Şimdi Ara

Tavan vantilatörü işe yarar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Julimezar

Normal vantilatör mü tavan vantilatörü mü hocam? Normal vantilatörü direk kendinize çevirirseniz baş ağrısıda yapıyor ben rüzgarın estiği yönde konumlandırıp kapıları açıp odanın içinde hava sirkülasyonunu arttırıyorum. Klimanında direk karşısına geçseniz çarpar vantilatör daha az yaktığından iyi oluyor.

normal hocam
  • Kapattığın anda tekrar normale dönüyor. Bu yüzden sürekli kullanıyorsun ve yüksek elektrik faturası, pis koku, toz gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz. En ucuz klima en pahalı vantilatörden daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Kaç tane 500w vantilatör gördünüz hocam helikopter mi yapıyoruz?

Iste hic gormedim hocam. Vantilatorlere gore cok daha guclu olmali hocam tavan vantilatoru hem pervaneleri buyuk hem de vatilator kucuk bir bilgeye hava ufluyor tavan vantilatoruyse tum odaya uflemeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horrrrrttttttttttt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir horrrrrt da benden..
    Zemin kat a tasinacagiz. Bireysel petek li kombi var. doğal olarak alttan ısınma olmadığı için taban soğuk, tavan da sıcak olacak aradaki sıcaklık farkı da yüksek olacaktır..
    Tavan vantilatör leri iki yonede çalışıyor imiş. Bu şekilde ters çalıştırıldığında da oda ortasından tabandaki soğuk havayı yukarı çekip, tavanda biriken sıcak hava kütlesinin duvar kenarlarından aşağı doğru hareket ettirerek bir sıcak hava sirkülasyonu sağlayıp ısınma için verimi arttırır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.