Şimdi Ara

tatile çıkanlar için fikirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 27 Mart 2024; 9:33:54 >

• vay arkadaş internette tatil ararken yine kendi linkime geldim :D bu arada bir aydır tatil arıyorum. kimseden bir fikir çıkmıyor mu ? yakın zamanda tatile giden yok mu ?
  • Var tabi ki hocam, hatta Bulgaristan düşünürseniz bile yönlendirme yapabilirim. Ancak, site ismi vermek doğru olmaz.
  • Merhaba hocam ;

Tatil tavsiyemelerimi sıralamadan önce,tatil tasfirinide yapmak lazım yanı kısıye gore tatıl algısı nedır?

1- Hersey dahıl bır sıstemde tamamen yıyecek ıcecek temalı bır tatılmı?
    2- Sakınlık ve tamamen dınlenmeye yonelık bır tatılmı?
    3- Yenı yerler kesfetmek , tamamen gezmeye yonelık sureklı konaklama olmayacak bır tatılmı?

Bırıncı sık hersey dahıl tatılı antalya merkezlı olup hemen hemen tum tesıslerde 24 saat gecerlı herseydahıl yanı yıyecek ıcecek konusunda sınır tanımayan aynı zamanda otel ıcerısınde anımasyon-eglence-dısco-bazı otellerde kısıye ozel sınema v.s ıceren oteller secılebılır.Bu oteller 1000 ıla 3000 kısılık buyuklukte ve bu dogrultuda hızmetler ıceren tesıslerdır.Benım bu konuda tavsıyem bolge olarak antalyada kemer bolgesıdır.Denızı daha temız otel dısına cıkınca gezebılecegınız ,eglence mekanları bulunduran bır bolgedır.

Diğer sıklar ıcın arkası yarın yapalım :)
    tatile çıkanlar için fikirler

• Bulgaristan olmaz çünkü pasaportum yok. Açıkçası fiyatlarının da ne olduğunu yada olabileceğini hiç bilmediğim için sıcak bakmıyorum.
  • BanaTatilBul B kullanıcısına yanıt
    Arkası yarın kısmına geçek :D
  • O zaman Türkiye'de ki destinasyonlardan örneklendirme yapıyorum. Uludağ otelleri ortalama 115 TL gibi taban fiyat , Palandöken otelleri ise 90 TL taban fiyat ile sezonda hizmet vermektedirler. Tatil planı oluşturmanıza yardımcı olabilirim, sadece beklenti, bütçe, tatil planının tarih aralıkları gibi bilgilere ihtiyacım var, lütfen mesajımı alıntılayarak geri dönüş yapınız.

Şimdiden keyifli tatiller diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgin için sağol. 2 kişiyiz. kız arkadaşımla bir kaç günlük bir tatil planlıyoruz. yol masrafları hariç bin lira harcamayı planlıyoruz. Sence ne yapabiliriz.
  • Erzumurum bölgesi için, Dedeman Palandöken gecelik kişi başı fiyatı, 2 kişilik oda için 121.50 TL olmaktadır. Eğer bölge olarak burası uygun değilse, farklı bölgelere göz atabiliriz. Geri dönüşünüzü bekliyorum.
  • evet erzurum için bakıyorum, siz hangi siteden referans alıyorsunuz link paylaşabilir misiniz ?
  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Tekrardan tatil tredleri ve farklı alternatiflerden bahsetmek istiyorum.

Daha önce insanların tatil anlayıslarını once netlestırmelerı gerekıyor demıstım.Bu herseydahıl tatılımı? (sadece yeme ıcme uzerıne ),Sureklı konaklama yapmadan sureklı hareket halınde olup daha cok yer gezme olanagı olmasımı? mesela hep hayalımızde ege ve akdenız sahıl beldelerını dolasmak vardır buna benzer ancak organıze edılmıs bır program olabılır.Tarafımızcada bu tarz bır tatıl farklılıgı yaratma amacındayız yanı ıcerısınde gezmek olan yenı yerler mekanlar kesfetmek olan tatıl tarzı yaratmak ıstıyoruz.Bunu daha bır netlesınce formda arkadaslarla payşlasacagım.

Bırde ege bolgesınde yarım panıyon oteller secılerek gezmek ıstedıgınız zamanı bos yere otele pesın pesın odememeıs olun bence.

Çok karısık bır bılgılendırme yapmak ıstemıyorum ama ınsanların ne tur bır tatıl ıstedıklerını netlestırırlerse onlara cok ıyı alternetıfler ve bılgıler saglayacagız.

Soru cevap seklınde gıdersekte daha saglıklı ve ınsanların aklındakı sorulara rehber olur gıbıme gelıyor hadı ozaman baslayalım soru cevaba

• amaç, sevgilimle güzel bir haftasonu tatili yapmak. bu sürede otelden memnun kalmak ve kayak vs. gibi aktivitelere katılmak. palandökene daha önce gitmiş ve oradaki imkanları değerlendirmiş arkadaşlardan fikir bekliyorum.
  • Arkadaşlar 'Gezinet' haricinde biyerden yaptırmanızı tavsiye ederim.
    Kesinlikle iptal yada değişiklik yapmıyorlar. İsim değişikliği bile yapmıyorlar, düşünün artık.
    Hele 'Erken Rezervasyon Sigortası' sakın almayın, verdiğiniz paraya yazık olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.