Şimdi Ara

TATA KLUBÜ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
29.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR TATA İNDİCA DİZEL 2007 MODEL Bİ ARABA BULDUM.FİYATI 9000 TL ALICAKTIM AMA Bİ KUŞKU OLUŞTU İÇİMDE BAZILARI DİYO Kİ TATANIN İSTANBULDA YEDEk PARÇASI YOKMUŞ YEDEK PARÇA İÇİN 3 AY BEKLEMEK GEREKİYOMUŞ BENDE ALMADAN ÖNCE Bİ ARAŞTIRAYIM DEDİM..

BİDE BU ARABANIN MOTORUNDA Bİ SORUN OLUR MU BEN ARABAYI HIZ İÇİN ALMIYORUM TEKSTİLDE ÇALIŞIYORUM SADECE AYAĞIMI YERDEN KESSİN DİYE ALIYORM ARABAYI...

TATA KULLANAN ARKADAŞLAR BANA BİRAZ BİLGİ VEREBELİR MİSİNİZ ARABANIN Bİ KÖTÜ YANI varMI ?

ŞİMDİ ARABAYI ALDIK SONRA MOTORU FİLAN HURDAYA ÇIKMASIN BEN ARABAYI EN FAZLA 1.5 YIL KULLANICAM...
    TATA olMASSA BANA ARABA ÖNERE BİLİRMİSİNİZ HATCHBACK DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇE 12.000 TL

... TEŞEKKÜRLER ....
  • Konforun k'si olmasa da...
    U şeklindeki viraja 70-80le girince sağdan girip soldan çıkarsa da...
    Uzun farlarına rağmen ıssız yerlerde yolu aydınlatmasa da....
    3.5-4 metrelik uzunluğuna 14lük tekerle komik görüntü verse de...

Tata Marina'mdan aldığım zevki bir tek eski Hacı Muratımdan aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_EREN -- 2 Mart 2013; 23:45:59 >
  • Istenilen satis rakamlarina bir türlü ulasamayan Nano modeline hafif facelift uygulandi:

( ic mekan)
    -orta konsol
    -torpido gözü
    -merkezi kilit sistemi/ uzaktan kumandali
    .Usb cikisi

( dis mekan)
    - ön bölümde hafif krom ( karöser)
    - arka kisma hafif bir retüsch

37 beygirlik motor haricinde 33 beygirlik CNG versiyonu bulunuyor

motor-talk.de
    Facelift für Tata Nano - Mit Erdgas und Zentralverriegelung auf die Erfolgsspur?
    http://www.motor-talk.de/news/mit-erdgas-und-zentralverriegelung-auf-die-erfolgsspur-t4576616.html

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Istenilen satis rakamlarina bir türlü ulasamayan Nano modeline hafif facelift uygulandi:

( ic mekan)
    -orta konsol
    -torpido gözü
    -merkezi kilit sistemi/ uzaktan kumandali
    .Usb cikisi

( dis mekan)
    - ön bölümde hafif krom ( karöser)
    - arka kisma hafif bir retüsch

37 beygirlik motor haricinde 33 beygirlik CNG versiyonu bulunuyor

motor-talk.de
    Facelift für Tata Nano - Mit Erdgas und Zentralverriegelung auf die Erfolgsspur?
    http://www.motor-talk.de/news/mit-erdgas-und-zentralverriegelung-auf-die-erfolgsspur-t4576616.html

Evet böyle daha da güzel olmuş.

• TATA İndigo Benzinli aracım seyir halindeyken SRS lambası yanık kalıyor.Bu SRS lambası nedir ? SRS lambasının yanık kalmasının sakıncaları varmıdır ? Bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var ? Teşekkür Ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1cetinkaya

TATA İndigo Benzinli aracım seyir halindeyken SRS lambası yanık kalıyor.Bu SRS lambası nedir ? SRS lambasının yanık kalmasının sakıncaları varmıdır ? Bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var ? Teşekkür Ederim ...

SRS hava yastığı uyarısıdır. muhtemelen elektronik olarak hava yastıkları kablolarında yazılımsal bir hata vardır. ancak bildiğim kadarıyla kullanıcı olarak sizin bunu çözmeniz mümkün değil, en yakın özel ya da yetkisi servise götürerek sorununuzu çözebileceğinizi düşünüyorum.
  • 2005 model ve 91.500 km de bir Tata İndica TDİ DLX sahibi oldum... Satın aldığımdan beri 700 Km yaptım. Çok tereddüt ile satın aldım. Biraz daha kullanıp ilk ön bilgilerimi merakı olanlar ve kullanıcı arkadaşlar ile paylaşmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_anm

2005 model ve 91.500 km de bir Tata İndica TDİ DLX sahibi oldum... Satın aldığımdan beri 700 Km yaptım. Çok tereddüt ile satın aldım. Biraz daha kullanıp ilk ön bilgilerimi merakı olanlar ve kullanıcı arkadaşlar ile paylaşmak isterim.

hocam tecrübelerini bekliyorum..
  • 2007 indica turbo dizel aracımı sıfır olarak almış,altı yıldır kullanıyorum.Servisteki fahiş fiyat uygulamaları dışında sorunum yok.İlk yıllarda garanti kapsamında olduğundan resmi servise mecburen götürüyordum,ama artık sanayide güvendiğim ustama götürdüğümde hertürlü bakımını yapıyor,hem de çok daha uygun fiyata.Artık daha cazip geliyor kullanmak.
  • arkadaşlar iş karşılığı galeriden almış olduğum 2012 model plakası bile henüz çıkmamış hala bayide duran sıfır km tata xenon ACİL satılıktır!ilgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirler!!!

FİYAT 33000 tl...ciddi ilgilenen arkadaşlarla makul oranda pazarlık yaparız!!
  • arkadaşlar tata xenon arabası kilitlenmiyor onun yerine arabanın kornası ötüyor yardımce olabilirmisiniz
  • arkadaşlar merhaba
    ben tata indigo kullanıcısıyım sustalı anahtar takmak istiyorum ve yeni kumandan tanıtmam gerekiyor nasıl yapıldıgını bilen varmı ?
  • arkadaşlar çok fazla tata kullanıcıları yok facebook ve instagram üzerinden ilk kez tata sayfası açıldı katılım sağlayalım. tata kullanıcıları ve tata hakkına bilgiler için

instagram sayfası: @tataotomobilkulubu

facebook sayfası: https://www.facebook.com/tataotomobilkulubu

tataotomobilkulubu yazarakda google sayfasından erişebilirsiniz
  • Herkese selamlar geçen sene 10 ayda bende bir 2010 model tata indigo marina sw satın aldım parasına göre iyi bir araç ama araçlarınızı tata dan anlamayan usta bozuntularına emenet etmeyin ben bu hatayı yaptım bana pahalıya mal oldu.
  • 170 binde alınır mı ne dersiniz.Fiyat şahin parası 2006 model

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-ilk-sahibinden-acil-satilik-415608800/detay
  • merhaba 2005 model tata indica 1 parça boyalı 11 bine aştım 172 binde beyaz renk comfort modeli alınır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.