Bildirim
Tatillik Oyun konsolu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet oneri yok mu simdi isim acil marketteyim.Yarin gidiyorum acilllll
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
UP UP UP UP Tatildeyim burda süpermarket var ama sizden hayla öneri gelmedi arkadaşlar.Canım çok sıkılyor lütfen yardım edin. -
bilgisayarın var internetin var daha ne istiyorsun ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
bilgisayarın var internetin var daha ne istiyorsun ki ?
Tamam zaten eve dönüyorum gerek yok kasma kardeşim sağ ol.Laptop oyun oynatsaydı zaten taşımalık oyun konsolu tavsiye istemezdim :-I -
quote:
Orijinalden alıntı: quatrox
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
bilgisayarın var internetin var daha ne istiyorsun ki ?
Tamam zaten eve dönüyorum gerek yok kasma kardeşim sağ ol.Laptop oyun oynatsaydı zaten taşımalık oyun konsolu tavsiye istemezdim :-I
pahalı oyunlar ondan diyorum. yani indirimdeki oyunlar bile 15-20 tl en az. normal fiyattakiler 50-6070 hatta 100 küsür tl. o bakımdan diyorum tatil için almaya değece cihaz değil. ya pc ile takıl .internetin varmış hem ya da akıllı tefeon falan varsa onlar oyalan. en azından oyunlar ucuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X