Şimdi Ara

Tatar Ramazan (2013-2014) | ATV | BiTTi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatar Ramazan karakteri Kadir İnanır'dan başkasına gitmez. Madem öyle onu oynataydılar. Tutmaz.
  • hep aynı oyuncular.... bir dizi bitiyor hemen digerine başlıyorlar...

artık korkuyorum karakterler birbirine karışacak diye...
  • Tatar Ramazan filmi tam bir başyapıt. Bu filmden sonra dizini çıkarmak bence saçmalıktır. Dizisi veya filmi çekilecek bir çok gerçek olaylar var. Hazırcılık bizim kanımıza işlemiş her konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru26es

Tatar Ramazan filmi tam bir başyapıt. Bu filmden sonra dizini çıkarmak bence saçmalıktır. Dizisi veya filmi çekilecek bir çok gerçek olaylar var. Hazırcılık bizim kanımıza işlemiş her konuda.

Tatar Ramazan'ın hapishane hayatı öncesini anlatsa aslında güzel bir alternatif hikaye olabilir ama filminin dizisini yapmak söylediğin gibi büyük saçmalık.
  • basladi iyi gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu nedir kardesim baska adam mi bulamamislar,kenan imirzalioglu icin bicilmis kaftan bu dizi..Adam sorgu sirasinda mal mal bakiyor, BAKAR RAMAZAN

Bi de su olayi anlamadim arkadas,reis babasina tokat atiyor sadece eleman gidip bicakliyor,abe manyak misin bea sende yumruk falan atsana reise ne hemen kasap moduna bagliyon,yani ramazan'i hapse atalim diye cok zorlama olmus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 26 Nisan 2013; 23:50:30 >
  • izlettiriyor kendini şerefsiz :D ama 1-2 bölüm böyle gider ancak gerisi fasa fiso :D
  • Selamlar saygılar.

Ön yargı ile yaklaşmayalım.Mükemmel bir filmi canlandırıyorlar.Dila hanım, fatmagül vb. saçma sapan diziler tutuyorsa bunada biraz şans verilmeli bence.

Ben genel kurguyu beğendim film e göre değişiklikler olmuş. Başrol Kadir İNANIRLA kıyaslanamaz ama adam ne yapsın çıta çok yüksek.Birde biraz hızlı ilerledi birinci filmden ikiye geçti.Tutmasını dilerim, vurdulu kırdılı bir dizi olsun artık duygusal duygusal nereye kadar.Taş kesil ulan...

Bir arkadaşın dediği gibi oyuncu kalitesi artsın diye diziden diziye bukadar oyuncu aktarılmaz.Kayıp şehir olmuş sana tatar ramazan.Ancak iyi oyuncular olduğu konusunda sözüm yok.

Saygılar.
  • Benim anlamadığım şu:

Tatar Ramazan kimilerin gençlik kimilerinin de çocukluk filmlerinden ''taş'' gibi sağlam bir film. Herkesin aklında da ''harika'' olarak yer etmiş. Şimdi sen bu filmin dizisini yapıyorsun eyvallah. Da niye filmleri dizileştiriyorsun onu anlamıyorum.

Biz zaten filmi izledik. Filmi tekrar dizi yapmanın mantığı ne? Yap en başından Tatar Ramazan'ı. Ramazan'ın nasıl nam saldığını yap. Küçüklüğünü, gençliği anlat. Haksızlığa karşı neden bu kadar sert olduğunu anlat.

Niye filmin aynısını dizi yapıyorsun? Niye kolaya kaçıyorsun? Bunu anlayamıyorum.
  • Sağlama benziyor
  • İlk bölümünden sonra 2.bölümü izlemeye karar verdim.Pek sadık türk dizi izleyicisi değilim ancak takip ettirebilecek mi bakacağım.
  • 2.bölüm 10 numaraydı özellikle hapishanedeki isyan kısmındaki müzik baya gaza getiriyor :) Bi KADİR İnanır gibi olmasada Bülent İnalde hakkını veriyor ve abdullah çavuş rolündkei adamda çok iyi oynuyor o sanırım Kurtlar Vadisi ıraktada vardı dizi bence 10 numara ama gerçek olayda Tatar Ramazanın sevgilisi başka biriyle evlenmiyor.
  • dizi hoşuma gitti, bakalım ilerleyen bölümleri nasıl olucak

tatar ramazan karekteri cuk oturmuş bana göre
  • Gerçekten süper dizi. Ama gecenin 10'nunda başlaması gıcık olmuş. Son isyan sahnesinde uyuyakalmışım.
  • Karadayı ve Tatar Ramazan teşekkürler atv
  • Dün yarım saat kadar izlediim.Çekimler ve kostümler başarılı.Oyuncularda bana göre gayet güzel rol yapıyor,kadroda gayet güzel seçilmiş bilindik isimler genelde.Yani saati dışında sıkıntısı yok dizinin şimdilik.
  • Inanılmaz emek harcamıslar cok mutlu oldum ızlerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Inanılmaz emek harcamıslar cok mutlu oldum ızlerken

Hocam aynen adamlar oylesine dizi yapmamis cidden emek var oyunculuk son noktada muzikler insani heycanlandiriyor ve o kizla tatar ramazanin duygusalligi ve sevdasida iyi aktarilmis diziye. Bu arada bazilari kenan imirzalioglu oynasin demis emib olun imirzalioglu bu diziye hic gitmezdi bulent inal tam olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on yargım benımde vardı ama cekım kostum ve oyunculuklar oturmus muzıklerde aynı sekıl takıpdeyım artık
  • Gerçekten çok iyi dizi yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.