Şimdi Ara

Şunu çok iyi anladım ne para ne tip ne komiklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece özgüven cesaret istersen Afrika'da dilenci ol en guzel kızı tavlarsin biliyorum çok sacma ama durum böyle kizlar aširi basit yaratıklardır icguduleri hayvanlara benzer hayvanlarda en güçlü olanı arar hayvanlarda tıp para espiri felan olmaz sadece gösteriş şehvet olur evet dahası yok özgüvenli olun yeter. Boyum 1.84 arabam evim var hızlı davranamadim diye gitti culsuzun teki 1.70 boyundaki gözlüklü adama verdi benlede irtibatı kesti soğudu birden. Kizlar paraya tipe felan bakmaz bunu bir anlayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm illa her şeyi bir yöne çekiceksiniz. Hayat o kadar siyah beyaz değil işte. Yetersizliklerinizi olayları bir yöne eğerek kapatmayı bırakın. Kızlar tipe de bakar, kişiliğine de bakar. Çok tipsiz değilseniz ve iki lafı bir araya getirebiliyorsanız şansınızı denersiniz, olursa olur olmazsa olmaz.

Özgüvene ihtiyacınız yok, yetersizliklerinizi ve kişiliğinizin bozuk parçalarını düzeltmeye ihtiyacınız var.
  • Şunu çok iyi anladım ne para ne tip ne komiklik

• Olm illa her şeyi bir yöne çekiceksiniz. Hayat o kadar siyah beyaz değil işte. Yetersizliklerinizi olayları bir yöne eğerek kapatmayı bırakın. Kızlar tipe de bakar, kişiliğine de bakar. Çok tipsiz değilseniz ve iki lafı bir araya getirebiliyorsanız şansınızı denersiniz, olursa olur olmazsa olmaz.

Özgüvene ihtiyacınız yok, yetersizliklerinizi ve kişiliğinizin bozuk parçalarını düzeltmeye ihtiyacınız var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barryallenn kullanıcısına yanıt

Öyle birşey yok hızlı davranacaksin yelteneceksin kibar olacan tavladiktan sonra hafiften kızgın olmaya baslican bunu seviyorlar para tıp hikaye Brad pit mı eskici mi deseler ozguven eskicide daha çoksa eskicinin olur kız bu böyledir.

• Konu sahibine katılıyorum,

Buna en iyi örnek, bu fotoğraftır.Şunu çok iyi anladım ne para ne tip ne komiklik 

Şunu çok iyi anladım ne para ne tip ne komiklik

• Bende şuna inanıyorum. Her şeyiniz gidici. Yüz tip para ve en önemlisi ve herkes

Sonu olan bir şeyi çok istemez çokta adil değil.

Burada inanç çok önemli.

Nefs çok önemli.

Nefisinizi yenerseniz her şeye sahip olursunuz.

Tavsiyem çok kitap okumak, İslam alimleri takip etmek.

Hakikat Kitabevi yayınlarını tavsiye ederim.

İnsan nefsi ile ilgili çok güzel bilgiler var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar ezikçe değil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabii herkesin görüşüne saygı duymak lazım ama size hiç katılmıyorum. Saygı duyarım ama katılmıyorum. Dinler mitolojilerden ibaret. Yok olmayı kendine yediremeyen insanın psikolojik bir savunma mekanizması olarak uydurduğu ve inanmak istediği tatlı yalanlar...

• Kim la bu keko?

Kiz cok iyiymiş, bir icim su adeta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.