Şimdi Ara

tavşan tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • he bide o var tabide sen kafesine koyuyosun ozaman birşey yapamıyor tek sorun farketmeden kablo kemirip çarpılmaları zaten yerden giden fazlaca kablo yok
  • balkonda besliyecem
  • o zaman sorun olmaz ama güzel bir yuva yapmalısın
  • Tuvalet eğitimi nasıl verilebilir? Heryere yapıyorlar mı?
  • başta yapıyorlar heryere ama dediğim gibi sen yaptıklarını bir yere toplarsan bir süre orayı koklayıp daha sonra hep oraya yapıyorlar zaten pislikleri o kadar cıvık birşey değil
    hatta bir atasözüde vardır . koklasan kokmaz tutsan bulaşmaz (böyleydi heralde )
  • Arkadaşlar kimse toplu ve kesin bilgi vermemiş.

Ben sorayım siz cevap verin o zaman :)

Ben tatlı, sevimli bir tavşan istiyorum. Yaşı kaç olmalı? küçükken almak sorun yaratır mı ?
    Kafesi nasıl oluyor? nerede yaşıyor? havuçtan başka neler yer?
    Üstte belirtilen kırmızı gözlü ve benzeri tavşan fiyatları neler?
    Bir tavşanı aldığımızda sorunları neler olur? ne gibi sorunlar çıkarabilir?

Biraz uzun oldu ama, bunlara cevap istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rsin

Arkadaşlar kimse toplu ve kesin bilgi vermemiş.

Ben sorayım siz cevap verin o zaman :)

Ben tatlı, sevimli bir tavşan istiyorum. Yaşı kaç olmalı? küçükken almak sorun yaratır mı ?
    Kafesi nasıl oluyor? nerede yaşıyor? havuçtan başka neler yer?
    Üstte belirtilen kırmızı gözlü ve benzeri tavşan fiyatları neler?
    Bir tavşanı aldığımızda sorunları neler olur? ne gibi sorunlar çıkarabilir?

Biraz uzun oldu ama, bunlara cevap istiyorum..

-2-3 aylık albilirisin yaşı fark etmez.
    -özel kafesleri var ama istersen kendinde yapabilirsin
    -her türlü sebzeyi yiyebilir
    -fiyatlar 10- 20 arası değişiyor.
    -sorunları bana göre çok esnek bir hayvan (eğer sandıkdan vs. gibi birşeyden kafes yaptıysan aralarında sıvışabiliyor.
    -kemirme iç güdüsü var kemirmesi için birşeyler vermelisin(ağaç gibi) yoksa diğer eşyaları kemirebilir
    -kabloları kemirme sorunu var açıkta kablo bırakmamalısın .
    bu kadar daha sorucak sorunuz varsa cevaplamaya hazırım

• ben 1 seneden fazla besledim bildiğim kadarıyla 7 ayda falan yetişkin olmus oluyolar küçüken daha tatlılardır bir sorun olmaz kafesi ne kadar büyük olursa o kadar iyidir ben çatı katında besliyodum bi on metre karelik bi yaşam alanı yapmıstım ve benim tavşanım 3 yaşından büyüktü çokta kilolu bi tavşandı :D küçükler daha ucuzdur. yani 10 liraya falan bulursun büyüklere 30-40 vermen lazım tabi cinsten cinse de değişir.sorunlar biraz pis kokmasındır buda tavşanına bağlı biraz benim tavşanım eğitimliydi bayağı sadece bi yere yapardı.tavşan bir çok sebzeyi meyveyi yiyor dikkat edilmesi gereken küçükken daha kuru şeyler verilmesi daha ayrıntılı bilgiler sitelerde var ben baygı arastırmıstım o zmn biraz dağınık bir yazı oldu
  • Ben evde besledim bir ara sonra baktım her yere etmiş, 24 saat yemek yiyorlar, bir arkadaşıma verdim bahçesi var diye. Sonra bahçenin altını üstünü birbirine katmış çiçek miçek ne varsa yemiş. Uğraşılmaz tavşanla, zaten küçükken şirin oluyorlar sonra sevimsiz. En iyisi iki türlü faydalanmak, önce sev ve besle sonra çoğalt ve kebabını yap, yiyemediğinide çocuklara satarsın.
  • http://baks-bani.tr.gg/ ziyeret edin:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.