Şimdi Ara

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
12.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Yılbaşında ikramiye çıkarsa ilk yapacağım yatırımlardan birisi bu tarz bir oyun merkezi olacak... Ve haliyle bana da sınırsız olacak

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ)

so much to do in cartmanland; but you can't come!
    especially you: stan and kyle!

edit: videosu:
    http://www.southparkstudios.com/clips/152804/cartmanland-commercial

Güldüm lan değişik...

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

su kaydırağı, korku tüneli falan vardı

Korku tüneli değil asıl adı Curcuneldi

hade lan korku tüneli kalıcak onun adı benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bende çok giderdim alaboraya binenlerin düşen paralarını toplayıp tüyerdim

Neden yalan söylüyorsun ki ne ihtiyacın var yalana? Alaboranın altında düşenlerin toplanması için kocaman bir ağ yok muydu? ve alaborada eşyalarını, paralarını düşürenlerin eşyaları çıkışta geri verilmiyor muydu?
  • Of of şimdi marmara park oldu ve ben orda işe başlıcam nasip kısmet işte
  • Küçükken bir kez gitmiştim çok sevmiştim.Şimdi açık olsa sırf onun içinde İstanbula yol yapardım şu 20 yaşımda bida binerdim onlara (Ama kamuflaj için kardeşimi götürürdüm hani biz beraberiz aslında ayağına ).
  • Küçükken hep gitmek istemişimdir, fakat nasip olmadı ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 30 Ekim 2012; 3:45:53 >
  • Hep gitmek isterdim babam 50 km boşver derdi bazende hadi diyip götürüldü orada ilk bildiğim şey trendi düşucem sanmıştım birde zipzip vardı baya yükseğe çıkıyodu sağdan soldan 2 lastik tutuyordu
  • Ben hiç gitmedim
  • bursada oturuyorum ama bikaç kez gitmiştim , o alaboraya bi türlü binemedim arkadaş bi kere cesaretimi toplamıştım arkadaşlarında gazıyla tabi , belki 200 kişilik kuyruğu vardı yalan olmuştu
  • Tatilya çogumuzun Gençliginde veya Çocuklugunda Derin anilara sahip olan bir mekandi..

Gittiginiz zaman Ciddi şekilde eğlenir güler coşar gelirdik.. Çikişta eğlenmiş olmanin keyfi ve yorgunlugunun yaninda, Sürekli güldügünüz için Çene ağrisi eşliginde arabaniza yürürdünüz..

Yikilmasi gerçekten çok kötü oldu o zamanlarda... Alabora'dan tutunda konuşan ağaca Trenden diğer eğlence araçlarina kadar...

Asil şimdi lazim öyle bir yer... Stresli ve sıkıntılı bir ülke gündeminde üzerindeki stresi atmaya çalişanlar için Cennet olurdu orasi Cennet.. Şahsen İlk Abonelik kartina veya kombineye sahip olan insanlardan biri olurdum herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

kardeşimle bana kart çıkartmıştı bizimkiler 11 yaşında tek başımıza b.çekmeceden gidip geliyorduk şimdi 11 yaşında çocuğu tek başına oraya gönder ertesi gün müge anlıya çıkarsın

orda en sevdiğim kayık,hızlı tren,sinemara (şimdiki 5d sinema),birde korku tüneliydi

kayık ve korku tüneli favorimdi. en önde oturur sırılsıklam olurdum yine binerdim yine binerdim ya

• hiç gitmedim gidemedim

hala üzülürüm
  • 3 Kere gittim lisede okulla.
    Lise 1 deydim o zaman sene 96 veya 97 olması lazım.
    Orta okulda aşık olduğum kızı görmüştüm :)
    Bileklik verirlerdi sınırsız binmek için bilekliğe bir hamburger bir de içecek dahildi.
    Çok güzeldi ama tırtstığımdan hiç alaboraya binmedim.
    Tren ve su kaydırağı favorimdi.
    Kapanmasının sebebi yapının kaçak olmasıdır söylendiği gibi sebepler yok, kaçak yapıldığı için (zamanında niye göz yumuldu orasıda ayrı bir olay zaten) yıkıldı ve içindeki parçaların bir kısmı dal lunaparka bir kısmıda ırak a satıldı. dal lunaparktan bir arkadaş ile gittim yıkılmadan 3-5 ay önce. O harabe hali bile güzeldi sanki her an ışıklar açılacak herşey çalışacak gibi duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skrullrex

quote:

Neden yalan söylüyorsun ki ne ihtiyacın var yalana? Alaboranın altında düşenlerin toplanması için kocaman bir ağ yok muydu? ve alaborada eşyalarını, paralarını düşürenlerin eşyaları çıkışta geri verilmiyor muydu?

Bence sen yalan soyluyosun. Son 1-2 yil haric orasinida bilmediimden souleyemiyorum bi sey yoktu altta. Direk alttaki cimlere dusuypdu para vs. Alaborqda dusenler ayrica geri verilmiyodu. Binmeden saginda solunda yer vardi oraya esyalari birakiyodun. Bide bilseniz iyi olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatilya demek alabora demekti.Tatilya demek suyun içinde süzülen odun kütüklere binip,mağara denen zımbırtıya tırmanıp içinden en tepesinden suya dalmak demekti.Tam düşüş esnasında birde kütüğün içinde olanları resime çekerlerdir otomatik.Çıkışta alırdın.Yüzler ifadeler çok komik.Ablamlarla ve kardeşimle öle bir resmim vardı.Şimdi nerde bilmiyorum,keşke bulabilsem.Zamanına göre gerçekten çok iyidi.

Eyüp taraflarına çok daha iyisi ve büyüğü yapılıyor artık.Ama detaylarını bilmiyorum net.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

ben hiç binmedim sadece izledim

Aynen ben hızlı teren biniyordum birde uçaklar vardı favorimdi o benim yüksekliğini ve alçaklığını ayarlayabildiğimiz bir dümen vardı.

O uçakların adı Gök kuleydi yanlış hatırlamıyorsam

Ben de sadece 1 kere gidebilmiştim okul gezisiyle.

Önceki sene yine gidilmişti ben gidememiştim anlata anlata bitirememişlerdi çok kıskanmıştım. 2. sefer gidildiğinde bizimkiler hem maddi hem de başıma bir şey gelir diye izin vermemişti ama çok ağlayıp zırladım dayanamadılar. İyiki de gitmişim, sonra kapandı zaten.

Tren ve gökkulede acayip korkmuştum 2. kez binemedik çok sıra vardı. Alabora'ya binmeye gözüm yememişti

Ha bir de içerde yiyecek içecek çok pahalıydı. Küçücük çocuğuz cebimizde 3-5 kuruş anca var, karın doyurmayacak şeylere dünya para vermiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 30 Ekim 2012; 13:24:35 >

• Bahausa giderdik arada babamla küçüktük bu tatilyayı gördükçe içim kalırdı orda :( sanırsam irana veya ırağa taşındı diye bi muhabbet vardı ozamanlar
  • Masal anlatan ağacın orda deri montumu kaybetmiştim. Biri bulduysa söylesin vallahi
  • 2 kere gitmiştim, halamla gittiğimden(öğretmen) beni liselilere emanet etmişti o hız treni felaket bişeydi Ama en sevdiğim de suların arasından giden kayıktı, ne sıra beklemiştim onun için hala unutmam

Ah ahh yok mu şimdi böyle yerler ufak kardeşimi alıp gideyim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.