Şimdi Ara

Tavan kaplama yasak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
100.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: darkside

Merhabalar. Bilgilendirmek istedim.
    Aracımda tavan siyah folyo kaplı. Benden önceki sahibi yaptırmış. Maalesef muayeneden ağır kusurlu sekilde kaldı. %30 felan hikaye sanırım.

Şimdi asıl soru ben bu folyoyu çıkartmak istiyorum. Iki yere gittim çıkarttıktan sonra yapışkan maddenin altta kalabileceğini söyledi. En kolay nasıl sokebiliriz acaba fikri olan ?

Haftaya tekrar muayeneye gidicem.
    Teşekkürler

SONUÇ NE YAPTIN HOCAM

dostum saç kurutma makinesi ile kolayca çıktı. :)

sonra gittim geçtim.

yapışkan felan kalmadı altında.

• Arkadaslar bir kısmı cam tavandan dolayı siyah ise geriye kalan kısmı kaplatsak ne olur ? Muayene icin degil de cezası falan ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaslar bir kısmı cam tavandan dolayı siyah ise geriye kalan kısmı kaplatsak ne olur ? Muayene icin degil de cezası falan ??

Ceza yazılması rengine bağlı dostum,benim aracın rengi mavi,tavanda cam tavan folyosu var,ancak yüksek bir yerden aracın tavanına bakılırsa anlaşılıyor yoksa hiçbir şekilde sırıtmıyor,belli olmuyor.

Polis'e de sordum,senin aracın renginden dolayı sıkıntı olmaz,beyaz kırmızı gibi renkler olsaydı cezai işlem olabilirdi dedi.

Muayene 3-4 ay sonra büyük ihtimal geçerim diye düşünüyorum.

@darkside
    Aracınızın rengi açık renk sanırım,o yüzden sıkıntı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaslar bir kısmı cam tavandan dolayı siyah ise geriye kalan kısmı kaplatsak ne olur ? Muayene icin degil de cezası falan ??

Ceza yazılması rengine bağlı dostum,benim aracın rengi mavi,tavanda cam tavan folyosu var,ancak yüksek bir yerden aracın tavanına bakılırsa anlaşılıyor yoksa hiçbir şekilde sırıtmıyor,belli olmuyor.

Polis'e de sordum,senin aracın renginden dolayı sıkıntı olmaz,beyaz kırmızı gibi renkler olsaydı cezai işlem olabilirdi dedi.

Muayene 3-4 ay sonra büyük ihtimal geçerim diye düşünüyorum.

@darkside
    Aracınızın rengi açık renk sanırım,o yüzden sıkıntı olmuş.

Hadi ya benimki de kırmızı ama muayene sorun degilde polis belki olabilir . Arac coupe aslında abi içeriye bak o cam tavan falan desem yiyebilir de .

Aslında gerek yok tabi ama bir iki kişide gordum guzel duruyordu

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    dostum renk inanın farketmiyor. adamlar direk anlıyorlar zaten profesyoneller bu durumlarda. orada ufak bir konuşmam oldu muayeneyi yapanla.

benden size tavsiye. Geçermi geçmez mi diye şansa bırakmayın. benim gibi rezillik çekersiniz. kesinlikle geçmiyor muayeneden.

yaptıracaksanız muayeneden geçin ondan sonra 2 sene folyo ile gezersiniz. sonra tekrar çıkartmak kaydı ile tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkside -- 15 Eylül 2014; 13:45:30 >
  • Benim arac beyaz tavanda siyah folyo var muayneye giderken ucuz yollu beyaz folyo alacam kendim kaplayip oyle goturecem mevcut siyah folyoya cok para odedim muayneden gecince sokecem beyaz folyoyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

Benim arac beyaz tavanda siyah folyo var muayneye giderken ucuz yollu beyaz folyo alacam kendim kaplayip oyle goturecem mevcut siyah folyoya cok para odedim muayneden gecince sokecem beyaz folyoyu.
    ne muayeneden geçer ne de polis uygulamasından ikisinden de sıkıntı olur kardeşim :(
  • muayeneden geçemeyen ruhsat bilgilerini göndersin, aracı getirmeye gerek yok, urfada 5 dakkada değişir büttün işler ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

muayeneden geçemeyen ruhsat bilgilerini göndersin, aracı getirmeye gerek yok, urfada 5 dakkada değişir büttün işler ;)

Valla boyle bir sorun olursa bulurum seni kardesim. Buyuk sehirlerde bu isler zor. Bizim memlekette muayneden gecmeyen arac es dost sayesinde gecer. Ucret talep ediyormusunuz. Yada ruhsatami isletiyorsunuz nasil oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

muayeneden geçemeyen ruhsat bilgilerini göndersin, aracı getirmeye gerek yok, urfada 5 dakkada değişir büttün işler ;)

Valla boyle bir sorun olursa bulurum seni kardesim. Buyuk sehirlerde bu isler zor. Bizim memlekette muayneden gecmeyen arac es dost sayesinde gecer. Ucret talep ediyormusunuz. Yada ruhsatami isletiyorsunuz nasil oluyor.

Ben ilk urfaya atandığımda muayeneden geliyorum dediğimde hocam ne gerek vardı deseydin hallederdik dediler, boşuna zahmet etmişsin dediler. Üzerinden 2 yıl geçti tekrar muayene bizzat kendim gittim yine. ben öyle adam kayırmalı işleri sevmem, ama buralarda dönüyor öyle işler. Ön taraftan arabayı verdim arkadan al dediler, istasyanonun dışından arkaya geçtim araç benden daha önce geçmiş :) Konyada ise muayene istasyonunda didik didik ettiler, bi köpekle koku taraması yapmadılar. Heralde adam kendine alacak arabayı dedim.. Burda çok ehliyet, muayene vs işler dönüyor. daha doğuda kim bilir neler oluyor !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu muayeneye geldikten sonra görmüş olmak üzücü
    Ağır kusurla kaldı.

• Ruhsata karbon kaplama diye geçiyor bir sıkıntı olmuyor .
    E36 da siyah kaplama yapmıştık , çevirmede ruhsatı gösterince bir şey diyemedi diyemez de zaten ..

• Yasak değil ceza almıyorsun. Başıma gelen olayda bir polis niye Aracın 2 renk cezası var dedi , diğeri ise bu folyo buna ceza yazılmıyor dedi.sanırım birazda insaflısına denk gelmek lazım.

• Megane 2 sunroof'lu sedan arabamızıin tavanda kalın kaliteli kaplama var film yani. Bilenler için söylüyorum bu araçların Hatchback'lerinde cift sunroof var bizim aracı fa öyle saniyo polisler ama gel gelelim muayene işine. Muayeneden o sekildr geçti ancak adamlar komple tavan cift sunroof sanmışlar. Anlayacağınız poliste sokebilir ceza yazabilir , muayenecilerde sizi geri gönderebilir. ŞANS

• quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

Megane 2 sunroof'lu sedan arabamızıin tavanda kalın kaliteli kaplama var film yani. Bilenler için söylüyorum bu araçların Hatchback'lerinde cift sunroof var bizim aracı fa öyle saniyo polisler ama gel gelelim muayene işine. Muayeneden o sekildr geçti ancak adamlar komple tavan cift sunroof sanmışlar. Anlayacağınız poliste sokebilir ceza yazabilir , muayenecilerde sizi geri gönderebilir. ŞANS
    Benim araç cam tavanlı olduğu için tavanı komple siyah ama ruhsatta yalnızca beyaz yazıyor. Yıllardır sorun çıkmadığına göre bence tavanın siyah olmasından dolayı bir sorun çıkmayacaktır.

• Tavanın siyah olması sorun çıkarmaz, zaten cam tavanlı bir sürü araç var. Ondan dolayı renk değişikliğine girmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi işlemleri bilmem de , satarken bu araç pert damgası yiyeceğinize garanti verebilirim.
  • Bloody Mary B kullanıcısına yanıt
    Aracın tavanı kaplanması ruhsat işlemi gerektirmez ve herhangi bir ceza yemezsin hocam,Aracın 5/1 ne kadar kaplamaya izin verilmektedir

• TAM BİR APACİ İSİ NE GEREGİ VAR?

• quote:

Orijinalden alıntı: prodbyouz

Aracın tavanı kaplanması ruhsat işlemi gerektirmez ve herhangi bir ceza yemezsin hocam,Aracın 5/1 ne kadar kaplamaya izin verilmektedir

arac muayeneden gecmiyor arkadaslar.daha bugun muayeneye girdim agir kusurlu yazdilar 1 ay icinde ya soktur ya da ruhsata islet getir dediler tavan kaplama icin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.