Şimdi Ara

Tatil Önerisi [19 YASINDA ÖGRENCİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ogrenci icin tek basima gitcem fiyat abarti olmucak tatil onerisi ariyorum varmi bildigi guzel fln

ARADIKLARIM.
    bi ucret vercem
    Yemek
    Kalcagim yer
    Denizi fln yakin
    Boyle ariyorum siz beni anladiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4RedSea -- 4 Şubat 2014; 14:31:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam meraba bende sınftan arkadaşımla beraber(forumdan) kampa gidiyorz ama kamp deyince çadır falan gelmesin aklına gemi turları dağ biskleti windsurf rafting şelaleler falan gezi ve eğlence üzerine yani bu dedıklerım dalyanda istersen alternatifleri var erken rezervasyon dönemi devam ediyor 14 une kadar cüzii bi rakam 440 tl istersen pm at sayfasını atıyım (3 yıldzlı otelde yemekler dahil)
  • Bu havada denize girebilecek misiniz? Yurt içi, yurt dışı bütçe gibi unsurları da yazarsanız daha yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bu havada denize girebilecek misiniz? Yurt içi, yurt dışı bütçe gibi unsurları da yazarsanız daha yardımcı olabiliriz.

Yaza dogru istiyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla mesaj sayınızı artırmaya çalışıyorsunuz 1 haftada 550 civarı mesaj atmışsınız. Gereksiz attığınız mesajlar için hesabınızı tehlikeye attığınızı bilmenizi isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.