliği a101 e gitmek olan ağır bir liselisin bulunduğun semtten kaç kere dışarı çıktın Allah bilir bu kapasite ve kalibreyle Orhun Yazıtlarıyla dalga geçebilecek en son kişisin.
  • Dünyanın ilk CSB'si :Ddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Konuyla ne alakası var anlamadım Orhun hitabelerinden toplumsal mesaj vermek nasıl bir beyin varsa sizde nerde ''TÜRK'' kelimesini veya Türklük ifade eden birşeyi görseniz hemen karşı çıkma humanist mesajlar verme gereği duyuyorsunuz.

Terbiyesizleşme klavye erkekliği yapma, benim görüşümü beğenmiyor olabilirsin eleştiri yapmanı da anlarım gayet doğal; işi hakaret boyutuna getirirsen bu senin ne kadar basit karakterli olduğunu gösterir, ben senin gibi yapmıyorum. Toplum olarak ne konuşmayı ne de tartışmayı beceriyoruz zaten yeter artık biraz kendimize gelelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam neden her ay aynı konuyu tekrar tekrar açıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

quote:

quote:

Terbiyesizleşme klavye erkekliği yapma, benim görüşümü beğenmiyor olabilirsin eleştiri yapmanı da anlarım gayet doğal; işi hakaret boyutuna getirirsen bu senin ne kadar basit karakterli olduğunu gösterir, ben senin gibi yapmıyorum. Toplum olarak ne konuşmayı ne de tartışmayı beceriyoruz zaten yeter artık biraz kendimize gelelim.

Kimse ırkçılık yapmamış, yazında bahsettiğin diğer şeylerden de bir tanesi bile geçmemişken bu mesajı atıp ortalığı karışıtırıyorsun. Senin mesajına kadar olanlara bir bak bakalım kim övünmüş de cevap veme gereği hissettin ? Senin gibiler güzelim konuları berbat ediyor !

Irkçılıktan mı bahsetmişim yoksa kendi ırkıyla övünmekten mi bahsetmişim iyi oku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilebe

Dünyanın ilk CSB'siymiş.

Sen ancak ve ancak bim konuları açan en büyük sosyal etkinliği a101 e gitmek olan ağır bir liselisin bulunduğun semtten kaç kere dışarı çıktın Allah bilir bu kapasite ve kalibreyle Orhun Yazıtlarıyla dalga geçebilecek en son kişisin.

Evet sağol tatlım.

Dipnot: Liseli değilim bebeğim.
  • quote:

quote:

quote:

Konu adı:Orhun
    Atılan mesaJ:''Irkıyla övünmek teneke sesinden başka birşey değildir.'' konuyla attığın mesaj arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyorum....... kuramadım.

• Off topicte yorum yapmakla hata yaptım, siz kazandınız umarım tatmin olursunuz değerli kardeşlerim

• Güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Türk kelimesinin eski runik alfabeyle yazılışı hangisi arkadaşlar? Çoğu yerde ilk resimdeki var fakat Wikipedia'nın Orhun Yazıtları sayfasında gördüğüm kadarıyla direkt taşın üstünde ikinci resimdeki gibi yazıyor.

Ben ikincisini kullandım. Çoğu yerde ikincisi geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.