Şimdi Ara

tatilya mı cevahir eğlence merkezi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi daha güzel sizce artıları neler eksileri neler paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pshco_1992 -- 22 Temmuz 2006; 19:44:38 >

• tatilya su an kapalı galiba.öyle duymustum ama hiç gidip bakmadım.yani tatilyaya gitmek istersen iyi arastır
  • tatilya kapandı. alışveriş merkezi olacakmış. ama şehir merkezine yakınlığı yüzünden CEVAHİR.
  • tatilya iyidi...
  • cevahir eğlence merkezi nere ola ki?
  • tatilya mı kaldı yaw.

cevahir iş merkezi lunaparkı
  • ben gittim adam başı 15 lira weriosun kardeşim treni güzel ama çok kısa bir tepeye çıkıo oradan kendini aşağı bi salıo aşağıda da 3 tur dönüp duruyo bundan ibaret 6 lira ona gidio sonra bi korku tüneli die bi şey war 4 lira olmalı sakın gitme die söleyim hiç korkmuyosun ben korkmuştum çünkü bnm hatun daha hareket etti cırlamaya başladı ama hiç bi numarası yok etrafta heykeller war sen ilerledikçe ışığı yanıo tabi kafadan ne çıkacak ne çıkacak die rayların tıkırtısına yüreğin ağzına gelio ama beş para etmez buna benzer bi şey daha war karanlıkta lazer tabancasıyla hedefleri wuruosun bi nebze olsa rekabet war zewkli sayılır o bakımdan ama orada kule gibi bi şey war o on numara işte seni yawaş yawaş yukarı çıkarıo sen kendi kendine bu ne lan böle asansör gibi diosun ya tam o anda seni birden aşağı bi bırakıoki dizlerin titriyo walla ama netice itibari ile tatilya cevahire on basar da kapandı...
  • Ölmek istiyorsan Cevahir'e.. MAlum bir de "burası sirk değil" tarzından hayvani bir açıklması var yönetim kurulu başkanının. Yuhh yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snn355

ben gittim adam başı 15 lira weriosun kardeşim treni güzel ama çok kısa bir tepeye çıkıo oradan kendini aşağı bi salıo aşağıda da 3 tur dönüp duruyo bundan ibaret 6 lira ona gidio sonra bi korku tüneli die bi şey war 4 lira olmalı sakın gitme die söleyim hiç korkmuyosun ben korkmuştum çünkü bnm hatun daha hareket etti cırlamaya başladı ama hiç bi numarası yok etrafta heykeller war sen ilerledikçe ışığı yanıo tabi kafadan ne çıkacak ne çıkacak die rayların tıkırtısına yüreğin ağzına gelio ama beş para etmez buna benzer bi şey daha war karanlıkta lazer tabancasıyla hedefleri wuruosun bi nebze olsa rekabet war zewkli sayılır o bakımdan ama orada kule gibi bi şey war o on numara işte seni yawaş yawaş yukarı çıkarıo sen kendi kendine bu ne lan böle asansör gibi diosun ya tam o anda seni birden aşağı bi bırakıoki dizlerin titriyo walla ama netice itibari ile tatilya cevahire on basar da kapandı...

herşeyi güzel anlatmışsında ALABORA yı niye es geçmişsin yada su kaydırağını he bi de sineması var.koltukları fln oynuyor.bunlara binmemişsen tatilya ya hiç gitmemişsin derim.Bi de tatilya ya sadece girişte para ödenmiyormuydu sorası sınırsız değilmiydi

• quote:

Orjinalden alıntı: GoDMoDe

quote:

Orjinalden alıntı: snn355

ben gittim adam başı 15 lira weriosun kardeşim treni güzel ama çok kısa bir tepeye çıkıo oradan kendini aşağı bi salıo aşağıda da 3 tur dönüp duruyo bundan ibaret 6 lira ona gidio sonra bi korku tüneli die bi şey war 4 lira olmalı sakın gitme die söleyim hiç korkmuyosun ben korkmuştum çünkü bnm hatun daha hareket etti cırlamaya başladı ama hiç bi numarası yok etrafta heykeller war sen ilerledikçe ışığı yanıo tabi kafadan ne çıkacak ne çıkacak die rayların tıkırtısına yüreğin ağzına gelio ama beş para etmez buna benzer bi şey daha war karanlıkta lazer tabancasıyla hedefleri wuruosun bi nebze olsa rekabet war zewkli sayılır o bakımdan ama orada kule gibi bi şey war o on numara işte seni yawaş yawaş yukarı çıkarıo sen kendi kendine bu ne lan böle asansör gibi diosun ya tam o anda seni birden aşağı bi bırakıoki dizlerin titriyo walla ama netice itibari ile tatilya cevahire on basar da kapandı...

herşeyi güzel anlatmışsında ALABORA yı niye es geçmişsin yada su kaydırağını he bi de sineması var.koltukları fln oynuyor.bunlara binmemişsen tatilya ya hiç gitmemişsin derim.Bi de tatilya ya sadece girişte para ödenmiyormuydu sorası sınırsız değilmiydi

arkadaş tatilyayı övüyor zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Ölmek istiyorsan Cevahir'e.. MAlum bir de "burası sirk değil" tarzından hayvani bir açıklması var yönetim kurulu başkanının. Yuhh yani.

haberi bende gördüm, utanmaz adam ihmalleri yüzünden çoçuklar ölüyor, bide burası sirk değil diyor,bu adamın hiç mi insanlığı kalmamış hiç mi vicdan yok
  • Tatilya kapandı...
    Cevahir
  • quote:

Orjinalden alıntı: .UstaD.

tatilya mı kaldı yaw.

cevahir iş merkezi lunaparkı

Kardeş Cavahirde LunaPark'mı var oraya heç gitmedim gerçekten varmı eğer varsa orda yürüyen merdivenlerden düşmeyi bile göz önüne alırım....Eğer varsa ücretler kaç Liradan Kaç Liraya kadar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

quote:

Ölmek istiyorsan Cevahir'e.. MAlum bir de "burası sirk değil" tarzından hayvani bir açıklması var yönetim kurulu başkanının. Yuhh yani.

haberi bende gördüm, utanmaz adam ihmalleri yüzünden çoçuklar ölüyor, bide burası sirk değil diyor,bu adamın hiç mi insanlığı kalmamış hiç mi vicdan yok

siz galiba 16 yaşındaki çocuğun hatasını görmediniz 16 yaşındaki kişi yürüyen merdivenlerin el koyduğumuz bantın üzerine çıkıyor dengesini kaybedince düşüyor şimdi cevahirin suçu var mı burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 17 Aralık 2006; 13:39:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

quote:

siz galiba 16 yaşındaki çocuğun hatasını görmediniz 16 yaşındaki kişi yürüyen merdivenlerin el koyduğumuz bantın üzerine çıkıyor dengesini kaybedince düşüyor şimdi cevahirin suçu var mı burda

ama olsun gene öyle açıklama yapmaması lazım....

• arkadaşlar cevahirin tam adresini biliyor musunuz
  • cevahir eğlence merkezi

ısmınde hayır yok
    tam turk ısı ıste ne olucak
  • ne olursa olsun oyle bir aciklama yapmasi cok aci, bu muessesenin belki ilk olumde ihmali olmayabilir ama ikinci olum kesinlikle ihmal ve vurdum duymazlik ornegidir. Ortada olen iki cocuk ve acili iki aile var iken boyle bir aciklama yapmak gercekten bu sahisin insanliktan payini almadigina isarettir.

Ben cok yakinda olmasina ragmen hic gitmedim cevahir'e ama cok ovulmesini duydum ve gitmeyi dusunuyordum. Fakat gel gor ki boyle bir zihniyetin actigi yere adimimi dahi atmam. Sizi de bunu yapmaya cagiriyorum.
    Daga kuseriz belki dagin haberi olmaz ama benim kendi gosterecegim tepki budur.
  • Türk Usulu eğlence ve ölüm merkezi
  • hangisi daha tehlikeli diye soruyorsan cevahir tabii ki..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.