Şimdi Ara

Tatil ne kadar sıkıcı geçiyo yaw (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anlık düşünmüyorum ama tatilden bayağı sıkılırsam belki başlayabilirim.Siz kaçıncı sınıftınız bu arada ona göre sorum olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz tatili zenginlere güzel  

• valla hocam ben de tam tersi inanılmaz hızlı geçti. sınavın üstünden 1 ay geçmiş bile

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Bu sene 2 bitti 3. sınıfa geçeceğim

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

2.sınıfta slayt ve anatomi atlası dışında hangi kaynakları kullandınız bilgi verebilir misiniz

Hocam dedikleriniz haricinde kaynak olarak hem şu anda okuldaki üst dönemimiz olan 2021 2022 senesinde dönem 2 olanların sınıfça hazırladığı notların pdflerine hem de bu sene kendi sınıfımızın benzer biçimde çıkardığı notlar üzerinden çalıştım büyük çoğunlukla. Sistemin kabaca işleyişinden bahsedecek olursam da not grubu oluyor buna her komite başında dileyenler katılıyor ve her derste hocanın anlattıklarını özet şeklinde derliyorlar haftalık olarak toplanıyor her hafta işlenen derslere oradan çalışabiliyoruz bu sayede.

Bu notlar haricinde ise ara sıra textbook da baktım hocam. Fizyolojide guyton fizyoloji, mosby physiology series'ten endocrine and reproductive physiology kitabı, molina'nın endocrine physiology kitabı, biyokimyada lippincott ve lehninger kitapları, histolojide junqeuira histoloji gibi kitaplara bakmıştım. Ama textbooklara hemen hemen sadece 15 tatilde ve ramazan bayramında bakabilmiştim o yüzden mesela endokrin kitaplarının ismi geçti fizyolojide :D Elimde bundan çok daha fazla kitap hep pdf halinde var bu kitaplar da hocaların slaytlarının sonuna koyduğu kaynakçalardaki ve tusdatanın kitaplarının başında olan kaynakça kısmındaki kitaplardan müteşekkil hocam büyük oranda. Az miktarda tusdatanın bu sene başında verdiği fizyoloji histoloji embriyoloji kitabına ve geçen sene başında verdiği anatomi kitabına da bakmıştım ama dediğim gibi çoğunlukla not grubundaki notlara ve zaman elverdiğince textbooklara az miktarda bakabildim tusdatanınkilere hiç bakmadım sayılır neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 8 Temmuz 2024; 21:6:20 >

Bayağı yazmışsınız hocam ellerinize sağlık teşekkür ettim

Rica ederim hocam ne demek iyi tatiller diliyorum tekrardan  Eğer isterseniz elimdeki tüm textbookların listesini de paylaşabilirim referans olarak bakmak isterseniz (ben de onca kitabı indirmeme rağmen çoğuna hiç bakmadım ama zamanla az da olsa bakmak istiyorum bakalım başarabilecek miyim  )

Bu aralar baya sıktım sizi daha uğraştırmayayım sonra atarsınız yazarım ben

Yok hocam ne zahmeti zaten düzen açısından notepad dosyasına liste halinde yazılı tutuyorum textbookları :D Yalnız buraya kopyalayınca bayağı uzun kalıyor da size özel mesaj vasıtasıyla gönderiyorum şimdi

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.