Şimdi Ara

Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kriterlere göre astra en mantıklısı gözüküyor.
  • Yalıtım diyorsan Almandan şaşmayacaksın.. Bu işi Almanlardan daha iyi yapan yoktur.. Diğer araçlar bir kenarda dursun eğer golf ve astra arasında kaldıysan açık ara Golf diyorum.. Golf az yakar, iyi kaçar, donanım açısından da iyidir, yedek parçası bulunur, hem de 2. el olarak da peynir ekmek gibi satan bir araba..
  • renault grubunu eledik golf ve astra arasında kaldık golfün yakıt tüketimi soruın yaparmı soru işaretleri var kafamda bide astraya lpg uyumlu değilmiş heralde
  • -Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaa

renault grubunu eledik golf ve astra arasında kaldık golfün yakıt tüketimi soruın yaparmı soru işaretleri var kafamda bide astraya lpg uyumlu değilmiş heralde

haa bak negüzel esaslı mevzuya gelmişiz.Demek ki rönolar cacığın daniskasıymış.
    1.2 tsi Golfün yakıt tüketimi sorun yapmaz canımsın.
    Astradan az yakacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Mayıs 2013; 22:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaa

Arkadaşlar herkese merhaba babam renault symbol 2008 model aracını sattı şuan sıfır araç bakıyor renault symbol 2013 model 1.5 dci joy 75 bg(36.490),yeni renault clio sport tourer 1.5 dcı 75 bg joy(41.990) Yeni Clio Joy 1.5 dCi 75 bg (40.400) ,yeni opel astra hb 2013 model 1.6 115 ps edition(41.000) ve son olarak volkswagen golf 7 1.2 mdiline plus 105 ps (44.200)

Bu araçlar arasında kaldı ben golf yada astra al diyorum kriterleri şöyle

konfor
    yol tutusu
    donanım
    yalıtım
    güvenlik

test ettik ama kısa süreli sizin fikirlerinizide almak için siteye kayıt oldum arkadaşlar herkesin yorumunu bekliyorum teşekkür ederim..

(renault symbol 2008 hiç beğenmiyordum konforsuz yol tutussuz yalıtımın y si yok tu hele hele donanım yok ön cam elektrik hidrolik direksiyon cd çlr bu kadar tereddütteyim clio alırsak yine aynı sekilşe bu tur sorunlar olursa yol tutusu konfor felan b segmenti bide kullanan arkadaşlar varsa bi el atsın )

2009 Model Symbolüm vardı 20.000 Tlye onu verip 0 Km 1.5 Dci Touch versiyonunu aldım(38.650tl) hiçte pişman değilim genişlik ferahlık açısından çok rahat bir önceki kasaya göre acayip farklıklar var dönüşlerde esp nin varlığı bariz hissediliyor şu an 150 km sürat yaptım toparlaması hızlanması süper birde sabitledinmi hızı senden iyisi yok bagajı desen 4 aileyi içine alır yerden yüksekliği tartışılamaz jip sürüyosun havası veriyor savurma gibi bir sorunuda yok heryere girip çıkabiliyosun yakıtı zaten bilen biliyor tartışmaya gerek yok ses yalıtımına gelirsek dizel bir araca gayet başarılı beklentilerimin gayet üzerinden çıktı bakmaya gitmiştim test eder etmez hemen işlemleri başlattık ellerinde 2 adet vardı siyah bej bej olanı aldım metalik renk son olarak araç güzel tavsiye ederim parasını hakediyor benim görüşüm tabikide kimi arkadaşlar çıkıp diyebilir o kadar para verilirmi diye ben verdim pişmanda değilim al gönül rahatlığıyla kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crosfire01 -- 4 Mayıs 2013; 23:32:51 >

• Golf iyidir bulabilirseniz alin, bulamadiysaniz bekleyip kendinizi zorlamayin, alin bir astra güle güle binin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevremdeki insanlar birisi astra birisi golf ne yapacağımı şaşırdım inanınki hangisi sorunlu sorunsuz kronik problemleri felan varmıdır golf te ön farların içi su topluormus duyduguma göre
  • -GünceL
  • Yokmu 2-3 yorum yapacak daha arkadaşlar ?
  • golf alın 4-5 sene sonra 50.000'e satarsınız. nede olsa ülkemizde enayi çok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.eli çok kuvvetli o zaman
  • -GünceL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.