Şimdi Ara

Tatil ne kadar sıkıcı geçiyo yaw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke okul başlasa demeye başladım sizde durum nası gençler

• çok sıkıcı ama bi o kadar da hızlı geçiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitmesini istemiyorum ama istiyorum da gibi. Karmaşık bir durum

• ağustos başı gibi sıkılmaya başlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Aynısı

• Hocam siz tıp dönem 2 de textbook kullandınız mı kullandıysanız hangilerini kullandınız tavsiye verir misiniz

• Direkt başlasın istiyorum.Gerçekten çok sıkıcı staj 3 gün o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    üni ne saçma biyer ya
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da tam tersi gibi geliyor hocam hem derslerle alakalı textbook hem de bunlar haricinde göz gezdirecek birçok kitap varken çok kısa geliyor tatil  Hangi tıptaydınız siz hocam

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Hocam sakın tatili textbook okuyarak geçiriyorum demeyin

•  Tam da dediğinizi yapıyordum hocam neden öyle dediniz D:

• Sjsjshdhdh ben dersle alakalı hiçbir şey yapmıyorum da

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Taşrada bir tıp hayallerimden biri gazi tıptı ama olmadı 

• Helal olsun hocam çok iyi doktor olacaksınız bu gidişle

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Hocam hiç kullanmadım kullananlara büyük saygım var ama

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hocam sene içinde her ne kadar ders çalışsak da komitede puan almaya odaklı çalışınca konuları sindire sindire okuyup mantığını oturtarak anlamak için zaman kalmayabiliyor o yüzden hem şu ana dek işlediğimiz derslere daha vakıf olabilmek için hem de eğer vakit elverirse önümüzdeki sene işleyebileceğimiz konulardan bazılarına ön hazırlık olması amacıyla okumaya çalışıyorum ama nihayetinde siz de sınıfı geçtiniz yani dinlenmek için kendinize biraz vakit ayırıp kafanızı rahatlatmanızın mahzur yok bence. Dinlenmiş bir zihinle ileriki dersleri anlamanız daha da kolay olabilir hatta :D

Geçen yaz da textbook okumak istiyordum ama cooper'ın molecular biology of the cell kitabından birkaç bölüm haricinde bir şey okumadım  Bu yaz eğer mümkün olursa 2. sınıfın da getirdiği temelle daha kapsamlı bir okuma yapmak istiyorum bakalım zaman ne gösterecek. Finalden de aslında yeni çıktık sayılır ama 1,5 haftadır fln derse bakmamıştım yavaş yavaş başladım 3-4 gündür. Bu arada finalimizin pratiği 24 25 hazirandaydı 26 haziranda da teorik sınava girdik sonuçları da 4 temmuzda açıkladılar ama sonuçların açıklanmasıyla dumura uğradık o kadar diyeyim :D Bizim türkçe sınıfında 225 civarı kişi geçti 143 civarı kişi de büte kaldı 8 de devamsızlıktan sınıfta kalan var diğer senelerde büte kalanların sayısını tam bilmesem de sanıyorum ki hayli yüksektir bu senekiler karşılaştırınca. İngilizce sınıfında da büte kalanların sayısı geçenlerden daha fazla 60 civarı kişi geçerken 70 civarı kişi büte kalmış. Final ortalaması da bizim türkçe sınıfta 51,04 ingilizce sınıfında da 51,09 idi sizin okulda durumlar nasıldı siz de ucu ucuna geçtim demiştiniz diye hatırlıyorum

Ah be hocam olsun   belki de hayırlısı budur nerede olursanız olun kendinize oradan bir şeyler katmaya çalışın daima. Seneniz nasıl geçti 2. sınıfa mı geçtiniz? Onun haricinde tatiliniz nasıl geçiyor çok sıkılmıyorsunuzdur umarım. Diğer mesajınız için de teşekkür ederim umarım hepimiz başarılı hekimler oluruz ileride

• Tatil başta iyiydi de şu an sıkmaya başladı hocam evet 2 ye geçtim çok iyi olmasa da iyi sayılır bir sene diyebilirim finalde 71 alıp bitirdim seneyi

• quote:

Orijinalden alıntı: egehan_45

Hocam sene içinde her ne kadar ders çalışsak da komitede puan almaya odaklı çalışınca konuları sindire sindire okuyup mantığını oturtarak anlamak için zaman kalmayabiliyor o yüzden hem şu ana dek işlediğimiz derslere daha vakıf olabilmek için hem de eğer vakit elverirse önümüzdeki sene işleyebileceğimiz konulardan bazılarına ön hazırlık olması amacıyla okumaya çalışıyorum ama nihayetinde siz de sınıfı geçtiniz yani dinlenmek için kendinize biraz vakit ayırıp kafanızı rahatlatmanızın mahzur yok bence. Dinlenmiş bir zihinle ileriki dersleri anlamanız daha da kolay olabilir hatta :D

Geçen yaz da textbook okumak istiyordum ama cooper'ın molecular biology of the cell kitabından birkaç bölüm haricinde bir şey okumadım  Bu yaz eğer mümkün olursa 2. sınıfın da getirdiği temelle daha kapsamlı bir okuma yapmak istiyorum bakalım zaman ne gösterecek. Finalden de aslında yeni çıktık sayılır ama 1,5 haftadır fln derse bakmamıştım yavaş yavaş başladım 3-4 gündür. Bu arada finalimizin pratiği 24 25 hazirandaydı 26 haziranda da teorik sınava girdik sonuçları da 4 temmuzda açıkladılar ama sonuçların açıklanmasıyla dumura uğradık o kadar diyeyim :D Bizim türkçe sınıfında 225 civarı kişi geçti 143 civarı kişi de büte kaldı 8 de devamsızlıktan sınıfta kalan var diğer senelerde büte kalanların sayısını tam bilmesem de sanıyorum ki hayli yüksektir bu senekiler karşılaştırınca. İngilizce sınıfında da büte kalanların sayısı geçenlerden daha fazla 60 civarı kişi geçerken 70 civarı kişi büte kalmış. Final ortalaması da bizim türkçe sınıfta 51,04 ingilizce sınıfında da 51,09 idi sizin okulda durumlar nasıldı siz de ucu ucuna geçtim demiştiniz diye hatırlıyorum

Çok da ucu ucuna değilmiş hocam.Bizde de 380 kişiden 140 kişi büte kaldı bunların da 80-90 tanesi geçmiş galiba

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Anladım hocam oldukça sevindim daha yüksek bir notla geçmiş olmanıza. Sizde de bizimkine benzer oranlar var demek ki büte kalanlar açısından. Bir arkadaşım da bizim sınıfta bütten bu civarda kişinin geçeceğini tahmin ediyordu artık bakalım umarım geçmesi alması gereken not itibarıyla imkan dahilinde olan yani 100'den fazla alması gerekmeyen herkes geçer bizde de

Tebrik ederim hocam gayet iyi almışsınız bence finalden. Tatil sıktıysa sizi de textbook okumaya davet ediyorum boş zaman değerlendirmek için birebir :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.