Şimdi Ara

tatilya mı cevahir eğlence merkezi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevahır avrupanın en buyuk alısverıs merkezı tek gecerım
  • ya cevahirin suçu yokmuşki çocuk yuruyen merdivenden düşmüş sadece ve ölmüş. ben böyle duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

arkadaşlar cevahirin tam adresini biliyor musunuz

Ali SamiYen Stadını geçtikten sonra yabancıların mezarlığının karşısında yanılmıyorsam yoksa orası profilomuUmarım Cevahirdir....
  • Müessesenin 2. ölümde ihmalinin olduğu kesin fakat anne babalar bu konuda çok daha suçlu. Açıkçası öyle bir açıklama yüreği yanık anne babaların acısını daha da arttıracağından dolayı yapılmamalıydı. Asla basına öyle bir açıklama yapmazdım yçnetici olsaydım fakat ben de katılıyorum bu görüşe. Orası sirk değil.

Getiriyorlar 4 yaşında 3 yaşında çocukları, yere iğne atsan düşmez. Ortalıkta koşuşturup duruyorlar. Daha geçen gün Carrefour'da koşturup duran çocuk bir kadına çarptı ve dudağı patladı. İstesem çok rahat carrefour'dan çocuk kaçırabilirim. Annesinin umrunda değil çocuk, ortalıkta koşturup duruyor, onlarca metre uzaklaşıyor. 6 - 7 yaşında çocuklar yürüyen merdivenlerde ters yöne gitmeye çalışıyor. Buna izin veren güvenlik görevlilerinde de suç var tabiki ama o merdivenden düşüp kafasını gözünü yardığında da annenin kimseyi suçlamaya hakkı yok. Dahası senin çocuğunun benim masamın yanında koşturup beni rahatsız etmeye hiç hakkı yok.

Zaten 2. olaydaki anne de yargılanacak, ve 2 yıla kadar hapis istenecekmiş. Yani suçun büyüğü o yaştaki çocuğu başıboş bırakanda. (Tekrarlıyorum, alışveriş merkezi masum suçu yok demiyorum)

• Tatil'ya Süperdi Ama Tarih Oluyor.. Çok Net Hatırlıyorum 3 Trilyona Açılmıştı Tatilya 13-14 Yıl Önceydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Ölmek istiyorsan Cevahir'e.. MAlum bir de "burası sirk değil" tarzından hayvani bir açıklması var yönetim kurulu başkanının. Yuhh yani.

haberi bende gördüm, utanmaz adam ihmalleri yüzünden çoçuklar ölüyor, bide burası sirk değil diyor,bu adamın hiç mi insanlığı kalmamış hiç mi vicdan yok

siz galiba 16 yaşındaki çocuğun hatasını görmediniz 16 yaşındaki kişi yürüyen merdivenlerin el koyduğumuz bantın üzerine çıkıyor dengesini kaybedince düşüyor şimdi cevahirin suçu var mı burda

peki ölen küçücük çocuğun ne suçu var? merdivenlerin yanında açıkta kalan boşluğu hiç görmedin galiba..

• Sebep ne olursa olsun, bir ziyaretçisine "sirke gelmiş" muamelesi yapan adam profesyonel değildir. Hele sözü edilen kişiler yaşamlarını yitirmişlerse...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.