Şimdi Ara

Tavon Online İçin Çalışacak Arkadaşlar Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavon Online yapımına başladık ve bayağı yol aldık ama çalışmalarımız maalesef biraz yavaş yürüyor.Çünkü personel eksiğimiz var.Eğer bu personel eksiğini doldurabilirsek oyunumuz Temmuz gibi açılacak.Şuan bir Website İçin Bir Kişi Aranıyor,Harita Yapımı İçin Adam Aranıyor,Flash bannerlar ve çizimler için adam aranıyor.Bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen bana ulaşsın ve bir an önce bu oyunu bitirelim oyun ile ilgili genel bilgiyi aşağıda veriyorum.

Oyun Hakkında Genel Bilgiler:
    3 Farklı Irk Seçeneği(Atıcı,Şövalye,Büyücü),Level(Seviye) Ve Skill(Beceri) Atlama Sistemi,Parti Sistemi(İsterseniz Aldığınız Puanları Partide Arkadaşlarınızla Paylaşabilirsiniz),Büyü Kullanma,Görev Sistemi,Ev Sistemi,Her Seviyeye Göre Hayvanlar,2 Farklı Dil Seçeneği(Türkçe Ve İngilizce(İngilizce Daha Bitmedi),Profesyonelce Çizilmiş Eşyalar,Marketlerde Özel Açılan Pencere İle Daha Kolay Alışveriş Yapabilme,Guild(Klan) Sistemi,Oyun İçinde Kimler Oyunda Diye Bakabiliyorsunuz,Puan Sistemi,Harika Efektler,Animasyonlar,Hayvanları Kestiğinizde Eşya Düşüyor,Mesaj Sistemi(Özel,Genel),Adminden Yardım İsteme Sistemi Ve Bir Çok Özellik Daha...Oyun İçinden Görüntüleri Aşağıda Yayınladım.

Resimler:
    Temple(İlk Doğduğumuz Yer):

Kuzey Şehri:

Eski Savaş Meydanı(Eski):

Örnek Marketler:

Karanlık Orman:

Şeytan Mağarası:

Küçük Şeytan Mağarası:

Ve Bunlar Gibi Birçok Avlanma Yeri.

Lütfen Ciddi Arkadaşlar Bana Ulaşsın Aşağıda Website Ve E-Mail Adresimi Veriyorum.

Amatörce Yapılmış Website:
    Tavon Online Resmi Websitesi

E-Mail Adresim:
    godkokorec@hotmail.com

Saygılar,
    Hüseyin Eren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavon -- 2 Haziran 2009; 8:30:09 >

• Reiner's grafiklerini kullanmasaydınız daha güzel olacağını düşünüyorum...
    Tamamiyle custom bir tileset daha iyi gidecektir...
    Sanırım oyun Eclipse ile yapılıyor, özelliklerin çoğu onu andırdı, tabi yanılıyor olabilirim...
    Biraz daha özellik eklenebilir, örneğin ağaç kesme, balık tutma, demir dövme, profiller, silahlara güç ve + basımı gibi...
    Ben sadece öneride bulundum...
    Başarılar...
  • Bunları Yapmaya Çalışıcaz.Zaten Herşey Bir Anda Olmaz.Grafikler konusunda haklısın ama yapıcak birşey yok kendi çizimlerimizide denedik ama güzel olmadı.Herşey Yavaş Yavaş Olucak İnşallah.
  • Mesajlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.
  • web site çalışmıyor **** yazan yere ne getirilecek acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

web site çalışmıyor **** yazan yere ne getirilecek acaba?

Buyur Feyyaz..http://tavon.award-space.biz/ "-" yok
  • Grafikler vasat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neresi vasat kardeşim?
  • ee nezamana hazır olur oyun
  • ilk mesajdada belirttiğim gibi eğer lazım elemanları bulabilirsek temmuza doğru hazır olabilir diye düşünüyorum.
  • Açıkçası Godswar oynadın mı bilmiyorum ama ona benzer bir oyun olacağı belli. Tepeden görünüyor sslerde öyle gördüm ben. Alan skilleri büyük olursa daha hoş bir görüntü olur. Umarım tamamlanır. Oynamayı şimdiden düşünüyorum
  • Alan Skillerini biraz açarmısın?
  • GameAdmin olabilirim
  • Grafik,web site,GM sana bu konularda yardım edebilirim .
  • TheBestOnTheWe eğer msn adresimi eklersen konuşabiliriz
  • Ultima ya benzemiş keşke anlasaydım oyun motorlarını kullanmaktan ama eğer bitirirseniz oyunu kesin oynarım nasıl olsa admini tanıyoruz dh li bi yardımı dokunur garanti
  • quote:

Orjinalden alıntı: StopAndWatchMe

Açıkçası Godswar oynadın mı bilmiyorum ama ona benzer bir oyun olacağı belli. Tepeden görünüyor sslerde öyle gördüm ben. Alan skilleri büyük olursa daha hoş bir görüntü olur. Umarım tamamlanır. Oynamayı şimdiden düşünüyorum

Avatarlarımız güzelmiş.. Bu arada oyunla ilgili yoruma gelirsek, web site alanında yardımcı olmaya çalışırım.
  • İlk Mesajımı Editleyemediğim İçin Buraya Yazıyorum:
    Vip Üyelik Sistemi Eklendi,
    Tıklama İle İlerleme Sistemi Eklendi,
    Banka(Depo) Sistemi Eklendi.

Forum Sitemiz Açılmıştır Oyun Tuşları Hakkında Bilgileri,Duyuruları Ve daha Birçok Bilgiyi Forumumuzdan Takip Edebilirsiniz.Link:http://tavon.award-space.biz/forum ("-" yok)

Bu Arada Güzel Bir Portala İhtiyacımız Var.Haberler yayınlayabileceğimiz,eşyalar ve büyüler hakkında bilgi verebileceğimiz bir portal.İlgilenen Arkadaşların Mesajlarını Bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dietime

quote:

Orjinalden alıntı: StopAndWatchMe

Açıkçası Godswar oynadın mı bilmiyorum ama ona benzer bir oyun olacağı belli. Tepeden görünüyor sslerde öyle gördüm ben. Alan skilleri büyük olursa daha hoş bir görüntü olur. Umarım tamamlanır. Oynamayı şimdiden düşünüyorum

Avatarlarımız güzelmiş.. Bu arada oyunla ilgili yoruma gelirsek, web site alanında yardımcı olmaya çalışırım.

Evet çok süper avatarlarımız var.

• tavon bana da ögretirmisin öyle oyun yapmayı programı varsa programını ögrettmek istersen pm at pls
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.