selam arkadaşlar bir arkadaşım 1984 modelnissan patrol unu satıyor ve almayı düşünüyorum araç 4*4 kaportası çok temiz lpg li fakat işli değil biraz masrafı var döşeme ,lastik gibi alırsam eğer yeniden lpg taktırp işleteceğim yani masrafım yaklaşık 1500-2000 ytl civarı arkadas araç için 7000 ytl istiyor totalde 9000 ytl malolacak arabada benim için önemli olan tarafı dayanıklı olması çok hızlı olsun gibi derdim yok forumda oldukça bilgili insanlar var bana tavsiyeniz ne olur aracın artı eksi yönleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
araç yaşlı ama km si 100 000altındaysa iyidir.vergi olayına dikkat etmek lazım bir de.o denli üretimi kalkmış eski araçların yedek parça sıkıntısı oluyor bir de..sonradan başını ağrıtmazsa araç fiyat iyi yani..
fiyat bencede iyi fakat nissanın o modeline parça bulabileceğini sanmıyorum oldukça eski bir model en büyük sıkıntın o olur masrafları biraz daha fazla bile cıksa sorun deil ama araç yaşlı o yüzden arkadaşın sonuçta ama aracın temizliğine motoruna herşeyine iyice baktırt..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme