Şimdi Ara

Taşra bile olsa Tıp yazın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntı

metni:
    hayat boyu max 100k

Buna sadece yakın çevremde (ayda min 1 kez oturup kahve sigara yapabildiğim) çift haneli counterexample var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

O ufak bir örnekti kardeşim.

Arkadaş konuda para için ve statü için demiş ya konu o aslında.Hangi iş olursa olsun sevmeden yapılmaz öncelikle ayrıyetten statü konusunu açmış söylediğim gibi hayatta bazı gerçekler vardır ne kadar paran varsa o kadar statün yukardadır.

Olay çok para kazanmaksa da aslında kilit nokta parayı işletebilmektir.Maaşla çalışan birinin sınırları her zaman bellidir.Çalışma şartları daha rahat olan daha doğrusu insanın kendisine daha çok vakit ayırabildiği bir meslek seçilip bu konu üzerinde yoğunlaşılırsa daha mutlu olunabilirTaşra bile olsa Tıp yazın 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

hocam bölümleri ne bunların?

bir de ne yapıyorlar, tecrübe vs.

• 3K1X kullanıcısına yanıt

Siz ne iş yapıyorsunuz

• Vakıf şirketleri haricinde diğer kobi benzeri firmalarda mühendislik yapılmaz. Özellikle patron firmalarında mühendisseniz maddi anlamda tatmin olamayacaksınız. Firmaların %80'inde mühendis maaşları öğretmen maaşından hallice. Haa ben her türlü girerim en iyi firmaya diyorsanız da o iş öyle olmuyor. Belki 6 ay belki 2 sene iş arayacaksanız. Ha şans güldü iş buldunuz. mühendis oldum diye sevinirken kurumsal firmadaki Berkecan'ın günlük maillere cevap vererek sizin 3 katınız maaş aldığını öğrenirsiniz. Tıp varken mühendislik yazmayın.

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Portföy yöneticisiyim.

• Eeci hepsi, Telekom rf ic data hepsi var, geneli bilkent masterli, en büyükleri 93lu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 16 Haziran 2024; 3:2:40 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

EE’de mi para daha çok CS’te mi

• Bu sene tercih yapacam olsam taşra tıp yazardım. 20-30 arası 2022 ye göre Mühendislik olarak bi şey kalmamış bu sene daha da vahim olacak büyük ihtimalle. En azından yıldızdan bi şeyler geliyordu eskiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    Pardon da neden top tier mühendislikle karşılaştıma yapamıyoruz? Bu sene mezun olan doktorlar 2018’de girerken en kötü taşra tıp hacettepe bilgisayardan daha iyi sıralamaya sahipti. Hacettepe top 3 olmasa da bilgisayar mühendisliğinde gayet iyi. 300 bininci bile mühendis oluyor ortalama tabi düşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Top tierla kıyaslasan bile ortalamada doktorlar daha çok kazanıyor, bahsettiğim profildeki insan sayısı çok fazla değil. Top tierda okuyunca alacağın maaş uzm. dr. maaşından fazla değildir, eğer işin ekonomik boyutunu tartışıyorsak.

Taşra tıp puanı top tier mühendislik puanından daha düşük olmasına rağmen top tier mühendislik maaşına denk hatta çoğu durumda daha fazla para kazanıyorlar. Bu gidin tıp seçin demek değil bu arada bir kez daha tekrarlayayım, işin ekonomik boyutu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 16 Haziran 2024; 6:48:38 >
  • Tıpı tercih edecekler, 2.basamak donanımlı (BT, MR, tam kan biyokimya hemogram vs olan) bir acil servise cumartesi ve/veya pazar günleri gidin ve doktorları 1 gün boyunca izleyin nasıl çalışıyorlar. Ondan sonra seçiminizi yaparsınız..

• aga çok net sormak istiyorum siz hiç yorulmuyor musunuz ya

• Maaşa bakarak meslek seçilmez hele tıp sevmeden yapılacak bir iş hiç değil. Sevdiğiniz mesleği seçmeye gayret gösterin sonra okulun yarısında bölüm değiştiriyorum diye başlık açarsınız forumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Sen hala burda mısın la 3 yıldır girmiyorum bu foruma hala bu forumdasın hala aynı şeyleri konuşuyorsun npc misin sen ankarazıpzıplı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevabı olmayan sorular v1807

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Taşra bile olsa Tıp yazın
  • tıp yazan erkeklerde uzun dönem sonrası ejekülasyon sorunları oluyor bi de şizofreni başlangıcı oluyor diye biliyorum

• I0SER_b0y kullanıcısına yanıt

He öyle mi olmuş knk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.