Şimdi Ara

Tavisye edebileceğiniz MAME32 ROMları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden, atarilerde, bize az jeton harcatmayan, az kavga ettirmeyen güzelim oyunlardan geriye kalan emulator romları arasından tavsiye edebileceğiniz oyunlar vardır elbet. (amma cümle oldu be!)
    Şöyle düşününce "amma oynardık şu oyunu" diyebileceğiniz oyunlarda olabilir...
    Mesela ben bu aralar çılgınca Snow Bros., Street Hoop ve Samurai Shadow 2 oynuyorum. Arada sırada Pang!, Blood Bros, SilkWorm ve Operation Wolf da atıyoruz arkadaşla...(Tavsiye edilir)
    Sizlerden de oyun tavsiyesi bekliyorum, her ne kadar günümüz 3D si ile yarışamaz olsalarda Z80, 68000 gibi işlemcilerle yaratılmış birer harikalar hepsi. Doyum olmuyor...

• "Sidekicks" futbol serisi var bi de "pang".
  • "Knights of the round". 3 kişi multiplay çevriliyo, çok baba oyun, aynı şekilde "Sunset Riders" 4 kişilik , böyle oyunlar daha yapılmadı PC'de, PS2'de, yapılamaz da.. "Street hoop", "Metal slug", vs,
  • Ben bir amiga ve mame neogeo raiden fanatiği olarak çok geniş bir arşive sahibim. yaklasık 4-5 yıl önce girdim bu rom olayıDa hala arkadaşla kapışırız ve hala cok saglam ROM lar çevriliyor 2000-2001 yılının bıle var z80 ve 68000 çipli devrelerin hatta en son çektiğim ve arkadaşla kapıştığımız DARAKU= The Fallen Angels(1998) VARDI. Ama benim bi kaç favorim var tabi KNIGHTS OF THE ROUNDS-VENDETTA-KING OF FIGHTERS SERISI- STREET FIGHTER SERISI-SUPER SF SERISI- SF ZERO SERISI MORTAL KOMBAT SERISI-X-MEN VS SF-X-MEN VS CAPCOM- CAPCOM VS STREET FIGHTER - CAPTAIN COMMANDO- SHADOW DANCER- VE DAHA SU ANDA AKLIMA GELMEYEN BIRCOK OYUN VAR SAYGILARRRRRRRR....
  • Arkadaşım ne yap ne et street hop manyağı isen nbahangtime adlı oyunu bul sanırım nbamaxht.zip dir dosya ismi veya nbaht de olabilir. Bu oyunu bul çek mame ile çalıştır inan bana 95de çıkmış ama oyun çok süper yaf... :)
  • karı soyma oynardim atari salonşlarinda fantasia 2, 95 ,miss world nude 96
  • Super sidekick 3
    Street Hoop
    Street Fighter
    Samurai Shadown 1-3-4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by leo</i>
    <br />"Knights of the round". 3 kişi multiplay çevriliyo, çok baba oyun, aynı şekilde "Sunset Riders" 4 kişilik , böyle oyunlar daha yapılmadı PC'de, PS2'de, yapılamaz da.. "Street hoop", "Metal slug", vs,
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Knights of the round'a hergün 1 jetonum giderdi. Sonra oyunu bitirmeye başlayınca haftada bir gidip 3 jeton alıp. Önce lancelotla rekor için sonra Perceval sonra da Arthur ile bitirirdim.

canım çekti akşam gidip oynayayım. (capcom oyunu olduğu için callus veya kawaks ile oynuyorum)

"Ghosts 'N Goblins" de önemli oyunlardandır...

• abi yok mu golden axe'i bilen??
  • Hangtime var oynuyorum güzel oyun ama streethoop daha eğlenceli geliyor bana
    Golden Axe'ı bilmezmiyiz canım..
    Valla bizde ortaokulda Cadillac&Dinasorus'a (yada halk arasında mustafa ) az jeton yedirmedik. E tabi bir de ilkolkulda yeni yeni başlarken SF'de az dövülmedik, sonra hırs yapıp tekrar tekrar tekrar...
    Knight of the round dediğin iyi oldu, bende bir yerde olacaktı...
    Şu hatunlu oyunlardan da Silk, Zero Zone ve Play Girls 1,2'de bilmeyenlere duyrulur...

• aman be eski günler geldi aklıma valla...
  • aynen golden axe-samuraı shadow 1-2-3-4 - cadıllac an dınasours fınal fıght fatalfury mıss world 96- pang- ... :o)
  • miss world nude 96 arkami bir döndüm milet oyunun bırakmiş bizi izliyor du ne günlerdi hilesini bulmustuk arkadasla 20 cana sahiptik adam dükkani kapiyacam kapatin diyordu 4 saat oynamişsiz
  • ben walla prince of persia yı oynardım cok severdim , f15 vardı ucak oyunu oda güzeldi , birde bir oyun vardı tam hatırlamıyorum maniac lı birseydi bir evin ısıkları yanıyordu baslangıcta ve yatagın altından biletinizi alıyordunuz hava alanına gidiyordunuz felan o oyunu cok severdim adını unuttum hatırlayan arkadaslar var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.