Şimdi Ara

Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD soket 754 64bit 3000+
    MSI K8N Neo Anakart ım var
    ve değiştirmek istiyorum
    Pentium 4 e geçmek istiyorum.

intel p4 3.2mhz 800mhz 2mb almayı düşünüyorum.
    Board ne önerirsiniz?

• AMD soket 754 64bit 3000+ tan intel p4 3.2mhz 800mhz 2mb a geçmenin hiç bir anlamı yok bence.
  • +1
    İmzama bakarsanız anlayabilirsiniz
  • geçme sebebin ne tam olarak???
  • mainboarddan memnun değilim aldığımdan beri. ide sw yüklediğimde windows yüklenmeye başlar başlamaz duruyor açılırken mavi ekran çıkıyor ve reset atıyor 2-3 kere. sonra birşey yokmuş gibi windows açılıyor ama hard diskten performans alamıyorum. nedense aldığımdan beri mainboard ide çok yavaş çalışıyor.
    Ekran kartım Geforce 5700LE Winfast A360 olmasına rağmen NFS Most wanted en düşük grafik ayarında bile takıla takıla çalışıyor ve hard diskim hiç durmadan çalışıyor. Hard diskim SATA 120Gb Samsung 7200.
    windowstan ekran kartımın özelliklerinden yüksek performans a ayarladığım halde problem devam ediyor ve takılıyor. Deli ediyor. Ayrıca Bios versiyonum ve bütün driverim yeni...

Boardım Nforce3 250Gb. Nforce driveri ilk yüklerken Ide sw yi yükleyeyim mi diye soruyor. restart olayı yüzünden hayır diyorum...Ide SW yüklemediğimde de daha da yavaş çalışıyor ama restart olayı olmuyor.
    RAM ım 512k Twinmos 400Mhz Mtec...

Ayrıca AGP den PCI Express e geçip X800 ekran kartı almak istiyorum. Bir arkadaşım Soket 939 64 bit AMD cpu almamı önerdi çok memnunmuş. Bir daha MSI board almayacağım zaten. ASUS düşünüyorum. Ama sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum. Sizce p4 mü yoksa aynı performansı daha ucuza veren AMD mı alayım kararsız kaldım şimdi...Kafam karıştı...

PSU 'm da Tagan 450W.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTD -- 20 Aralık 2005 2:44:20 >

• amd al kardeş... asus a8n çok stabil bir kart oc de o kadar iyi değil ama...
  • Overclockla pek işim olmuyor bana hızlı çalışan bir makina lazım standart olarak. Stabil ve performanslı olsun yeter. Eski Athlon 2500+ ım bile daha iyidi. Bu ne ya. Tam bir hayal kırıklığı. 1 senedir sabır çekiyorum. Sonunda dayanamadım. Değiştiricem...Taksit maksit... :(

msn im mehmettansudemirci@gmail.com aynı zamanda email adresim. isterseniz mail atın isterseniz ekleyin konuşalım bir çare bulmam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTD -- 20 Aralık 2005 2:43:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye Alıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende msi'zedeyim inşallah batar o firma
  • BENDE DE ASUS A8N SLI PREMIUM VAR ALLAHA ŞÜKÜR BU ZAMANA KADAR KADAR SORUN ÇIKARMADI KARDEŞ KARDEŞ BERABER DONANIMLA ÇALIŞIYOR.
  • Bana da Asus A8N-E çok uygun görünüyor ? sizce? :D
    AMD 3000+ Venice mı alayım yoksa daha mı üstünü alayım?
    yada biraz daha bekleyip x2 mi alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MTD

Bana da Asus A8N-E çok uygun görünüyor ? sizce? :D
    AMD 3000+ Venice mı alayım yoksa daha mı üstünü alayım?
    yada biraz daha bekleyip x2 mi alayım?

28 $ + kdv daha bulabilirsen A8N-SLI ileride sende SLI planları yapabilirsin. tabi düşünürsen..
  • bir şey farkettim E modeli nf4ultra diğeri SLI olan nf4SLI chipsetli
    ultra daha iyi değil mi performans olarak?

birde ileride 2 kart düşünmüyorum...nf4 olarak x2 destekli daha iyi bir kart tavsiye edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTD -- 22 Aralık 2005 4:29:35 >
  • merhaba arkadasim. Bilgisayar almadan once mutlaka benimle gorus. Belkide aldigin en uygun fiyattan daha uygun bir fiyat sana verebilirim. direk ithalatcidan urun aliyorum eger arzu edersen neredeyse toptan fiyatina yakin bir fiyata sana satis yapabilirim. Benimle gorusmeden bilgisayar alma derim emin ol sen kazanacaksin en azindan soyle dusun ne kaybedersin?
  • bende 2 MSİ anakart kullandım şimdiye kadarda bir problem görmedim hemen firmayı suçlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

AMD soket 754 64bit 3000+ tan intel p4 3.2mhz 800mhz 2mb a geçmenin hiç bir anlamı yok bence.

+ 1
  • peki intelden vazgeçtim 939 venice 3000+ veya üstü alacağım.
    ekran kartı da x850 almayı düşünüyorum hangi modeli iyidir?
    board da ASUS A8N-E düşünüyorum. bu fiyata daha iyi ve stabil bi board varmı ama o/c yapmayacağım...
  • AMD 3500 + venice 215 + kdv

Twinmos 2 x 512 ddr400 90 + kdv

ASUS A8N-E (NF4 Ultra,GLAN,SATAII,RAID,S939) Anakart 115 + kdv

Samsung 80 gb Raid SATA II 60 + kdv

Saphire 256 MB X850XT 300 + kdv

Asus dvd writer 60 + kdv

• peki venice 3200 mü opteron 144 (CAB2E 0545MPMW) mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.