Şimdi Ara

Tavanı boyasız ama ön arka 2 direk boyalı araç lütfen yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
81.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi konu açmak istemedim ama görüşlerinizi alabilirmiyim. 2008 model astra enjoy beğendim. Aracın ilan süresi doldu şuan. Özellikleri 1.6 lpgli 104bin kmde 3 parça boyalı 28500tl yazıyordu. Sahibiyle konuştum sol ön çamurluk ve sol iki kapı boyalı dedi bu yüzden hasar kayıtlı:( 7000 lira kaydı varmış. Kaskodan yapılmış. Değişeni falan yok dedi.
    Sorum şu ki 7000 liralık hasar kaydı sizce çok mu alınırlığı var mı aracın?
    Telefonda 27500 dedi ve bi pazarlık daha bıraktı araç başında. Dediğinden başka bişey çıkarsa masrafları üstlenecek sahibi.
    3 parça boya makul benim için ama 7000tl hasar tutar mı, fazla değilmi sizce? Bir de ne kadar verilir bu araca sizce?
    (Tsb araç kasko değeri sorgulamada 29200 tl kasko değeri var aracın)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 teklif ederdim telefonda, kabul etmezse iyi günler der kapatırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Araç dediği gibi çıkarsa taş çatladın bin lira iner daha fazla ineceğini zannetmiyorum. İnmesse bırakalım mı aracı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eatasoy34

Arkadaşlar yeni bi konu açmak istemedim ama görüşlerinizi alabilirmiyim. 2008 model astra enjoy beğendim. Aracın ilan süresi doldu şuan. Özellikleri 1.6 lpgli 104bin kmde 3 parça boyalı 28500tl yazıyordu. Sahibiyle konuştum sol ön çamurluk ve sol iki kapı boyalı dedi bu yüzden hasar kayıtlı:( 7000 lira kaydı varmış. Kaskodan yapılmış. Değişeni falan yok dedi.
    Sorum şu ki 7000 liralık hasar kaydı sizce çok mu alınırlığı var mı aracın?
    Telefonda 27500 dedi ve bi pazarlık daha bıraktı araç başında. Dediğinden başka bişey çıkarsa masrafları üstlenecek sahibi.
    3 parça boya makul benim için ama 7000tl hasar tutar mı, fazla değilmi sizce? Bir de ne kadar verilir bu araca sizce?
    (Tsb araç kasko değeri sorgulamada 29200 tl kasko değeri var aracın)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

37750 ye 2013 sıfırını veriyorlar ben olsam gider opel bayidi ile görüşürüm milletin hurdaya çevirdiği arabayı almam..

• megane 2 arka tampon ayak tamiri + boya 1200 kusur lira tuttu serviste. o miktarda sıkıntı var. tanıdık vasıtasıyla ucreti düşük tutmuşlardır.

• direklerde boya mı var? aman aman.

http://forum.donanimhaber.com/m_93227496/tm.htm
  • Fiyatın uygun olduğunu kim söyledi.
    kardeşim aynı aracın 2008'ini 31500 e sattı. (DSG, sağ ön kapı değişik, başka bişey yok)
  • Yan yatmış olabilir.uzak durun

• Ben uzak dururdum alırsan daha hep aklında soru işareti kalacak.Satarken ki harcayacağın eforu söylemiyorum bile.
  • Bu araç ta 2008 hocam. Sahibindende benzerlerine 30-32 demişler. Direklerde boya olsa ekspere sokmaya çekinirdi adam. Parasını ben öderim dedi dediğimden başja çıkarsa diye. Boya çıkarsa zaten almam daa

• Genel kanıya bakarak vazgeçtim arkadaşlar yardımlarınız için sağolun varolun. Bi dert daha almayalım başımıza. 2 3 daha verelim yada daha düşük model olsun temiz oldun bari

• Araç kapılar değiştiği için boyalı sol kapı içleri satarken sorun olur mu?
     Tavanı boyasız ama ön arka 2 direk boyalı araç lütfen yardım!ç

• Umitk032 U kullanıcısına yanıt
    hocam sorun olur mu derken? illa fiyat düşüşü olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.