Şimdi Ara

Tavan vantilatörü işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcaklardan dolayı vantilatör kullanmaya başladık. İhlasın Tavan vantilatörü işe yarar mı? şu vantilatörü var 1. seviyede kullanıyorum ama kaç w olduğu hakkında bilgim yok çekiniyorum kullanmaya biraz. Birde çoğunlukla oturma odasında duruyor odaya ancak evdekiler yatınca getirebiliyorum. Şimdi kendime vantilatör alsam en az 200 lira birde kocaman duracak odanın ortasında oda zaten büyük değil hoş ta durmuyor. Tavan vantilatörü denk geldi araştırırken nasıldır bu meret iş yapar mı? Yukardan olması avantaj olur mu normal vantilatöre göre serinletmesi sirkülasyon sağlaması nasıl olur? 2 sorun var ranzanın üst katında yatıyorum ve yarıçapı 1 metreden uzunsa biraz sorun olabilir tavanla pervane arasındaki mesafe 50 cmden fazlaysa yine sorun olabilir. Birde kış ayında bile odanın ortasında kocaman durup odayı küçük gösterecek yaz bitince çıkartıp çatıya koysak yazın tekrar taksak olur mu takma çıkarma işi zor olur mu?

• Hiçbir fikrim yok hocam. Klima tavsiye ederim ben.
  • Sıcak fırsatlar da vantilatör konusu var orda sor istediğini baya bilgili adam dolu orası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimadan 10 kat daha az enerji harcar vantilatörler ondan şüphelenme.

• Çok ise yarar. Ben kullanmıştım ve hayat kurtarmisti. Kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey b0ss H kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum hocam sağolun. Yalnız bakmaya çalışıyorumda dh nin anasayfasında sadece taşınabilir bilgisayarlar bölümü var giremiyorum sıcak fırsatlara ulaşabiliyorsanız link atabilir misiniz? Tamam googledan ulaştım sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 30 Haziran 2017; 1:33:15 >
  • vantilatör konusunu bende arıyorum ama bulamadım, arama yaptım yine yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende usb vant var efsane 17 tlye bimden aldım seside az yerde az kaplıyo usbden güç alıyo bağladım tel şarjlarından birine sürekli kullanıom çokda az tüketiyodur ve etkilide ama tabi tek kişiyim.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Tavan vantilatörüne izin çıkmazsa ondan alıcam ortalama kaç w oluyorlar hocam bilginiz varmı sizinki kaç w? Birde bilgisayara zarar verme gibi bir ihtimali varmı?
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    vALLA ARKADA YAZAN DC 5V 2.5 WATT ama usb girişini cep telefon şarjına takıp kullanıyom ben pcde az kullandım ama çok az güçle çalıştığından bişey olcağını sanmam ama tabi pc usb girişlerinin anakartın kalitesinede bakabilir çok çabuk bozulanlar olduğunu duymuştum,istersen şarj adaptörüyle kullanabilirsin ben öyle sürekli açık kullanıyom sadece az adaptor ısınıyo o kadar ama gerçekten çok işe yarıyo hem çok ses etmeyip ferahlatıyo bimdeki crea markası,bugün everest gördüm kalitesi yerlerdeydi alma derim.
  • hicbiseye yaramiyor toz kaldiriyor ve motor kokusu geliyor. ustelik en kalitelisinde durum bu. sen bide ufak oda icin istiyorsun ustelik...

• redoracle R kullanıcısına yanıt
    Hocam çabuk bozuluyor dediğiniz fan mı anakart mı? Şarj adaptörü derken şarj kablosunun telefonu bilgisayara bağlamak için olan bölümünü çıkartıp usb çıkışıyla prize mi takıyorsunuz? Bende şokta everest gördüm internette alsammı derken yorumu gördüm neden öyle dediniz ki?
  • Vantilatör bölümünde 3 odada birden tavan vantilatörü kullanan biri övdü ve tavsiye etti?
  • bende de vantilatör var kafa ağrıtıyor toz yapuyor bunu hemen anlamuyorsunuz bir kaç gün sonra gözleriniz acımaya başlıyor
    vantilatörden gelen tozlar onlar
  • Bende var hocam bir tavan vantilatoru ama cihazin kendine hayri yok. Ve isin garip yani da tum tavan vantilatorlerinin watt ı aynı neredeyse. Kimse de cikip siz 100 watt yapiyorsaniz ben 500watt yapiyorum dememis. O yuzden hicbiri ise yaramaz.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bazı anakartların usb slotu yada kasanın usb girişi kalitesiz olabiliyor ve bozulabiliyor.

Şöyle açma kapamasını elinizle açıp kapatın sanki son kez açılacakmış gibi zorlayarak açılığp kapanıyor everest ve ayaklarında sürtünme için lastik yok ve metali bile daha dandik ve ince üstelik benim crea 17 everest 15 tl,ama creanın açma kapaması çok rahat ve malzeme kaliteside daha iyi lastiklerde var ve ayaklığı kafesi filan daha kalın.

Aynen usb kablo bağlantılı tel şarjına taktım usb ucunu vantilatörün gayet sıkıntısız çalışıyo 1-2 haftadır full kullanıyorum,sadece normal olarak adaptor ısınıyo biraz o kadar,en azından usb bozulurmu diye düşünmezsin eğer pcye filan bağlamak istemezsen.
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Kaç tane 500w vantilatör gördünüz hocam helikopter mi yapıyoruz?
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Normal vantilatör mü tavan vantilatörü mü hocam? Normal vantilatörü direk kendinize çevirirseniz baş ağrısıda yapıyor ben rüzgarın estiği yönde konumlandırıp kapıları açıp odanın içinde hava sirkülasyonunu arttırıyorum. Klimanında direk karşısına geçseniz çarpar vantilatör daha az yaktığından iyi oluyor.
  • usb fanı illaki pc ne bağlamana gerek yok. Ben telefonun şarj aletine bağlıyorum risk almazsın böylelikle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.