Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba babam renault symbol 2008 model aracını sattı şuan sıfır araç bakıyor renault symbol 2013 model 1.5 dci joy 75 bg(36.490),yeni renault clio sport tourer 1.5 dcı 75 bg joy(41.990) Yeni Clio Joy 1.5 dCi 75 bg (40.400) ,yeni opel astra hb 2013 model 1.6 115 ps edition(41.000) ve son olarak volkswagen golf 7 1.2 mdiline plus 105 ps (44.200)

Bu araçlar arasında kaldı ben golf yada astra al diyorum kriterleri şöyle

konfor
    yol tutusu
    donanım
    yalıtım
    güvenlik

test ettik ama kısa süreli sizin fikirlerinizide almak için siteye kayıt oldum arkadaşlar herkesin yorumunu bekliyorum teşekkür ederim..

(renault symbol 2008 hiç beğenmiyordum konforsuz yol tutussuz yalıtımın y si yok tu hele hele donanım yok ön cam elektrik hidrolik direksiyon cd çlr bu kadar tereddütteyim clio alırsak yine aynı sekilşe bu tur sorunlar olursa yol tutusu konfor felan b segmenti bide kullanan arkadaşlar varsa bi el atsın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaa -- 30 Nisan 2013; 17:39:08 >

• -Güncel
  • Astra yada golf almalısın ama ikisi arasında donanımlı hangisinde uygun oluyorsa onu seç
  • clio sport tourer ve clio hb düşünceleriniz sport tourerler tutulmaz gibime geliyor
  • -Güncel arakdaşlar neden cevap yazmıyorsunuz sebebini söyleyin
  • Bence astra
    garanti bitince veya kıyabilirseniz hemen bir LPG takarsınız süper olur.
  • 44 liraya i30 alırım ben yada cruze da bakabilirsiniz paranız da cebinizde kalır. Yakıt gibi bir kriter göremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam o çirkin sümbül ü almada ne alırsan al
  • lpg takınca bişiy erimesi oluyormus heralde astralarda ve her lpg uyumlu değil sanırım lavato fln uyumlu atiker olmuyor heralde
  • Astra konfor konusunda da güvenlik konusunda da 3 adım önde
  • yakıtta önemli golf 7 çokmu yakıyorki fabrika verilerine göre gayet güzel bence güzel symbol yine aynı tenekemidir ?
  • renault yerine dacia
  • Clio'nun tasarımına kanıp almayın çok kalitesiz bir araba. Ayrıca peynir ekmek gibi. O şeker kırmızısı başlarda hoşuma gidiyordu da midemi bulandırmaya başladı artık.
  • Yapma kardeşim dacia sevmiyorum ve işcilik 0 ve tutulmuyor clio satıp clio almak mantıklımı ses alıyor bu arabalar ya renault da ses sorunu var vw,opelde yok cidden bas ağrısı ses sorunu mıcırlı yolda hele hele düşünmek istemiyorum 2008 symbolde mıcırlı yolda gitmek istemiyordum acayip şekilde ses alıyordu araba yok böyle birşey yorumları eksik etmeyin
  • Hadi arkadaşlar kocaman forumdan yorum yazan yok :(
  • Astradan yana olurdu seçimim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaa
    tutulmuyor

Babanın 2. el piyasası gibi bir kriteri var mı canımsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

tutulmuyor

Babanın 2. el piyasası gibi bir kriteri var mı canımsın?

yok ama satarken sıkıntı çeker
  • quote:

satarken sıkıntı

demek ki varmışBakalım öyleyse:
    renault symbol 2013 model(getti)
    1.5 dci joy 75 bg(36.490),(getti)
    yeni renault clio sport tourer 1.5 dcı 75 bg joy(41.990) (hemde steyşın tam getti)
    Yeni Clio Joy 1.5 dCi 75 bg (40.400)(getti)
    ,yeni opel astra hb 2013 model 1.6 115 ps edition(41.000)(kaldı)
    ve son olarak volkswagen golf 7 1.2 mdiline plus 105 ps (44.200) (kaldı.)
    Kalanlar galerici plazaları,cacıklar arasından değil,galerici plazaları arasından araç seçimi yapınız.
    Ki baban da öyle yapacaktır canımsın.
    Bizi yorma yani clio falan anlaştık?

• yol tutuş ve konfor arıyorsanız torsiyon çubuklu golf ne yazıkki size ikisini de vermez. zıplamak istiyorsanız tahtaravalliye binin. golfe o kadar para vermeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.