halen net bir cevap gelmemiş.. Aracımın tavanında boya dökülmesi var . Net bir cevap verebilcek var mı ?
Bugün bende muayeneye gittim. Beyaz araç üzerinde (tavanda komple) siyah folyo kaplama var malesef kaldı. Mecbur söktürecem ruhsata işletip pert damgası yemek istemiyorum.
Aracım laci renk ve tavanda felaket güneş yanıkları mevcut.Tavana kaplama yaptırmaya karar verdim lakin bi arkadaş siyah yap cam görünümlü olur dedi.Fakat bi muhabbet esnasında vizeden geçemediğini duydum aslı var prosedür nedir tam olarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Aracım laci renk ve tavanda felaket güneş yanıkları mevcut.Tavana kaplama yaptırmaya karar verdim lakin bi arkadaş siyah yap cam görünümlü olur dedi.Fakat bi muhabbet esnasında vizeden geçemediğini duydum aslı var prosedür nedir tam olarak ?
henüz 3 hafta önce yaptırdım ve işlettim.
işlem sırası ile dilim döndüğünce izah edeyim. önce kaplama yapılıp kaplama yapan yerin size fatura kesmesi lazım. muayene istasyonundan tespit muayenesi sırası alıp faturayla birlikte tespit muayenesine giriyorsunuz. oradan araç tespit formu verecekler size. bu formla emniyete gidip yeni ruhsatınızı ruhsat kağıt parası ödeyerek çözüyorsunuz. vizeden de geçer bu şekilde. araç rengi çift renk yazılıyor. lacivert+siyah gibi.
Allah razı olsun emeğinize sağlık teşekkürler ...
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Allah razı olsun emeğinize sağlık teşekkürler ...
sizden de Allah razı olsun. rica ederim.
Opel Combo Aracım Siyah, sadece tavana Resimdeki gibi siyah karbon kaplama yaptırsam muayenede sıkıntı olurmu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz0796 -- 7 Haziran 2020; 12:6:38 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme