Şimdi Ara

Tavan sarkması. 1280 TL. %50 iyi niyet indirimi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 golf 5 aracımın tavanında sarkma oluştu. 6 gün önce servise gösterdim, fotoları çekildi ve genel merkeze gönderildi. Cevap bu gün gelmiş toplam maliyet 1280 TL. %50 iyi niyet indirimi yapmışlar kalan kısmı benim ödememi istiyorlar. Aldığım günden bu yana aracın içinde hiç bir şekilde temizlik yapılmadı, tavana el sürülmedi. Şikayet var.com'da VW grubu araçlarda tavan sarkması şikayetleri oldukça fazla. Ne yapacağımı şaşırdım hiç bir suçum yokken böyle saçma sapan bir durum için 600 TL verecek olmak canımı sıkıyor. Bu tür bir şikayeti zamanında yaşamış olan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler, bu duruma itiraz eden oldumu yoksa paşa paşa dedikleri rakamı ödeyecekmiyim.

Tavan sarkması. 1280 TL. %50 iyi niyet indirimi!

• Ne yazık ki eski kasalarda kronik bir sorun. Yalnız golf 6 dan sonraki modellerde bu sorun ortadan kalkmış gibi görünüyor. Şikayetler hep golf 5 kasadan geliyor. Jettalarda da 2010 yılında iç tasarım tamamen yenilenmişti. Bu yenilenen iç tasarımın olduğu ve sonrasındaki araçlarda da bu sorun yok. Ne olmuşsa 2005-2010 yılları arasında jetta ve golf alanlara olmuş. Diğer VW modellerinde de böyle bir problem yok.
  • herhangi bir oto döşemecide 200 lira gibi bir rakama halledebilirsiniz (belki daha da ucuz olabilir) vw'nin yapacağından da bir farkı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersint79

herhangi bir oto döşemecide 200 lira gibi bir rakama halledebilirsiniz (belki daha da ucuz olabilir) vw'nin yapacağından da bir farkı olmaz.

Maalesef sordum fakat kaplamada kullanılan malzeme buna elverişli değil dendi. Geri dönüşümlü malzeme kullanıldığı için VW deki bu tarz ürünlerin yenisi ile değiştirilmesi gerekiyormuş. İnternette ufak bir araştırma da 5 yılını doldurmuş ya da doldurmamış bir çok Golf 5, Jetta, passat hatta audi de bile bu sorun var görünüyor. İnsanlar hep mağdur edilmiş, kimine bana yapıldığı gibi teklifler edilmiş kiminede ne halin varsa gör denmiş. Kısaca kendilerinden kaynaklı bu hatayı müşterilerinin üzerine yıkmışlar. Şu bir gerçek olay sırf tavan sarkması değil, parça ve işçilik masrafları bakımındanda VW alırken düşünülmesi gereken bir marka. Bundan sonraki aracım VW olmayacak. Alırken sorunları az olası bu tür beklenmedik hasarlarda aracın arkasında duran bir marka diye düşünerek aldım. Çok yanılmışım.

• Aslında ben mevcut döşemeyi düzeltmek yerine döşemecide komple tavanı muadili bir kumaşla değiştirmekten bahsetmiştim. Kaliteli kumaş seçilirse sonuç pek de fena olmuyor. ben olsam doğuşa 600 lira vermek yerine böyle bir yolu tercih ederdim.
  • Bu gün genel merkezi aradım. Şikayetimi dile getirdim. Ayrıca arkadaşımın bir yakını 2008 jettasında aynı sorunu geçen sene yaşamış, hiç bir ücret almadan tavan döşemesini değiştirmişler. Kısaca sessiz kalmamak ve itiraz etmek gerekiyor. Sağolsun forumda sizin ve diğer arkadaşın dışında VW grubu araç kullanan hiç bir forum üyesi en azından destekleyici manada bir yorum yapma gereği bile görmedi. Anlayabildiğim kadarı ile VW grubundan araç sahibi olanların çoğunluğunda bu gibi konuların ön sıralarda yer alması sonucunda araçlarının değerinin düşebileceği gibi bir düşünce hakim. Canlarını sıkıyoruz arkadaşların. Şunu söyleyeyim vw grubunun hiç bir aracı forumda abartıldığı gibi bir değeri hak etmiyor. Benim sıradan bir tavan döşemesinde üç kuruşun hesabını yapan doğuş, garantisi biten dsg şanzımanlı araçta çıkacak bir sorunda sorumluluğu üstlenmemek adına ne bahaneler bulacak bir düşünün. Doğuşa satış politikasından dolayı demediğini bırakmayan müşteri portföyü araçlara sahip olduktan sonra araçlarda çıkan sorunları yazıp insanları bilgilendirmek yerine marka değeri düşmesin diye doğuştan daha beter doğuşçu olduklarının farkında değiller. Şu konuya mesaj atmaktan bile korkan kullanıcılarla dolmuş vw bölümü. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Yaşasın beyler yaşasın Umarım içinizde bu tür sorunlar yaşayan çıkmaz, primleri tavan yapmış VW lerinizle kendini değil sadece sizleri düşünen! Doğuş grubuyla mutlu mesut bir ömür geçirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 27 Şubat 2013; 21:17:34 >

• İşte bu da elektronik gibi biraz da şans meselesi. Size böyle denk gelmiş. Ailemizde 2006 da alınmış jetta var. Araç hala bizde (babamda). Tavanında maaşallah hiçbir sorun yok. Yukarıdaki mesajımda da belirttim. 2005-2010 yılları arasında satılmış golf ve jettaların bazılarında bu sorun var. Siz passat ve audi yi de eklemişsiniz. Yalnız bunlar çok nadirdir. Örneğin her 100 golfün 20 sinde bu sorun varsa audi modelleri ve passatlarda bu sorun belki de binde birdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avrupa hurdaları yavaş yavaş dökülüyor.
  • Adamın tavan kaplaması çökmüş normal karşılanıyor.
    Yazık alın honda kalmayın darda.
  • 2000 model golf 4 de aynı sorun olmuştu bildiğin tavan sarkmıştı 200 liraya yeni kumaş çektirmiştik oto döşemecde
  • birebir aynısını yaşamıştım. Döşemeci bir arkadaş sağolsun içeri çekmeyi denedi, aynı renk iple dikiş attı. Dikişlerin ucu çok az görünüyordu ama hiç dikkat çekmiyordu. Maliyet geçen yıl 5 Tl.
  • Az önce doğuştan aradılar ve şartlarda bir değişiklik olmadığı %50 indirimin geçerli olduğu araç 5 yaşını doldurduğu için ücretsiz değişim yapamayacaklarını söylediler. Benimle aynı yıl aracını alan ve bu sorunu yaşayan arkadaşım geçen yıl bu işlemi İzmir vosmer de ücretsiz yaptırmıştı. Plakasına kadar bütün bilgilerini verdim. Araç 5 yılını doldurmadığı için değişim ücretsiz yapılmış sizinki 5 yılında üzgünüz dendi. Kısaca bir kaç ay geç fark etmiş olmam sebebi ile 600 TL değişim ücreti isteniyor. tebrik ederim doğuşu çok uyanıklar gerçekten haklarını vermek lazım. Bir daha bu firmanın araçlarının ne yakınına ne uzağına yaklaşmayı Allah nasip etmesin. İlk işim böyle bir firmanın diğer kazıklarından nasibimi almadan aracı satmak olacak. Buyrun bunlarda Şikayet var da 2006 ve 2008 arası üretilen araçlarda ortaya çıkan tavan sarkması şikayetleri. Çözüme ulaştırılmamış ve mağdur edilmiş yüzlerce VW mağduru var.

www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1234849/volkswagen-jetta-aracimin-tavani-acildi/hpte5

www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1265223/volkswagen-aracimin-tavan-dosemesi-cikti/kre9o

www.sikayetvar.com
    Volkswagen Aracımın Tavan Döşemesi Sarktı!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1308230/volkswagen-aracimin-tavan-dosemesi-sarkti/wlm8t

• Aynı sorun 2010 model Golf 6 aracım da da meydana gelmiştir.

2000 model astra aracımızın tavanı sapa sağlam dururken 2010 model arabanın tavanın cıkması can sıkıcı bi durum.
  • Merhaba,

Aynı sorun 2011 fabrika çıkışlı Golf 6 aracımda da meydana geldi. Sorunun çözümü için bir yol bulan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

Merhaba,

Aynı sorun 2011 fabrika çıkışlı Golf 6 aracımda da meydana geldi. Sorunun çözümü için bir yol bulan var mı ?
    2011 Golf6 aynı sorun bendede mevcut.
  • Bence yaptirin servise

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.