Şimdi Ara

Tavan Vantilatörü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
10
Favori
141.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.huntervantilator.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: scubat

paranız varsa hunter marka alın...

www.huntervantilator.com

biraz pahalı sanki
  • Balkonda kullanmayı düşünüyorum. Hem vantilatör hem lamba olarak. Hepsiburada'da tek model kalmış, onun da kullanıcı yorumları son hızda bile işe yaramadığını söylüyor. Allahın vantilatörüne 500-1000 TL veremem, sırf balkonda klima kullanılamadığı için alıyorum. Ucuzlar işe yaramaz mı diyorsunuz kesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Balkonda kullanmayı düşünüyorum. Hem vantilatör hem lamba olarak. Hepsiburada'da tek model kalmış, onun da kullanıcı yorumları son hızda bile işe yaramadığını söylüyor. Allahın vantilatörüne 500-1000 TL veremem, sırf balkonda klima kullanılamadığı için alıyorum. Ucuzlar işe yaramaz mı diyorsunuz kesin?

Hocam yarar yaramaz olurmu, vantilatore o kadar cok para vermenin bir anlami yok, vantilator icin dusunmeninde bir anlami yok. Gidin koctas, bauhouse gibi yerlerden tavan tiplerini inceleyip alin.
  • yaşadığımız bu sıcak günlerde son hızda çalıştırmama rağmen, açık camdan biraz esinti gelmedikçe bir yararını maalesef görmedim. ancak geceleri yararlı olabilir. klima almak en iyi çözüm sanrım. ama dekoratif o ayrı ;-)
  • bende koçtas tan ferre marka çin fasonu tavan vantilatörü aldım.uzaktan kumandalı.200tl ye.
    ama sonra baktımki alet hantal ve pek verimli değil.gidip iade ettim.
    sonra hb den uzaktan kumandalı kawai marka uzaktan kumandalı vantilatör aldım.50tl ye.
    iyiki de almışım çin malı ama baya işe yaradı.uk olması çok iyi.zaman ayarı da var 7 saate kadar.
    üstelik te sarhoş kafa
    yani tavan vantilatörünü iyice düşünüp taşınıp araştırıp alın.ya da bence hiç almayın....
  • sanirim westinghouse artik satilmiyor
    bende westinghouse princess 105 cm var cok memnun kaldim azda olsa serinletiyor bitanede kendi odama alicaktim ama hicbiyerde bulamiyorum bu modeli
  • SLM BİZ FİRMA OLARAK TÜRKİYEDEKİ VE AVRUPADAKİ EN BÜYÜK TAVAN VANTİLATÖRÜ DİSTRÜBUTÖRÜYÜZ.İSTANBUL SAMANDIRA SHOVROOMUMUZDA 750 ÇEŞİT TAVAN VANTİLATÖRÜNÜ GÖREBİLİRSİNİZ ADRESİMİZ SAMANDIRA FATİH MAH YAKACIK CADDESİ NO:118 OĞUZHAN VANTİLATÖR .GÖRMEK İSTERSENİZ BEKLERİZ ÜRÜNLERİMİZ SIFIR SES VE ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR SAMANDIRA FENERBAHCE TESİSLERİNDEN 400 METRE AŞAĞISINDA YUNUS EMRE CAMİİ KARŞISINDA GRİ 2 KATLI BİNA
  • www.hunter vantilatör.com bu adresten hem kesene göre hemde zevkine göre vantilatör bulabilirsin.iyi günler
  • slm ark
    quote:

Orijinalden alıntı: scubat

Arkadaşlar,

Çok kaliteli (yani sessiz), modern tasarım lambalı bir tavan vantilatörü arıyorum. Yatak odama koyup hem avize hem de vantilatör niyetine kullanacağım.

Bunlar klimadan cok daha sağlıklı aynı zamanda sinek de yaklaşamıyor, US de çok popüler ama TR'de çok çeşit yok. Praktiker, koçtaş gibi yerlerde var ama markaları garip nedir ne değildir güvenemiyorum. Çünkü gürültülü çalışıyorsa at çöpe gitsin..

İyi marka nereden bulabilirim?

Ya da yukardaki mağazalardan alıp da memnun kalan var mı?

Teşekkürler

adaşlar tavan vantilatorü içiwww.huntervantilator.com a bakın çok acayıp modeller ve her keseye uygun vantilatörler var ayrıca türkiyedeki tek distrübütorler her keseye uygun 10 sene garanti ve ömür boyu garantili makinalar var

• www.huntervantilator.com 350 değişik model var. herkeseye uygun sessizlik garantilidir.ömür boyu garanti var
  • tavan vantilatorleri ayarlı anahtar ile çalışırmı?
    örn modeli bana yeterde artar diye düşünüyorum yanlız buna benzerhttp://satis.praktiker.com.tr/anahtar-priz-ve-ziller/karre-beyaz-r-dimmer-rl-600w-viko/223099 ayarlı anahtar kullanıyorum, ikisi aynı anda çalışırsa anahtar ışıgın gucunu ayarlarken pervane dönme hızınada etki edermi?

• Hafta sonu 2 adet aydınlatmalı tavan vantilatörü aldım. Biri salona biri odaya. Montajı çok karmaşık gibi göründe de acele etmeden yapıldığında hem iyi işçilik çıkıyor hem de hata ihtimaliniz çok azalıyor. İki vantilatörü de kendim monte ettim. Biri uzaktan kumandalı diğeri normal.
    Bu vantilatörleri takarken bazı tespitlerimi paylaşmak istiyorum ki bu konuda sorusu olan arkadaşlara yardımcı olacaktır.

1- Bir arkadaşım tavan vantilatörlerinden hava gelmiyor demiş. Doğru, ben de ilk taktığımda acaba ters mi çalışıyor dedim ama düz çalıştığı halde hava vermiyordu. Vantilatörün bağlantı "sarkıt" aparatını kullanmamıştım alçak olmasın diye. O aparatı kullanınca herşey değişti. 1. kademede bile çok güzel serinlik verdi. 3 kademede fırtına estiriyor :D

2-Genelde vantilatörlerle birlikte verilen dubel ve vidayı asla kullanmanızı tavsiye etmem. Zaten birçok vantilatörün kullanım klavuzunda bu vida ve dubellerin yeterli olamayabileceği yazar. Vantilatör en küçük modelinden bile olsa muhakkak en az 10 luk dubel ve parmak büyüklüğünde vida kullanın. Asıldığınızda şınav dahi çekebilmelisiniz :D

3-Lamba kısmını monte etmeden önce kanatları takın. Yoksa lamba montajındaki emeğiniz boşa gidecek. Tekrar sökmek zorunda kalacaksınız.

4-Bir arkadaşım yazmış. Kışın ters çalıştırma işlemi bana pek mantıklı gelmedi.

Ve bir soru: Toplam 60W ve 3 kademeli bir vantilatörde, 1. kademede çalışırken 20w, 2. kademede 40w diye bir mantıkla mı elektrik tüketimi oluyor ? Yada, 1. kademede yaklaşık ne kadar elektrik tüketir ?

İyi günler...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 18 Temmuz 2011; 10:43:26 >

• Arkadaşlar,

Fiyatı en fazla 200 TL ve pervane çapı 132 cm civarında olan aydınlatmalı bir tavan vantilatörü arayışındayım.
    Sessizlik ve sorunsuzluk önem verdiğim şeylerdir.
    Bu konuda önerilerinizi marka ve model bazında bekliyorum.

Ayrıca, bu konu altında yorum yapan arkadaslardan kullandıkları tavan vantilatorlerini marka ve modellerini belirterek iyi ve kötü yönleri ile eleştirmelerini önemle rica ediyorum.

Teşekkürler.
  • Arkadaslar selamlar , tam da aradıgım konu bende burayı arıyordum , gecenlerde bende koctastan 120 ytl ye bir tavan vantilatoru aldım bakalım dedim gercekten herkes memnun , iyimidir diye ,

Oncelikle mobius arkadasımız madem monte etmiş ona 1 2 birseyler sormak istiyorum , ben henuz monte etmedim cunku ...

Eve gelip acıtıgmda tavada direk yapışması ve 2 vida ile tutturulması gereken vantilarotu asıp vidalayacagımız bir parca var , fakat sorun su ki oda da malesef yuvarlak kartonpiyer mevcut ben şimdi bu kartonpiye dagıtman nasıl keserim belli bir miktarını yada nasıl yaparım şaştım kaldım var mı acaba bir fikriniz , alcıpan kartonpiyer nu arada.

tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Ben Bauhaus'tan Star-Fan Rhodos modelini aldım.

www.bauhaus.com.tr
    Anasayfa | Bauhaus
    http://www.bauhaus.com.tr/index.php?id=872

Sanki WESTINGHOUSE PRINCESS TRIO 42'nin aynısı.

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=155320&productid=evwest78199

İkisi de çin malı.

Ek özellikler.
    3 kademeli.
    Aldığım modelde kanatların diğer yüzü koyu renk. Mobilyalara uyum açısından ben koyu tarafı aşağıya bakar şekilde mortajı tercih ettim.
    Bir de ters yöne (yukarı) üfleme özelliği var. Ne işe yaradığnı anlamadım. Aşağı üfletince serinletiyor.

2007 de aldığım bu tavan vantilatörü Geçen yıl ses yapmaya başladı. Az diye üzerinde durmadım fakat bu yıl rahatsız etmeye başladı. Yağı kurumuştur, tozlanmıştır gibi akıl yürütenler oldu. Söküp yağlamaya üşendim.
    Dün akşam elimle yokladım. Boşta kalan duyu tutunca ses kesilir gibi oldu. Bütün duyların vidalarını sıkıştırdım.
    Sonuç: Ses kesildi

Tavan vantilatörü konusunda şu hatırlatmayı yapayım. Güneşin karşısında yanan odada tavan vantilatöründen fayda beklemeyin. Klimanın yerini tutmaz fakat klima ve ayaklı vantilatörler gibi çarpmaz. Pencereden hafif bir esinti geliyorsa bunu serin ve tatlı bir akım haline getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 19 Temmuz 2011; 22:08:24 >

• Montaj konusunda yardım bekliyorum arkadaslar :)
  • Arkadaşlar, bende tavan vantiratörümü kendim taktım. Karmaşık gibi görünsede başlayınca sonu geliyor. Dübelleri yerleştirip ilk parçasını monte ettikten sonra gerisi geliyor, çünkü yanlış yapılabilecek birşey yok her yuva diğerine uygun. Ama yorucu olabiliyor İstanbulda 35tl ye servisi takıyor. Ben merakımdan kendim uğraştım. Yanlız benim şu sorunum oldu:
    Bizim binada tavanda toprak hattı yok, o yüzden toprak bağlantısını boşa bıraktım. Vantiratör çalışırken kaplama kısmında elektrik oluyor. Bu normalde bir sorun değil çünkü ulaşılabilecek bir yerde değil. Vantiratör durunca elektrik kesiliyor. Sadece ışık yanarkende elektrik olmuyor. Acaba toprak hattının olmamasıylamı ilgili bu sorun yoksa makinada da bir kaçak olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElmaKent

Arkadaşlar,

Fiyatı en fazla 200 TL ve pervane çapı 132 cm civarında olan aydınlatmalı bir tavan vantilatörü arayışındayım.
    Sessizlik ve sorunsuzluk önem verdiğim şeylerdir.
    Bu konuda önerilerinizi marka ve model bazında bekliyorum.

Ayrıca, bu konu altında yorum yapan arkadaslardan kullandıkları tavan vantilatorlerini marka ve modellerini belirterek iyi ve kötü yönleri ile eleştirmelerini önemle rica ediyorum.

Teşekkürler.

Koctastan tamda dediginiz ebatta febre aldim, elektrikciyi cagirdim taktirdim 25 lirada ona verdim bu arada cihazi 139 liraya aldim
    Cok dekoratif ve faydali bir cihaz benimki bes kanat 3 lambali cok memnunum tavsiye ederim
  • Arkadaşlar merhaba.. ben bugün koçtaştan febbre marka 5 kanatlı tavan vantilatörü aldım.. bunun montajında sorun yaşıyorum.. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.. naylon top askısının kanopiye sabitlenmesi gerekiyor mu? gerekiyorsa bu nasıl olacak.. kitapçık ta bilgiler yetersiz..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.