Şimdi Ara

tauren warrior vs orc warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

itemler ve skiller eşit güçte (hatta aynıı)

lwl ler aynı,

SİZCE KİM ALIR?

tauren warrior vs orc warrior...

• İyi oynayan kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drow.Ranger

İyi oynayan kazanır
    doğru söylüyorsun dostum ama lwl 85 humanoidi (fun serverde) ben lwl 76 da taurenle kesiodum. daha sonra orc açtım

lwl102 de 85 in biri önüme çıktı adam benle fantazi yaptı. bu işl nasıl oldu ya? anlamadm doğrusuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccagrii

doğru söylüyorsun dostum ama lwl 85 humanoidi (fun serverde) ben lwl 76 da taurenle kesiodum. daha sonra orc açtım

lwl102 de 85 in biri önüme çıktı adam benle fantazi yaptı. bu işl nasıl oldu ya? anlamadm doğrusuu

Alıntıları Göster
    bence privete serverda değil orjinalde oyna iş çok değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drow.Ranger

bence privete serverda değil orjinalde oyna iş çok değişir

Alıntıları Göster
    haklısın.sana bişe daha sorabilirmiyim? class lar her ırkta aynı güçtemi?
  • quote:

haklısın.sana bişe daha sorabilirmiyim? class lar her ırkta aynı güçtemi?

Alıntıları Göster
    classlar her ırkda aynı güçtedir. sadece ırkların ırk özellikleri bulunur kendine özel 2 tane. mesela tauren 2 sn stun eder. orcun attack power artar vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theode

classlar her ırkda aynı güçtedir. sadece ırkların ırk özellikleri bulunur kendine özel 2 tane. mesela tauren 2 sn stun eder. orcun attack power artar vs...

Alıntıları Göster
    saol theode konuyla alakasız ama ben foruma yeni girdim avatara resim nasıl koyulur bilmiyorum.bi deyiversen bea?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saol theode konuyla alakasız ama ben foruma yeni girdim avatara resim nasıl koyulur bilmiyorum.bi deyiversen bea?..

Alıntıları Göster
    Pve de taurenin recial skilli sayesinde healtin daha fazla oluyor nası diyeyim mesala full t4 ve karazhan itemları ile 16 k buffsız healtin olur ama orc ile 15k .ama PvP de ise racial skilli stun rezist olan orc daha iyi olur gibime geliyor.
  • racial+talent+gem sayesinde orc warriorda %35 stun resist oluyor baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

Pve de taurenin recial skilli sayesinde healtin daha fazla oluyor nası diyeyim mesala full t4 ve karazhan itemları ile 16 k buffsız healtin olur ama orc ile 15k .ama PvP de ise racial skilli stun rezist olan orc daha iyi olur gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    healden öte benim sorunum damage.tauran çok pis girio ve son zamanlarda warrior clss ı üzerine en çok taurn açılır oldu.nedendir bilmem...

• quote:

healden öte benim sorunum damage.tauran çok pis girio ve son zamanlarda warrior clss ı üzerine en çok taurn açılır oldu.nedendir bilmem...

Alıntıları Göster
    orc tabikide !

nedenini açıklayayım taurenin avantajı 2 sn stun+ %5 hp /orcun avantajı fazladan ap trinketi(race özelliği yani) %15 stun resist orcun stun resistinin fazla olması buyuk bi avantaj saglar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERSERIE -- 30 Aralık 2007; 14:38:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SERSERIE

orc tabikide !

nedenini açıklayayım taurenin avantajı 2 sn stun+ %5 hp /orcun avantajı fazladan ap trinketi(race özelliği yani) %15 stun resist orcun stun resistinin fazla olması buyuk bi avantaj saglar zaten

Alıntıları Göster
    Orc alır her şekilde...Tauren war stomp atsa orcun %15 stuna dayanıklılığı var bunun bir talenti var ayrıca.Belirtmemişsin ama eğer ki tauren warr stun edersede second wind ile orc warrior stundayken kaybettiği healtinin %20-%30 civarını kazanır.Bloodrage+death wish+trinket açan bir orc warrioru kimse tutamaz zatenTabii oyunculuğun %50'den fazla önemi var böyle karşılaştırmalarda.

Bknz:İmzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 30 Aralık 2007; 16:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Orc alır her şekilde...Tauren war stomp atsa orcun %15 stuna dayanıklılığı var bunun bir talenti var ayrıca.Belirtmemişsin ama eğer ki tauren warr stun edersede second wind ile orc warrior stundayken kaybettiği healtinin %20-%30 civarını kazanır.Bloodrage+death wish+trinket açan bir orc warrioru kimse tutamaz zatenTabii oyunculuğun %50'den fazla önemi var böyle karşılaştırmalarda.

Bknz:İmzam

Alıntıları Göster
    İmza mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

racial+talent+gem sayesinde orc warriorda %35 stun resist oluyor baya iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: Miex

öyle toplama yaparak stun resist şansı bulunmaz. lise 2 de görmedin mi olasılık konusunu. bunlar bağımsız olasılık
    değeri aşşa yukarı öyle olsada işlem yanlıs

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

öyle toplama yaparak stun resist şansı bulunmaz. lise 2 de görmedin mi olasılık konusunu. bunlar bağımsız olasılık
    değeri aşşa yukarı öyle olsada işlem yanlıs

Alıntıları Göster
    Elindeki silahlara bağlı olmakla birlikte orcun stun resisti ağır basar durum pvp ise bence....

• quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

Elindeki silahlara bağlı olmakla birlikte orcun stun resisti ağır basar durum pvp ise bence....

Alıntıları Göster
    kim fazla critic vurursa o az dodge parry miss yaparsa o alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Private

Karşıdaki rakibin, bir warriorun atağını dodgeleması her zaman warriorun yararınadır yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: Private

Karşıdaki rakibin, bir warriorun atağını dodgeleması her zaman warriorun yararınadır yalnız

Alıntıları Göster
    melee duellerinde şans > all

mortal strike o parry yapar ardından da sana 2.5 mortal vurur, diger duelde de aynısını sen yapar sen kazanırsın

çok duel bilirim adamın herşeyini parry yapıp %80 90 la kazandıgımı, aynı şekilde hiç vuramayıp kaybettigimi (160 hit)

• quote:

Orijinalden alıntı: RFyo

melee duellerinde şans > all

mortal strike o parry yapar ardından da sana 2.5 mortal vurur, diger duelde de aynısını sen yapar sen kazanırsın

çok duel bilirim adamın herşeyini parry yapıp %80 90 la kazandıgımı, aynı şekilde hiç vuramayıp kaybettigimi (160 hit)

Alıntıları Göster
    peki vs bi yana xp kasarken ya da boss dönerken hangisini tercih edersiniz? yine mi orc?

• quote:

peki vs bi yana xp kasarken ya da boss dönerken hangisini tercih edersiniz? yine mi orc?

Alıntıları Göster
    pvede tank olacaksan tauren dps warri olacaksan orc seç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.