Muhabbet kuşu en ideal olanı ama cennet papaganlari da fena değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tavşan almak istiyorum(hollanda loop) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üniversiteyi kazandığım ilk sene yılbaşı gecesi arkadaşlarla içelim dedik. Rakı aldık cips falan aldık. Arkadaş evde yiyecek başka şeyler de var dedi ama eve geldiğimizde hiçbir şey olmadığını gördük. Dışarı çıkmaya da üşendiğimizden mezesiz rakı içip durduk. Çerezza patlamış mısır vardı yanında, arada bi tantuni yedik falan. Saçma sapan bir menüydü yani, bolca da içtik. Arkadaşın da 2 tane tavşanı vardı evde beslediği. Bi koltuk üzerinde yatıyorlardı, onların evin içine sinen bi kokusu vardı zaten. Gece baya içince hepimiz yamulduk kaldık salonda. Tavşanın işediği yerde bizzat ben yattım mesela. Sabah baş ağrısı ile uyandığımda o evdeki kokunun kötülüğünü nasıl anlatırım bilemiyorum.
Tavşan sidiği, tavşanın kendi kokusu, geceden kalan yarım tantuni, kadehlerde duran yoğun anason kokusu.
-
bilmiyom ki reis. bornovada tansaş vardı o dönem. alışveriş yeri migros gibi. peder ona girdi beni elimde tavşanla bıraktı bahçede. adamın biri geldi aa ne tatlı sevebilir miyim dedi. aldı biraz sevdi bi baktım topukladı.
saatlerce ağladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 30 Mayıs 2024; 20:37:50 > -
Tavşan niye yanındaydı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gezdiriyorduk öyle elimde falan cebime koyuyordum yada montun
-
Ilginç, yazık olmuş tavşana
davşana yazık olduda bana olmadı mı hocam saatlerce ağladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç hafta yas tuttun ve kaç yaşındaydın?
1 gün. yaşım 7-8 falandı
Kötü olmuş hocam hiç yeni bitane almayı düşünmedin mi?
yok. kedi alırım alırsam. kedi seviyorum ben
Iyi olur hem arkadaş olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X