< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 25 Temmuz 2021; 11:45:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tatile gidemiyorum
-
-
Korona bitince gene gidersiniz otelcilerin geçirme işlemi bir bitsin
-
trde 10 bin 20 bin otele vereceğime aynı paraya yurtdışı tatili yaparım hem de gayet popüler bilindik ülkeler. 20 bine abd tatili yaparsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalytrde 10 bin 20 bin otele vereceğime aynı paraya yurtdışı tatili yaparım hem de gayet popüler bilindik ülkeler. 20 bine abd tatili yaparsın.
ucak parasi 10 bin nasi olcak o
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluucak parasi 10 bin nasi olcak o
Alıntıları Gösterturlarla
-
Bir insanın kendi ükesinde gezememesi ne kötü bir şey ya.
İşte bu yüzden vatanseveriz. Bu yüzden iktidara gelmek istiyoruz. Cebimizi doldurmak için değil! Halkın mutlu yaşaması için.
İstediği gibi tatil yapabilmesi, özgür olabilmesi için. Refah içinde yaşaması için.
Tek derdim bu!
-
Kardeş haklısın ben de tam 3 sene önce gitmiştim Manavgat'ta SERGE BEACH & SPA RESORT isminde İslami otel konseptinde 7 yıldızlı her şey dahil otele 2500 TL vermiştim şimdi 5000 TL olmuştur otelde tam 5 gün kaldık ve hiçbir gün otelden çıkmadık otelde her şey vardı hatta bir gece Mustafa Ceceli konser vermişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 bin e nerde abd tatiili var ya.zaten 4 kişilik abd visesi ve ucak bileti alsam 30 bin i bulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okumayın kısaca evlenmeyin diyor.
-
Haha 😀öyle demek istemedim. 5 senelik evliyim kardeşim 5. Yıla kadar hep gittim ama busene gidemedim. Bu fahiş fiyatlardan olabilirmi 🙂
evlenmemem lazım
Evlilik hakkında tek diyeceğim şey şu olur.
Evlen
Ama kesinlikle düğün yapma.
3 saatlik eğlence için 5 yılını heba etme. Sadece bunu derim. Başkada bişey diyemem
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
20 bin e nerde abd tatiili var ya.zaten 4 kişilik abd visesi ve ucak bileti alsam 30 bin i bulur20bin tl dediğin şey 2300 dolar. abd ye gidersin bu parayla sonra evsiz olarak tatil yaparsın üstüne bir de geri dönecek paran da olmaz oh keyfe bak.
-
Ama düğünde takilanlarla düğün parasi cikiyor bence ben o parayla araba bile almıştım 😀
Hocam iyi dedin de düğün istemeyen kızı nerden bulacağız trde. Çoğu modern postuna bürünür ama hem modernliğin hem gelenekselliğin kadına sağladığı avantajlardan faydalanır.
Ev işini eşit yaparız diyen tonla kadın gördüm de düğün istemem veya masrafları bölüşürüz diyen tek bir kadın göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
20 bin e nerde abd tatiili var ya.zaten 4 kişilik abd visesi ve ucak bileti alsam 30 bin i bulurreklam olmasın diye site adını siliyorum:
illa abd şart değil. avrupa ülkeleri olur başka ülkeler olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 25 Temmuz 2021; 14:34:33 > -
Tm ben 4 kisi olarak düşünüyorum
Kapıkule ipsala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskidendi o 🙂şimdi ne millet takıyor ne araba alınıyor. Allah yar ve yardımcisi olsun evlenecek kisilerin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 25 Temmuz 2021; 18:59:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- otellerde evlilik cüzdanı şart mı
- tuvalet kağıdı sağa mı sola mı takılır
- gezegenler ne işe yarar
- kırtasiye isimleri
- tekstilde çalışmak
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X