Şimdi Ara

Tatilvitrini ve vizyon turizm dolandırıcılığı halen devam ediyor dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce beni dolandırdıkları gibi sistemi halen işletmeye devam ediyorlar, tatilvitrini satış yapıyor, vizyon turizm fatura kes(mi)yor, şanslıysanız farklı otele gidiyorsunuz şanslı değilseniz paranızı iade alamayıp otele bile gidemiyorsunuz. İş iadeye gelince tatil vitrini bizle alakalı değil diyor vizyon devreye giriyor ama adamların hesapta para olmadığı için alamıyorsunuz ve bu 2 senedir halen devam ediyor, avukat bile birşey yapamadı artık düşünün başı boşluğu , tezgahı, namussuzluğu, ülkenin adaletini.
    Konu silinmezse potansiyel kişilerin selametine olacaktır.

• İnsanlar dolandırılıyor ya, kesin silerler bu konuyu...
  • Tursaba şikayet edin. Anında ceza keserler, lisansı iptal ederler. Uğraşmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Tursaba şikayet edin. Anında ceza keserler, lisansı iptal ederler. Uğraşmaya gerek yok.

İptal edildi farklı firmaya geçti şimdi gene lisans almışlar, tatilvitrini şu an vizyon turizm ile alakamız yok diyor ama vizyon turizm sizi oraya yönlendiriyor rezervasyon için.
  • 823 İPEKYOLU TURİZM 962 07.09.2012/194696 iptal tarihi, farklı isimle gene lisans almış, tursaba nasıl ispat edeceğim ben şimdi bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

823 İPEKYOLU TURİZM 962 07.09.2012/194696 iptal tarihi, farklı isimle gene lisans almış, tursaba nasıl ispat edeceğim ben şimdi bunu?

Tursab'a ispat edemeseniz dahi durumdan bahsettiğinizde takibe alırlar direkt. Türkiye'de bu turizm işini çok sıkı tutuyorlar.

2 sene önce ailem bir tur ile umreye gitmişti. Dönüşte uçak saatini yanlış bildirmiş tur ve ailemi 3 yaşındaki kardeşim ile beraber havalimanında rezil etmişlerdi. Onlar limandayken daha ben burdan mail attım tursaba. Adamlar hemen şirket ile iletişime geçip durumu doğrulamış 5.000₺ ceza kesmiş ve ilk tarifeli uçak ile ailemi yollatmıştı buraya. Tursab'a bu yüzden çok güveniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatilvitrini.com halen iş başında, sürekli isim değiştirip bizim selefimizle alakamız yok deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. Yüzsüzlük ve aymazlık gene aynı devam. Buraları okuyup daha oradan tatil satan alan varsa ağlamasın. Şikayetvar.com a bakın yeter...Bir şirket alınırken tüm borç ve alacağı ile satın alınır,madem borçlu satın aldın hak sahiplerine ödersin, biz başka firmayız site el değiştirdi demekle işin içinden çıkılmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.