Şimdi Ara

Tavon Online İçin Çalışacak Arkadaşlar Aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kizilbayir66 arkadaşım tabiki programı var visual basic.
  • Arkadaşlar Oyunumuz İçin Hikaye Yazabilecek Kişi/Kişiler Aranıyor.İlgilenenler Lütfen Mesaj Atsın
  • hikaye yazabilirim.
  • Arkadaşlar Tavon Online Açıldı.Daha Fazla Bilgi İçin Websitemizi Ziyaret Edebilirsiniz.

http://tavon.award-space.biz "-" yok
  • tavon ben şimdi oyunu indiriyom sen bana adminlik verirmsin
  • arkadaşım daha hiç bir şey yapmadan nasıl adminlik bekleyebilirsin analamıyorum :S
  • reklam yapabilirim isterseniz
  • kizilbayir66 arkadaşım seninde tahmin edebileceğin gibi her adminlik isteyene adminlik veremeyiz.biz ciddi bir proje hazırlamaya çalışıyoruz ve bunun içinde tabiki çalışacak kişiler lazım.yani bizim için hiç birşey yapmadan kimseye adminlik vermemiz söz konusu bile olamaz.

Teşekkürler,
  • İndiriyorum..
  • reklam veririm diyom şu anda oyun dayım kimse yle sohber edemiyom sonra yerdeki bişeyi alamıyom eger adminligi mi kabul ederseniz reklam yaparım oyunun
  • Reklam İçin Adminlik İstenmez Bence Ve Her Reklam Yapan Arkadaşımızı Admin Yapma Lüksümüz Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilbayir66

reklam veririm diyom şu anda oyun dayım kimse yle sohber edemiyom sonra yerdeki bişeyi alamıyom eger adminligi mi kabul ederseniz reklam yaparım oyunun

git türkçeni düzelt sonra adminlik iste
  • Yeni Websitemiz Açıldı Tüm Ayrıntılar Ve Yeni Gelişmeleri Forumumuzdan Bulabilirsin.Ayrıca Tavon Online Yakında Tamamen Açılıyor.

www.tavon.net
  • üye ol'a tıklayınca acayip yazılar çıkıyor
  • Bekliyoruz
  • Diablo andırıyor sanki
  • bazı yerleri ise tibia yı andırıyor

Edit:İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 18 Ağustos 2009; 12:34:30 >
  • Çalışacak kişi bulunsa da hemen açılsa
  • MHERTY arkadaşım oyunumuz henüz yayınlanmadığı için anasayfadan üyelik sistemi aktif değil.fakat forumumuza üye olabilirsiniz.oyunumuz açılınca anasayfadan üyelik aktif olacaktır.

Eaqle arkadaşım konuyu değiştiremediğim için başlık böyle kaldı.çalışacak kişiler bulundu ve takımımız DetailSoft adında kuruldu.tavonun herşeyi hemen hemen hazır sayılır fakat harita çalışmaları devam ettiği için oyunu yayınlayamıyoruz.fakat en kısa zamanda oyunumuz yayınlanacaktır.Forumumuzu takip edebilirsiniz.

Hüseyin Eren,
    DetailSoft.
  • Pet sistemi olursa daha iyi olabilir bence ama yinede siz bilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.