Şimdi Ara

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

neden yıkıldı,yerınde ne var şimdi?

ilk mesaja bakarsan video var sorunun cevabını görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 30 Ekim 2012; 0:05:15 >
  • su kaydırağını hiç unutamam ilkokul aklımla sevdiğim kızın yanına oturmuştum da nasıl heyecanlanmıştım, naptınız akşam akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takiri

su kaydırağını hiç unutamam ilkokul aklımla sevdiğim kızın yanına oturmuştum da nasıl heyecanlanmıştım, naptınız akşam akşam

sinif arkadasim dusmustu suya ne gunlerdi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzeldi yav sineması filan vardı koltuklar oynuyordu eğlenceliydi. teee ne zaman gitmiştim. hele treni çok güzeldi,çoğu eğlence merkezinde halen öyle tren görmedim ben
  • 2007 yazinda istanbulda buyukcekmeceye gitmistim. O zaman yikilmamisti ama kapaliydi. Yorumlara bakinca bu kadar sevilen bi yer oldugunu bilmiyordum. Yalniz orayi barzani satin almislar diyordu kuzenim o benden 2 3 yil once gitmisti oraya.

• Ne günlerdi şu anda öyle biryer yok varsada ben bilmiyorum

• Az gitmemiştim SS koyarım bulunca.
  • yerinde REAL ve MARMARA PARK var şu an.
  • Hayatımda ilk defa kızlarla bir yere gitmiştim orasıda Tatilyaydı. Tabi ben 13-14 yaşındayım kızlar 19-20 anca o kadar :). Şimdi, Vivaland açılıcak diyorsunuz Tatilyadan aldığım hazzın yarısını alsam yeter bana ama sanmıyorum. Küçüklüğümün sembolüydü orası. Tatilyaya özlem değil aslında benimkisi belkide küçüklüğüme olan özlem...
  • ne günlerdi be, aklımıza getirdinya sen cok yaşa
  • Şimdi tam oraya alıveriş merkezi yapıldı. Tatilya şimdi olsaydı işte o zaman parayı kırardı. Kaç sene önce beylikdüzünde ne bu kadar insan, ne bu kadar bina, ne bu kadar alıveriş merkezi, ne de bu kadar okul vardı.

Popülasyon tatilya zamanına göre neredeyse 3 katı arttı.
  • Neden hala bir girişimci bunun benzerini yapmıyor?

Acaba insanlar digital eğlenceye daha fazla yöneldiği için mi?

Yılbaşında ikramiye çıkarsa ilk yapacağım yatırımlardan birisi bu tarz bir oyun merkezi olacak... Ve haliyle bana da sınırsız olacak

Param yetmezse krediyle falan böyle bi yer açardım piyango bana çıksa...

Ahh ulen ahhh... neydi tatilya be... korku tünellerinde manitaları kıstırmacalar... mıncıklamalar...
  • TatilyamiUlan hikaye anlatan agac hala ruyalarima giriyo kac yasina geldim tirsiyorum.Palyaco fobisi gibi bisey herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: pridez

su kaydırağı, korku tüneli falan vardı

Korku tüneli değil asıl adı Curcuneldi

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

uzun lafın kısası, neredeyse her anlamda çağının çok çok ilerisinde bir organizasyondu. şimdi düşünüyorum da, bize 4-5 gömlek büyük bir organizasyondu. her hafta düzenlenen konserler ve ücretsiz servislerin maddi külfeti bile devasa oranda. normalde bu tarz organizasyonlarda, çalışanlar ucuza çalıştırılır ve hizmet çok vasattır. tatilya'da tam tersiydi. her şey para tabii ki. belli bir süre sonra önce kâr yapmayı bıraktılar, sonra eksiye döndüler. o kalitede hizmet ancak iskandinav ülkelerinde falan işlerdi. bir de kendilerinin tekrarlamaları kötü oldu. yani ilk açıldığında ne varsa, hep öyle devam ettiler. hep bir geyik dolaşırdı, yakında arkasını yıkıp büyüyecekler diye fakat hiç olmadı. yıkılacağını duyduğumda o kadar üzülmüştüm ki anlatamam. hâlâ, kardeşimle üyelik kartlarını saklarız. babam o iki yıllık kart için servet ödemişti. çok duygulandım, çoook.

Kesinlikle katılıyorum, zamanına göre değil şu zamana göre bile harika denebilecek bir olaydı Tatilya, iki kere gidebilmiştim ben İstanbul'da yaşamadığım için ama yıkıldığını duyduğumda yaşadığım hayal kırıklığı unutulmazdı. Yukarıdaki bazı arkadaşlar gibi ben de Alaboraya binemeyenler tayfasındanım.

5D Sinema-Firavunlu oda-Şekilden şekle sokan aynalar-İnsan labirenti falan bunlar çağın ötesindeydi diyebiliriz o zaman için. Güzel günlerdi. Keşke Irak'a falan gitmeseydi de, hayırsever bir milyoner kalsın çocuklar sevinsin deseydi. Ama öyle bir olay yok tabiki. Yeni açılacak Vialand 23 Nisanda açılıyormuş heralde orası güzelse topluca gitmek lazım. Ben pek ümitli değilim ama daha çok ufaklara hitap eden bir yer gelebilir karşımıza.

• o atarilerden jeton bölümü dolunca jeton düşüyordu, az mı jeton doldu cebim
  • 1 kere gitme fırsatım olmuştu çok eğlenmiştim kapatıldığında üzülmüştüm cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Yılbaşında ikramiye çıkarsa ilk yapacağım yatırımlardan birisi bu tarz bir oyun merkezi olacak... Ve haliyle bana da sınırsız olacak

so much to do in cartmanland; but you can't come!
    especially you: stan and kyle!

edit: videosu:
    http://www.southparkstudios.com/clips/152804/cartmanland-commercial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 30 Ekim 2012; 1:52:51 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.